"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
TARAF'ın 'görmediği' fotoğraflar/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Herkese gazetecilik dersi vermeye kalkan Altan, Ankara'daki vahşeti yazamadı. Ergenekon Çetesi haberlerine medyanın ihtiyatlı yaklaşmasını "darbecilik"le eş tutan Taraf Genel Yayın yönetmeni Ahmet Altan, dün sorduğumuz soruya karşı sessizliğini koruyor. Genel Yayın Yönetmenimiz Barış Yarkadaş, dünkü köşe yazısında "Taraf neden AKP'li belediyelerdeki yolsuzlukları yazamıyor?" demişti. Medyanın önemli bir kısmını "darbecilikle" suçlayan ve AKP'ye destek vermeye çağıran Taraf'ın bu tutumu, kafalarda soru işareti uyandırıyor. "Gazeteci olmayan Genel Yayın Yönetmeni"nin çıkardığı Taraf, AKP'ye verdiği açık destekle de dikkat çekiyor. Öyle ki; Taraf'ın bu yayın politikası, AKP'yi zora sokacak her türlü gelişmede kendini gösteriyor. Örneğin, dün Ankara'da polisten dayak yiyen memurların haberi, Taraf'ta "iç sayfadan" giriyor. Gazete memurlara dayak atılmasını "es geçip" şu dili kullanıyor: "Polisle memurlar arasında arbede yaşandı." Öte yandan yine aynı haberde, dayak fotoğrafları ise hiçbir şekilde YER ALMIYOR. TARAF; henüz iddianamesi bile olmayan Ergenekon çetesi haberlerinde, medyayı suçlamış, "Elinizde belge yoksa, biz yollayalım" demişti. Biz de şimdi TARAF'a bir çağrıda bulunuyoruz. Aşağıdaki fotoğraflar, dün Ankara'da Kızılay meydanı'nda çekildi. Bu fotoğrafları gazetenizde nedense göremedik. EĞER ELİNİZDE YOKSA, GÖNDERELİM YAYINLAYIN. ![]() http://www.gercekgundem.com/?p=123751 Son günlerde yıldızı parlayan, demokrat haber sitesi GerçekGündem Taraf' ı yazmış... Akapeye AK Parti diyen Taraf' ı... Dün de Taraf Gazetesi neden "yolsuzluklarla" ilgili tek kelime haber yapmıyor demişti... Evet görüldüğü üzre Taraf' ın tarafı yine ortaya çıktı.. ![]() Acaba Taraf Gazetesi dün yaşananları neden pek görmek istemedi? Taraf Gazetesi sık sık gündeme gelen kadrolaşmaları neden görmek istemiyor? Yoksa Taraf Gazetesinin yolsuzluklardan da mı haberi yok? AKP' ye açılan kapatma davasından sonra başbakanın gittiği Güneydoğu' da başbakanı protesto etmek isteyen işçilerin coplanması Taraf' a göre haber değeri taşımıyor mu yoksa?.. Ya ülkesine ve emeğine sahip çıkan Tekel işçileri?... Bu yazı da mutlaka okunmalı, gerçekler TARAFSIZ medyayla anlaşılır, taraflarla değil... http://www.gercekgundem.com/?c=55081 __________________
Yok! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Anlaşılan, Taraf emekçilerin tarafında değil ! __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Taraf kameramanıda mitinge gitmiş,fakat bulunduğu yerden polisin neye vurduğunu göremiyormuş o zannetmişki polis futbol oynuyor ![]() Bakış ve duruş açısı! Yerse. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Sayın fenerbahçeli, aslında taraf gazetesinin görmesinin imkansız olduğu aşika. Bakarsanız bile gazetenin ismi bile taraf. Yani sayın altan bu düzene karşı olan, yada düzene muhalefet yürüten bir kişi ve kurumdan değil. Taraf gazetesi düzen için de sadece iktidarın çarkına kendisi iktidarda olamadığı için sokmaya çalıştığı çomaklardan dolayı mağdur olmuş kimse rolünde. Yani altanın düşüncesine sahip olanlar gelse bu uygulamalar değişecek mi hayır. Oyüzden bu kareleri taraf gazetesnin sayfasına sen yapıştırsan bile, söküp çıkarılacaktı unutma. dostça __________________
Bu bir sevdadır--Demire tırnakla--duvara kanla yazılar-- Ya sosyalizm ya ölüm. R.Y. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Neoliberalizm emek düşmanlığıdır. __________________
Yok! |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Kaç tane gerçekleri gösterebilen gazete var ki 'TARAF'lı bir gazete gerçekleri göstersin? __________________
hamdım,yanıyorum,pişicem |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ergenekoncu basın iyice çuvallamaya başladı. Neymiş efendim, ergenekon haberlerine ihtiyatla yaklaşıyorlarmış! Sevsinler sizin ihtiyatınızı. Objektifliğiniz ve hassasiyetiniz karşısında gözlerim yaşardı. Bu ne muhteşem bir basın ahlakı böyle! Neymiş efendim? Taraf Gazetesi bu fotoğrafları görmemiş. Aslında bu haberi yapanlar şunu demek istiyorlar: "Evet, biz Ergenekon haberlerini görmezlikten geliyoruz, ama siz de bu fotoğrafları görmüyorsunuz." __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Taraflar git gide belirleniyor ve bileniyor... Sömürenlerin istediği ortam. Ayırıp zayıflatacaklar. Uyuşturup, ellerine verecekler makinalıyı... Afganistan, Lübnan, Yugoslavya, birçok Afrika ülkesi... Sevmezler tabi ulasalcıları, emperyalist uşakları... __________________
“ Deli deliden hoşlanırmış, imam ölüden!...” |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| "Ergenekoncu basın" kimdir sayın bekirsami? "Türksolu gazetesi", "Aydınlık Dergisi" gibi yayınlardan mı bahsediyorsunuz? __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Aydın Doğan medyasını unuttunuz mu, yoksa bilerek mi yazmadınız ![]() __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|