| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Eski Kullanıcı adları/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Forumda isim değişiklikleri çok hızlı.Bu da bazen kiminle tartıştığımızı bilmememize sebeb oluyor.Bu açıdan arkadaşlardan eskinicklerini listemelerini faydalı olacaktır. Kendimden başlayayım. Foruma ilk başta mesut30 olarak üye olmuştum.3 ay bunu kullandıktan sonra özedönüş yaptım ve 15 aydır da bunu kullanıyorum.Hiç değiştirmeyi de düşünmüyorum. |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Ben yezit kızı ile giriş yaptım. Ve hala daha öyle. Değiştirmeyeceğimde. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| benimkiler:divine,fear_,thetimeHasCome,hebun ... Bu arada bu son nickimle ilk mesajım olacak..Çok heyacalandım yav bakalım nasıl görünüyor... edit:tam süper olmuş vallaha. __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Aslında kullanıcı isimlerini değiştirenler imza bölümüne bu eski nicklerini yazsalar iyi olacak. Zaman zaman bir yazı yazıyoruz bir arkadaşa... bir kaç gün sonra bakıyoruz aynı yazımıza başka birisi cevap vermiş. Halbuki aynı kişi ama kullanıcı adını değiştirmiş. Ben forum yönetiminin yerinde olsam kullanıcı adı değişikliğini ya tamamen kaldırırım, ya da imza bölümünde bu eski nicklerin olmasını mecburi tutarım. Foruma üye olduğumdan bu yana aynı kullanıcı adını kullanıyorum. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Ben de öyle, sayın redyellow Ama bazı arkadaşların bu konudaki hızına yetişemiyoruz, doğrusu. __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Forumu kurduğumuzda petricli idi. Sonra ayrıldım forumdan. Geldim yine petricli olmasını istedim, sağolsunlar kırmadılar. (Forumdan ayrılmadan önce yazdığım mesajlarda petricli'ye bakarsanız foruma üye olmadığını görürsünüz. )Ve şimdi kullanıcı adım petricli ![]() Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Roland > Evolution > Cielo Değiştirmemin nedeni ise yenilik istmemdi.. Bazen küçükte olsa günlük yaşamınızdaki bazı şeyler üzerinde minik oynamalar yapmak hoş oluyor. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| İsim değişikliğine karşı değilim, hiçbir özgürlüğe karşı olmadığım üzere... Ancak kim, kimdir sorunu yaşamaktayız, bunu da bilesiniz, sayın isim değişikliği yapan arkadaşlarım... ![]() __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #9 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| kinem |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Benim ismimi hiç değişmedi.Bundan sonrada değişmiyecek. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|