"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Okul tuvaletinde doğum/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| ABD'nin Houston eyaletinde 14 yaşında bir kız öğrenci, okulun tuvaletinde doğum yaptı. Polis, kızın doğurduğu bebeği klozete koyup sifonu çekerek kurtulmaya çalıştığını, bu sırada bebeğin öldüğünü bildirdi. Kız öğrenci hakkında soruşturma açılıp açılmadığı belirtilmedi. Houston'da 3 gün önce de yine 14 yaşında bir kız öğrenci okul gezisinden dönerken uçağın tuvaletinde ölü bir bebek doğurmuş ve bebeği uçakta bir çöp kutusuna atmıştı. Polis 14 yaşındaki kızı ve bebeğin babası olduğu sanılan 14 yaşında bir erkek öğrenciyi sorgulamış, ancak savcılık kız hakkında dava açmamıştı. http://www.milliyet.com.tr/default.a...04.2008&ver=38 __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| bunlar gerçekten garip olaylar ya. __________________
Bu bir sevdadır--Demire tırnakla--duvara kanla yazılar-- Ya sosyalizm ya ölüm. R.Y. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Hiçbir ahlaki ve dini değerlendirmeye girmeden merak ediyorum.İnsan kendinden canlı bir parçayı nasıl öldürebilir... |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Bu korkunç birşey. İnsan bu kadar (her ne yaşta olursa) ilkel vahşi vicdansız olur mu? __________________
Uyandım. Br de ne göreyim? Bugün dün! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| İbretlik olaylar, bunlar... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Yalnız klozete atmak zekiceymiş. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bu yasta insanlarin vicdan duygulari tam olarak, (henüz) gelismemistir, bu duruma göre de degisir. Fakat böyle siradisi(vahset) olaylar yapmaya egilimlidirler. (cevresel ve kalitimsal faktörler büyük rol aynar.) Nitekim pedagojide 0-3 yas gurubuna, vahsi insanlar benzetmesi yapilmaktadir. Bunlarin vicdanlari hic gelismemistir. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Daha dünyaya normal bir şekilde gelinmesine izin verilmeyen masum bir bebegin tuvelette igrenç bir şekilde dogurarak tuvelete atıp sifonu çekmesi insanlıgın en katilcesi sanırım... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Umarım böyle ibret verici olaylara şahit olmayız. Herkes vicdan konusunda hem fikir. Okurken bile acı çektim. __________________
Benim geldiğim yerde bir hayalinin olması seni zeki göstermez, hayalinin gerçekleşmeyeceğini bilmek...bu eder. |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
İnsan olmayı bir türlü başaramadığı için... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|