"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Kürde kız vermemek/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Apr 2008
| türkler neden kürde kız vermez ki yasdım biliyorum sevdiğime rest cekildi bu yüzden ayrıldık ki çeşitli asğılamalra maruz kaldım yüzüme karsı değilde kürdün oğlu ile gezme vermem türü kafanda bitti evinde kürdü türü seyleri ailesi kıza söylüyordu o direndi ama bi türlü bas edemedi aileyide karşısına alamdı ve bitti bittiğni kabuleniyorum ama bu tür bir nedenle bitmesini yediremiyorum sizce bu neden doğru mu bahanesi doğru mu? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: Hatay
| öncelikle hiçkimsenin birbirini seven iki insanın arasına girmeye ve tercihlerine müdahale etmeye hakkı yoktur,isterse davulcuya gitsin isterse zurnacıya,bu böyle, sayın umudunöykü!sizin yaşamış olduğunuz olay ve vermiş olduğunuz örnek gibi niceleri gündelik hayatımızda vuku bulmaktadır,türk kürde kızını vermez,alevi müslümana ,müslüman gayrımüslime,ve bu böyle sürüp gider..bizi ayıran,parçalayan,fitne fesat sokan zihniyet budur maalesef...bizzat kendim şahit oldum,,, batı kökenli bir ailenin kızı doğu kökenli bir ailenin erkeğiyle birbirini sevip evlenmeye yelteniyorlar,tabi batı kökenli kızın ailesi bu birlikteliğe şiddetle karşı çıkmakta sebep ise bildiğimiz klişe teraneler;kültür ve medeniyet farkı,düşünce ve inanç farkı,ideoloji ve yaşamsal tercih farkı..vs...vs..,fakat bu ailenin görmek istemediği çok önemli bir husus bu gençlerin birbirlerini sevdiği gerçeğidir ki bu gerçek tüm bu farklara sünger çekmektedir |
|
| #3 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Burda birbirini sevenlerde kendilerine göre haklı ailelerde.Endişe içinde kalıyorlar uyumsuzluk olur diye bir nevi anne baba korumacı tavrı..böyle düşünülürse belki hak verilebilir.Ama bu nedenlerle sevenleri birbirinden ayırmak çok kötü bunun verdiği vicdan azabı insanı rahat bırakamaz bence.Bu durumları yaşamıyormuyuz yaşıyoruz belki de yaşayacağız ya da yaşamışızdır.Sonunun kötü bittiğini söyleyebilirim sadece...Sevenler ne yazık ki böyle durumda kazanamıyor tabi istisnaları muhakkak vardır?? ![]() __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| veren var vermeyen var genelleme yaparak kutuplastırmaya ne gerek var? __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: ist.
| yani böyle birkonu başlığı açılması bile nekadar ortadoğulu ilkel bir toplum olduğumuzu göstermiyor mu?kutuplaştırmayla ne ilgisi var?yüzleşmemek kendi gerçekliğimizle ne kadar doğru bilemem.............sorun verenin olması değil zaten ,vermeyenin olması böyle bir gerekçeyle.....-kızımı vermiyorum ...niye?-yekpare kaşlı,bir kuyruklusun.... ![]() __________________
Sevinç yedi gün sürer ,hüzün bir ömür boyu....... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Ulusalcıların ürünüdür bu tip şeyler, ulusalcılar olduğu sürece çok duyarız bunları..... __________________
Hangi ceylan gözlü toprağa bakmadı ki ... Hangi güzel yüz toprak olmadı ki ... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Genel bir durum değil bu sayın arkadaşım, sadece senin şansın, herkes böyle bir ayrım yapmaz, ben ve benim çevrem yapmıyoruz örneğin, çünkü bizim için ayrım yapacak bir durum yoktur, üzüntünü paylaşıyorum... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Ben sizin dediklerinize inaniyorum ama bu olayin cok buyuk boyutlarda oldugunu dusunmuyorum Kurtler ve Turkler birbirlerine kiz vermekte ve almaktadir zaten bunun icin etle tirnak gibi olmuslardir Sen onu birakta git bakalim bir Ermeniden kiz alda görelim arkadas ! Turksen bitmistir,daha konu acilmadan orada kapaniyor Ermeniler bu konuda sifir toleransli Ben suanda bir ermeniyle beraberim ne halt edecegimizi bilmiyoruz __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Umarim isiniz yaver gider, sn bogazkaya. Fakat su dinlerin bizlere yaptigini görüyormusunuz, resmen hayatimizi cehenneme ceviriyorlar. |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Alıntı:
Ben bosuna ateist olmadim.. __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele ReMaT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-04-08 12:16 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|