"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Erdoğan'a Niye Kimse İnanmıyor? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Yeniçağ gazetesinde Hasan Demir 'den Harika bir yazı ![]() özetliyerek veriyorum.. http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_...hp?hityaz=3212 Türkiye’de sözüne en az itibar edilen kişi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dediğimde, “Sen ne diyorsun!” diye kükredi. “-Büyük Ortadoğu Projesi referanduma sunulsa bu halk Bush’un bu projesine ’evet’ der mi?” Cevap:“- Demez tabii!” Bu millet elbette Bush’un BOP’una hem de yüzde 90’ın üzerinde bir oyla “Hayır” diyecektir.. Peki, böyle bir projeye hayır diyecek olan Türk milleti nasıl oluyor da, “Bizim bir görevimiz de Büyük Ortadoğu Projesi’nin Eş Başkanlığı’dır” diyen Erdoğan’a 16 milyon 500 bin oy vererek AKP’yi yüzde 47 ile Meclis’e sokuyor? Bunun tek cevabı, milletin, Erdoğan’ın (hem de AKP temsilcilerinin yüzüne karşı defalarca itiraf ettiği ve televizyonlarda onlarca kez yayımlanan) bu sözlerine inanmıyor olmasıdır. ......... Erdoğan ısrarla, “Değiştim!” diyor, “Artık, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız Allah’ındır’ demiyorum, milletindir diyorum’ diyor, Milli Görüş gömleğini çıkarttım, ben laik oldum, laik!” diyor; diyor amma işte buna da inanan yok. Bir defa, Milli Görüş’ten gelen taban inanmıyor, inanmış olsa bu kadar “Ben laikim!” diyen bir Erdoğan’a bu desteği bu grup vermezdi. Mesela Vakit gazetesi Erdoğan’ın bu laikliğine inansa, Erdoğan ve AKP’ye asla bu desteği çıkmazdı. ......... “Millet bizden adalet istiyor, imtiyaz değil” diyen Başbakan’a AKP’li komisyon üyeleri inanmamakta ısrar ediyor olmalılar ki, Sosyal Güvenlik Yasa Tasarısı metnine “kıyak bir madde” yine “sokuşturuldu”. Genel Sağlık Sigortasına göre Katkı payı ödememede tek ayrıcalıklı kesim, savaş ve terörle mücadele sırasında gazi olan, yani kolu bacağı kopan Mehmetçikler. Sokuşturulan kıyak maddeye göre emekli aylıkları 5 bin YTL civarında olan milletvekilleri kendileri ve ailelerini de “Gaziler” kapsamına alıverdiler. 550 YTL emekli maaşı alan işçi tedavi olurken katkı payı ödeyecek, 5 bin YTL emekli maaşı alan milletvekili ve ailesi tedavi olurken katkı payı ödemeyecek. ........ “Ben bir işçi emeklisiyim. Hiçbir zaman bu ülke için değer üreten kimseye fildişi kulelerden bakmadık, bakmayız” diyerek emekçilik yapan Erdoğan’a Wikipedia da hiç ama hiç inanmıyor. Wikipedia’nın “Dünyanın en zengin liderleri” sıralamasında, SSK’dan emekliyim diye övünen Erdoğan, 8’inciliği almış bulunuyor. ... __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-04-08 01:16 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sevimsiz siyaset erbabının sevildiği nerede görülmüş , hele ki bir dediği bir dediğini tutmayan , çelişkiler yumağına dolanmış siyaset anlayışı ile an ve an bukalemun gibi yaşamayı tercih edenler sevilebilir mi ? Seni hiç sevmedim Bukalemun !!! ![]() __________________
<< Bir insanın gerçek zenginliği , onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >> |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Gerçekten güzel bir yazı... Onca çelişkiyi bir yazı içinde nasıl da toplamış? |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Dikkat! Erdoğan'ın sözüne kimse inanmıyor cümlesini kuran kişinin partisi yüzde 1 bile oy alamıyor. Erdoğan ise %47 oy alıyor. Kimin lafına kimse inanmıyor acaba? Aydınlık dergisinin seçimlerden önce 'iktidara yürüyoruz' şeklindeki manşetini okumuştum. Hala gülerim ![]() __________________
Bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa utanmalıdır. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| "Kimse inanmıyor"u bende doğrusunu söylemek gerekirse çok çok abartı buldum. En azından bu yazıyı yazan gazetecinin partisine ve bu yazıyı buraya aktaran arkadaşımızın partisine inananlardan daha çok inanan var. Ben hariç ![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| İnanmak veya inanmamak , işte bütün mesele ...! Ben de inanmıyorum ![]() |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: Hatay
| başlığı açan arkadaş ya dünya dışında bir yerlerde yaşıyor,yada kendi dünyasını kurmuş acı gerçekleri toz pembe bir hale getirerek egosunu tatmin ediyor,arkadaşım uyan,senin kimse sevmiyor dediğin adam T.C'nin başbakanı ve iki dönem peşpeşe oylarını arttırarak iktidar olmuş bir partinin genel başkanı,son seçimlerde aldığı oy sayısı yaklaşık 17 milyon,istersen birde bunların ailelerini düşün bakalım sayı kaça tekabül edecek,fakat merak etme yakında bir referandum olacak ve kimin kimi sevmediğini daha iyi anlayacaksın,tabi dudağın uçuklamasa ![]() hüride Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-04-08 13:40 . |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Akp ye oy veren 17 milyon kişi,bunların ailelerindede 5 er kişi olduğu nu kabul edersek;5X15=75 milyon.Bu sonuca göre seçimlerin iptal edil mesi gerekir. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Böyle bir olasılık yok. 'Bunnarın hepisinin de beşer tene tanıdığı olsa' mantığıyla istatistik yapılamaz. Şu bir gerçek ki; Türkiye'nin oy kullanabilen nüfusunun yarısı AKP'lidir. Bunnarın hepisinin kaçar tene daha tanıdığı, bu tanıdıklarının kaçının AKP'li olduğu tartışılır. __________________
Bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa utanmalıdır. |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Kimse sevmiyor dememiş, kimse inanmıyor demiş. Herşeyi böyle anlıyorsanız AKP'ye destek vermeniz normal... ![]() Alıntı:
5X17=85 ![]() __________________
İç bade, sev güzel var ise akl-ü şuurun, Dünya var imiş, ya ki yok imiş ne umurun. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|