Ülke nereye yönlendiriliyor ?
bu kapatma davasının ne zaman ?hangi tarihlerde planlandığını bilen yada araştıran varmı arkadaşlar? bir sene önce cumhur başkanı seçim sürecindeki sıkıntılardan sonra akp partisinin cumhurbaşkanını neyapıp yapıp meclis çoğunluğu ile seçmesiyle ; eski cumhur başkanı n.sezerinde aralarında bulunduğu bazı çevreler taki bir sene öncesinden bunun hesaplarını yapıp akp yi kapatma planını yapmışlar. öyleki bu çevrenin akp yi kapatmakla eline ne geçecek ayrı bir tartışma konusu olabilir. bu bahsettiğimiz gruba bazı askerler,siyasetçiler en son tutuklanan perinçek gibi bazı taşören ,yada derin devlet (mafya)diye tabir edilen şahıslar,yargı-hukuk çevreleri,bürokratlar ve üniversite rektörleri gibi çevrelerden katılımlar var. peki böyle bir süreçte ülkenin vakit kaybına uğratıldığını bazı gelişmelerden dünya meselelerinden uzaklaştırılıp (özellikle son günlerdeki dünya ekonomik krizi) tekrar geriye gidip 1940 lardaki tek partili dönemlerde olduğu gibi kabuğuna çekilmek istendiğini biliyormuydunuz? yıl 2008 türkiye ;dünyadan uzak demokrasi denilen yönetim biçimini becerip uygulayamamış dünya pazarlarında rekabet şansını kaybetmekte olan kabuğuna çekilmek istenen bir ülke konumunda!!! sanki yıllardır hep aynı yemek pişirilip önümüze getiriliyor . memleketin kaybettiği onca seneler varki buna yenileri eklenmek isteniyor. türk halkını düşünmeye davet ediyorum...türkiyede bir grup var hep benim dediğim olsun istiyor ve amaçlarına ulaşabilmek için bazı çıkar çevreleri hatta vatan hainleri yle bile işbirliği yapabiliyorlar vatandaşın dahi bir kısmı buna kanıyor .ey türk vatandaşı ne olursan ol hangi partiden olursan ol, ister müslim ister gayri müslim ; bu oyuna gelme bu çevreler akp ye hiç bir zarar veremezler .fakat biz türk vatandaşına çok zarar verdikleri kesin... bu memleket demokrasi ile yönetiliyorsa hak sahibi biz türk vatandaşları isek demokrasimize sahip olalım...yoksa daha 4 ay olmuş seçim yapılalı ömrümüz seçim sandıklarına gidip gelmekle biter benden söylemesi.eller giderken aya bizler ise senelerdir yaya..... |