| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Hangi gazeteleri okursunuz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi gazeteri okursunuz? | |||
| AKP' ye yakın gazeteler (Bugün, Star, Taraf, Zaman, Vakit vb..) | 3 | 17.65% | |
| Doğan medya grubu (Hürriyet, Radikal, Milliyet vb...) | 6 | 35.29% | |
| Spor gazeteleri (Fotospor, Fotomaç vb...) | 0 | 0% | |
| Milliyetçi gazeteler (Tercüman, Yeniçağ, Ortadoğu vb...) | 2 | 11.76% | |
| Sosyalist gazeteler (Evrensel, BirGün vb...) | 8 | 47.06% | |
| Ekonomi gazeteleri (Referans vb...) | 0 | 0% | |
| Diğer | 4 | 23.53% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 17. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sırayla, teker teker gazeteleri yazmaktansa gazeteleri gruplar halinde yazmak daha mantıklı ve kolay sanırım... AKP' ye yakın gazeteler (Bugün, Star, Taraf, Zaman, Vakit vb..) Doğan medya grubu (Hürriyet, Radikal, Milliyet vb...) Spor gazeteleri (Fotospor, Fotomaç vb...) Milliyetçi gazeteler (Tercüman, Yeniçağ, Ortadoğu vb...) Sosyalist gazeteler (Evrensel, BirGün vb...) Ekonomi gazeteleri (Referans vb...) Diğer... __________________
Yok! |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2008
| Cumhuriyet |
|
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Fenerbahçeli, Yıllar var ki gazete okudum diyemem. Elime hiç almam demiyorum. Şöyle bir bakıp geçmişimdir. Hiç bir gazetenin güvenilir olduğunu düşünmediğim için okumuyorum. Televizyondan haberleri dinlemek ve haber kanallarına bakmak yetiyor. Hiçbiri seçeneğini koymadığınız için mecburen diğer seçeneğini işaretlemek zorunda kaldım. Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Doğan Grubu gazetelerinin hemen hepsini okurum ![]() Sabah gazetesinde de Umur Talu' yla Erdal Şafak' a bakarım sadece. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Taraf, BirGün ve Zaman okurum. Sabah'tan da Engin Ardıç ve Emre Aköz'ü takip ederim. __________________
En "adil", "saf", en ince ve en uygarı olsa bile, Marksizm milliyetçilikle bağdaşamaz. Onun yerine, Marksizm, enternasyonalizmi ileri sürer... Lenin |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Cumhuriyet'ten Radikal'e transfer olmuştum ama son zamanlarda da Taraf'a geçtim. Engin Ardıç'ın yazdığı gazeteyi okumamakla birlikte, sözünü esirgemeyen biri konumunda bulunması sebebiyle kendisinin hayranıyım. __________________
Emirganlı ReMaT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-04-08 11:18 . |
|
| #7 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2008
| akp ye yakın gazetelere yeni şafak'ı unutmussun. gerçi ikisi arasındaki ilişki yakınlıkktan biraz daha fazla gerçi... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Doğan grubundan Radikal veya Milliyet'i, çok nadir de BirGün Gazetesi'ni okurum. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: Dünya Cezaevi Türkiye Koğuşu
| Cumhuriyet ve evrensel. __________________
Sevgilim,eylem güzelim benim Yitik bir ülkeyi korumaya değil, Yeniden kurulacak bir ülkeyi, Aşktan örmeye benzer devrimci olmak. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Hürriyet, Milliyet, Sabah, Cumhuriyet, Vatan... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|