"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Alparslan Türkeş'in Vefatının yıl dönümü/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Bugün Türk milliyetçiliginin acı kaybı ; Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ in vefatının 11.yıl dönümüdür. Tekrar tekrar Türk Dünyası başta olmak bütün insanlıgın hepimizin başı sagolsun.. Saygıyla anıyoruz.. "kurtlar puslu havada Toplandı Ankara'da Giden heybetli çınar Milyonlarsa arkada.. Yandı Yürekler yandı Yagan kar ile sönmez Milyonlar Bir Agızdan Diyor ; BAŞBUGLAR ölmez..." Dualar Tekbirler Size Başbugum.. Hakkını helal et bize başbugum.. __________________
Aç kaldıkça Ankaradan yallanan Soysuzdan dokulen lafa bak lafa..Karısırım diyor diyerbakıra.. 30 milyon Kürt varmıs anadoluda..Katil var senin gibi soyu sopu..Al başına çal senindir topu.. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Burada baş sağlığı, orada gözler aydın; İki ayrı dünyada iki ayrı tören var. TANRI katından gelen bir yüce buyruk üzre, Aramızdan ansızın çadırını deren var. Orada ecdat ruhu şâdümanhk içinde Burada tamu içre gönüllerde boran var. Eksilmiş bir yanımız: çarpılmış gibiyiz hep TANRI korsun, sanki Bozkurtluğa kıran var. Yukardan gök mü bastı; altta yer mi çöktü ne Kimsede ağız, dil yok; gözleriyle soran var. Buradan uğurlarken onu binlerce Bozkurt Orada karşılayan binlerce Alp-Eren var. O gün Tanndağı'nda tan ağırdığı çağda. Dediler Oğuz Hanın otağına giren var. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Dünya Cezaevi Türkiye Koğuşu
| İdeoloji olarak farklı bir görüşte olsamda,vefat etmiş olan diğer insanlar için yaptığım gibi,sevenlerine,yolunda yürüyenlere baş sağlığı diliyorum. __________________
Önce Sosyalist Olmalı,Maddenin Önemini Kavramalı... |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
Hoşgörü budur.. Olgun tavrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.. Tanrı Gani gani rahmet eylesin.. ![]() | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| MHP nin bugün izlediği politikaları ve AKP destekçiliğini görse mutlaka çok üzülürdü. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Onu sevenlere baş sağlığı,kendisine rahmet diliyorum. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sevenlerine taziye sunalım, ne de olsa ölümdür... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #8 | ||
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
Kendisi de zamanında anti-sosyalist bir propaganda izleyerek ABD'nın karşısında mı olmuştur yoksa yanında mı? Bazen bu forumdaki yazıları okurken insanoğlunun gerçekten akıllı bir varlık olup olmadığı yönünde ciddi şüpheye düşüyorum. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Tüm ülkücü camiaya, Sayın Türkeş'i sevenlere başsağlığı diliyorum. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Alıntı:
, benim mesajımda ABD yandaşlığı yada karşıtlığı geçiyormu ?Ben iç politikada ; Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Türban sebestisi konusunda AKP yandaşlığından bahsetmiştim , Akl-ı selim MHP lilerde bu konuda rahatsızlar. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|