"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
En Mert Devlet Adamı Kim?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Dostlar, Okyanuslar ötesinden gelip de komşularımı öldüren bir devlete karşı onun önünde eğilenlerin mertliğinden söz edilemeyeceği gibi, bu sömürgeci ve de ahlaktan nasipsiz ülkelere bir de destek vermek de ahlaksızlık değil midir? İşte böylesi bir kaosun yaşandığı bugünlerde mert bir devlet adamı çıkıp, korkusuzca gerçekleri söyleyebiliyorsa, onu alnından öpmek gerekmez mi? http://www.haberler.com/laik-dinsizler-haberi/ Saygıyla, |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Alıntı:
Sayın sesli, kapitalizmin birinci kuralı katı kuralların olamaz. Yani her zaman içinde girdiğin kaba göre şekil almak zorundasın. O zaman şunu unutmayalım kapitalizmin için hem zengin, avantajlı hemde iyi olayım diye hayal kurarken mert yada dürüst yada daha bir çok iyi kavramı kendine atfedemessi. Eğer öyle olmak istersen şunu göze almalısın. Sen kendini kare olarak görürüken seni bir silindir biçimine zorla sokmaya çalıştıklarında direnmelisin. Gerekirse canın yanacak ve girmeyeceksin silindir kutunun içine çünkü boyutlarınız ve içeriyiniz tutumuyor tamam mı? işte sayın sesli bu yüzden sen mert devlet adamı aramaya kalkarsan arkadaş sanırım uzun zamnalar ufka baklman lazım. dostça __________________
Bu bir sevdadır--Demire tırnakla--duvara kanla yazılar-- Ya sosyalizm ya ölüm. R.Y. | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Vladimir Putin ve Hugo Chavez. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Kamer Genç...... |
|
| #5 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Elimde fener bir adam arıyorum. __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Kamer Genç ; Mecliste AKP ye karşı tek başına direnen Don Kişot.... |
|
| |
| #8 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Henüz bir aday göremiyorum,varsa beri gelsin. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #9 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2008
| her ne kadar devlet adamı olmasada benim adayım "nihat genç" olur. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: Denizli-Ankara
| Bana göre bahsettiğiniz bu nitelikleri taşıyan kişi Ufuk URAS... SAYGILAR... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|