"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Biraz da gülelim./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Tayyip’le Bush ilk buluşmalarında birbirlerine hava atarlar. Bush, Tayyip’e “Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü diriltiriz” der. Tayip altta kalmaz ve karşılık olarak “Bizde öle bir teknoloji var ki, partimizin bütün üyelerine 100 metreyi 3 saniyede koşmayı öğretiyoruz.” Türkiye’ye döndüğünde Tayyip’i bir düşünce alır. Danışmanlarını çağırtır ve attığı palavrayı anlatır. “Haftaya Bush geliyor. Yalanımız ortaya çıkacak, acaba ne yapsak?” diye sorar. Danışmanlarından biri hemen yanıtlar: “Onlara ölüyü nasıl dirilttiğini sordunuz mu?” “Hayır sormadık” “O halde hiç korkmayın başbakanım, alın Bush’u Anıtkabir’e götürün. Atatürk’ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur; yok eğer diriltirse, size zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız. ![]() __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| antimaske gerçekten harikasın, nerden buldun bu fıkrayı bilmiyorum ama unutmaki atatürk dirilsede emin ol tayyip kılını kıpırdatmaz........... __________________
Bu bir sevdadır--Demire tırnakla--duvara kanla yazılar-- Ya sosyalizm ya ölüm. R.Y. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Evet öyle bi kandırmış ki bu halkı... __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sayın Antimaske Dostum; Çok güzeldi fıkra, teşekkür ederim... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Atatürk dirilse Tayyip Erdğandan önce ülkemizdeki Atatürkçü geçinenlerin 100 metreyi aksi istikamete doğru 2 saniyede koşacaklarına eminim! __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Madem konu gülelim.. Futbol terimlerinin Arapçaları... Vaziyyet-ül velvele ve isgal-i cemaatiyye ; Seyircinin sahayı işgali Krampon-ül bela-i şeytan : İyi futbolcu (rakip takimdan) Krampon-ül kabiliyye-i maasallah: Iyi futbolcu (bizim takimdan) Mühendis-i kürre-i hümayun: Teknik direktör Gaflet-ü dalaletiye: Kendi kalesine atilan gol Hiyanet-ül vatan-fir kayme: Şike Hakimiyyet-ül kürre: Top kontrolü Krampon-ül deccal-uryan-ül kayb-i kürre: Futbolcunun topu kaybetmesi Serdar-i kuvva-ül kürre: Takim kaptani Asakir-i milliye-i devleti Osmaniyye: Türk milli takimi Vaziyet-ül madara: Tarihi fark __________________ |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Yanılıyorsunuz Sayın Antimaske dostum, bence 3 saniyenin altında bile koşar... ![]() __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Alıntı:
![]() | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. "Evrim ne güzellikler yaratıyor!" diye düşünüp mest oluyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu farkediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. Tam vurmaya hazırlanırken adam "TANRIM!!!" diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı dönmüş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamış. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: "Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?"demiş. Adam utanç içinde: "Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki ayıyı dindar yapabilirsiniz." demiş. Ses: "Peki." diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya başlamış. Herşey eski haline dönmüş. Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamış: "Allahım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere." |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: İstanbul.
| gerçekten çok güzel bir fıkra antimaske teşekkürler.. bende bir tane anlatıyım ..burda var mı bilmiyorum ama bir yerde okumuştum ve çok hoşuma gitmişti sizlerlede paylaşıyım .. Lenin ölür ve cehenneme gider,burda insanları örgütlemeye başlar ''bakın biz burda cayır cayır yanarken,insanlar orda zevk-i sefa içerisinde yaşıyor'' diye.. sonra melekler koşarak Allah'a giderler ''tanrım Lenin cehennemdekileri ayaklandırdı napıcaz'' diye .. Tanrıda derki : alın Lenin 'i cennete koyun... Lenin cennete gider ve bu sefer ordaki insanları ayaklandırmaya başlar ''bakın biz burda rahat içinde yaşarken yoldaşlarımız orda yanıyor''diye .. melekler yine Tanrıya gider ve '' Tanrım bu seferde cenneti ayağa kaldırdı''napıcaz derler .. Tanrıda meleklere döner: alın Lenin'i bana getirin der.. Ve Lenin Tanrı'nın odasına gider.. Bir saat geçer,iki saat geçer içeriden çıkmaz.. Sonra birlikte çıkarlar ve melekler '' noldu tanrım niye bu kadar uzun sürdü '' der.. Ve Tanrı cevabını verir.. ''Şiittt Tanrı yok,Herkez EŞİT..'' __________________
''önce seni yok sayarlar. sonra sana gülerler. ardindan savaşirlar seninle. ve sonunda sen kazanirsin..'' |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|