| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Şu İstifa meselesi.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Arkadaşlar 31 Mart gecesi Konu dışında yazdığım bir mektup ile forum'dan istifa edip bu sabah itibarı ile geri döndüm. Bilen bilir. Bilmeyen arkadaşlar ise nedenlerini (gitmemin ve gelmemin) ordan okuyabilir... Fakat aklıma da bir konu geldi az evvel, biraz tuhaf kaçabilir, konuyu açanın ben olmasından dolayı ![]() Arkadaşlar, İSTİFA EDİP DE GERİ DÖNENLER... Bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum. İstifa edip geri dönmek onursuzluk mudur ? Neden ? Daha evvel bunu yapmış Türk siyasilerinden de örnekler bekliyorum. İstifa etmemek de yeri geldiği zaman onursuzluk mudur ? Şu İSTİFA konusunu masaya yatıralım he ![]() __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Vedalaşma yazısı yazarak ayrılanlar o an çok duygusal bir baskı içerisindedir.Onun için o türden ayrılan ve istifa edenlerin çoğu geri gelebilmektedir.Ancak umduğunu bulmayanlar genelde yazı yazmazlar.Böylece aradan kaybolurlar ve kimsenin haberi bile olmaz. |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
Bir tartışmada arkadaşın birisi (Daskapital) bana Kefal demiş, mesaj silinmiş görmedim ve çok bozuldum. Burada biz inandığımız fikirleri savunuyoruz, herkesi bir dünya görüşü var, karşı olabilirsin ama bu sana hakaret etme hakkı vermez. Daha evvel de Liboş yada Soros Solcusu damgaları yedim. Böyle bir forumda yazılmaz artık dedim ve ayrılma kararı aldım ama daha sonra bu kaçışın hata olduğunu düşündüm. Bu nedenle gittim ve geldim. __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. | |
|
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Bende artık yazmayacağım dedim. Yani sitifa ediyorum demek çok başka birşey.Alt üstü bir forum sitesi. Binlerce site var.Burayı bu kadar ciddiye almıyorum.İstifa da neymiş. Gidersin canın sıkıldığında. Canın sıkılması bittiğinde geri dönersin. Hepsi bundan ibaret işte. Tabi bana göre. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Alıntı:
Bak bu konuda, leninden fayudalanmak mümkündür. Lenin br çok zaman aldığı kararları uygulamış ve arkasında da durmuştur. Ama bir zaman sonra geriye dönüp baktığında aldığı kararlar hatalı ise o zaman o karar alınmalydı alında ama bugün için geçerliliği yoktur der. Bu nktada 1905 sürecinde ki kitapları ile 1917 sürecindeki kitaplarında çelişen noktalar bulmak çok kolaydır. Anlatmak istedğimi anladığını düşünüyorum ben. dostça __________________
Bu bir sevdadır--Demire tırnakla--duvara kanla yazılar-- Ya sosyalizm ya ölüm. R.Y. | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| İstifa değil de; Önce bu forumda çok kişiliksizler var diyip sonra u dönüşü yapmak biraz....???? __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İstifa edip geri dönmek bana göre çok normal bir şey. Niye onursuzluk olsun ki? __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| |
| #8 | ||
| Alıntı:
Destek veren arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim, yarın aynı şey onların da başına gelebilir !!! __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Açıkçası ben okumadım istifa mektubunuzu fakat ne olursa olsun burada kalmanıza sewindim.. İnsan bazı zamanlarda tahammül sınırını zorlayan tepkilerle karşılaşıp ani kararlar verebilir ve pişman da olabilir ..Bana göre insani bişi.. Burada en önemli nokta gidiş ve dönüşüzün ortaya koyduğu durum, zarara sebebiyet verip vermemesidir..Kaldı ki kalışınızın faydası aşikar ![]() |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Sanırım o anda, yapabileceğiniz en iyi işin, bu olduğunu düşünmüşsünüzdür... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|