Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Şu İstifa meselesi...

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski03-04-08, 12:54  #1
Aristo
Moderator

Aristo'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007
Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
Şu İstifa meselesi...

Arkadaşlar 31 Mart gecesi Konu dışında yazdığım bir mektup ile forum'dan istifa edip bu sabah itibarı ile geri döndüm. Bilen bilir. Bilmeyen arkadaşlar ise nedenlerini (gitmemin ve gelmemin) ordan okuyabilir...

Fakat aklıma da bir konu geldi az evvel, biraz tuhaf kaçabilir, konuyu açanın ben olmasından dolayı

Arkadaşlar, İSTİFA EDİP DE GERİ DÖNENLER...

Bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum. İstifa edip geri dönmek onursuzluk mudur ? Neden ?

Daha evvel bunu yapmış Türk siyasilerinden de örnekler bekliyorum.

İstifa etmemek de yeri geldiği zaman onursuzluk mudur ?

Şu İSTİFA konusunu masaya yatıralım he
Eski03-04-08, 14:39  #2
özedönüş

Giriş Tarihi: Oct 2006

Vedalaşma yazısı yazarak ayrılanlar o an çok duygusal bir baskı içerisindedir.Onun için o türden ayrılan ve istifa edenlerin çoğu geri gelebilmektedir.Ancak umduğunu bulmayanlar genelde yazı yazmazlar.Böylece aradan kaybolurlar ve kimsenin haberi bile olmaz.
özedönüş is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski03-04-08, 14:42  #3
Aristo
Moderator

Aristo'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın özedönüş şöyle demiş:

Mesajı Göster
Vedalaşma yazısı yazarak ayrılanlar o an çok duygusal bir baskı içerisindedir.Onun için o türden ayrılan ve istifa edenlerin çoğu geri gelebilmektedir.Ancak umduğunu bulmayanlar genelde yazı yazmazlar.Böylece aradan kaybolurlar ve kimsenin haberi bile olmaz.
Ben duygusal hareket ettim sevgili özedönüş.

Bir tartışmada arkadaşın birisi (Daskapital) bana Kefal demiş, mesaj silinmiş görmedim ve çok bozuldum.

Burada biz inandığımız fikirleri savunuyoruz, herkesi bir dünya görüşü var, karşı olabilirsin ama bu sana hakaret etme hakkı vermez. Daha evvel de Liboş yada Soros Solcusu damgaları yedim.

Böyle bir forumda yazılmaz artık dedim ve ayrılma kararı aldım ama daha sonra bu kaçışın hata olduğunu düşündüm.

Bu nedenle gittim ve geldim.
Eski03-04-08, 14:54  #4
Yezit Kızı
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Jun 2007

Bende artık yazmayacağım dedim.
Yani sitifa ediyorum demek çok başka birşey.Alt üstü bir forum sitesi. Binlerce site var.Burayı bu kadar ciddiye almıyorum.İstifa da neymiş. Gidersin canın sıkıldığında.
Canın sıkılması bittiğinde geri dönersin. Hepsi bundan ibaret işte. Tabi bana göre.
Yezit Kızı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski03-04-08, 16:30  #5
mağripli

mağripli'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008

Alıntı:
Sayın Aristo şöyle demiş:

Mesajı Göster
Arkadaşlar 31 Mart gecesi Konu dışında yazdığım bir mektup ile forum'dan istifa edip bu sabah itibarı ile geri döndüm. Bilen bilir. Bilmeyen arkadaşlar ise nedenlerini (gitmemin ve gelmemin) ordan okuyabilir...

Fakat aklıma da bir konu geldi az evvel, biraz tuhaf kaçabilir, konuyu açanın ben olmasından dolayı

Arkadaşlar, İSTİFA EDİP DE GERİ DÖNENLER...

Bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum. İstifa edip geri dönmek onursuzluk mudur ? Neden ?

Daha evvel bunu yapmış Türk siyasilerinden de örnekler bekliyorum.

İstifa etmemek de yeri geldiği zaman onursuzluk mudur ?

Şu İSTİFA konusunu masaya yatıralım he
Aristo kesinlikle onursuzluk diye nitelendirileceğine inanamıyorum ben. Şöyle ki insan bir anda bir karar alıp uygular, ama o anda içinde bulunduğu durum baskı yapıyordur. Ama griye dönüp baktığında kararının yanlış yada zamansız olduğunu düşünebilir. İşte bu noktada geri dönmek onursuzluk değil, telafi olabilir, yada yenilemek diyelim biz.

Bak bu konuda, leninden fayudalanmak mümkündür. Lenin br çok zaman aldığı kararları uygulamış ve arkasında da durmuştur. Ama bir zaman sonra geriye dönüp baktığında aldığı kararlar hatalı ise o zaman o karar alınmalydı alında ama bugün için geçerliliği yoktur der. Bu nktada 1905 sürecinde ki kitapları ile 1917 sürecindeki kitaplarında çelişen noktalar bulmak çok kolaydır. Anlatmak istedğimi anladığını düşünüyorum ben.

dostça

R.Y.
mağripli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski03-04-08, 16:56  #6
AnTiMaSKe

AnTiMaSKe'nın Avatarı

Ülke / Şehir: Ixion civarı

İstifa değil de;
Önce bu forumda çok kişiliksizler var diyip sonra u dönüşü yapmak biraz....????
Eski03-04-08, 17:03  #7
redyellow

Giriş Tarihi: Sep 2006

İstifa edip geri dönmek bana göre çok normal bir şey. Niye onursuzluk olsun ki?
redyellow is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski03-04-08, 18:22  #8
Aristo
Moderator

Aristo'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın AnTiMaSKe şöyle demiş:

Mesajı Göster
İstifa değil de;
Önce bu forumda çok kişiliksizler var diyip sonra u dönüşü yapmak biraz....????
Ben kişiliksiz var demedim, öncelikle istifa mektbumu bir okuyunuz...

Destek veren arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim, yarın aynı şey onların da başına gelebilir !!!
Eski03-04-08, 19:32  #9
Hanuman

Giriş Tarihi: Oct 2007

Açıkçası ben okumadım istifa mektubunuzu fakat ne olursa olsun burada kalmanıza sewindim..

İnsan bazı zamanlarda tahammül sınırını zorlayan tepkilerle karşılaşıp ani kararlar verebilir ve pişman da olabilir ..Bana göre insani bişi..

Burada en önemli nokta gidiş ve dönüşüzün ortaya koyduğu durum, zarara sebebiyet verip vermemesidir..Kaldı ki kalışınızın faydası aşikar
Hanuman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski03-04-08, 20:02  #10
oguzoglu

oguzoglu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008

Alıntı:
Sayın Aristo şöyle demiş:

Mesajı Göster
Ben duygusal hareket ettim sevgili özedönüş.

Bir tartışmada arkadaşın birisi (Daskapital) bana Kefal demiş, mesaj silinmiş görmedim ve çok bozuldum.

Burada biz inandığımız fikirleri savunuyoruz, herkesi bir dünya görüşü var, karşı olabilirsin ama bu sana hakaret etme hakkı vermez. Daha evvel de Liboş yada Soros Solcusu damgaları yedim.

Böyle bir forumda yazılmaz artık dedim ve ayrılma kararı aldım ama daha sonra bu kaçışın hata olduğunu düşündüm.

Bu nedenle gittim ve geldim.

Sanırım o anda, yapabileceğiniz en iyi işin, bu olduğunu düşünmüşsünüzdür...

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı