Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

"Beykoz"ların en iyisi

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Konu Araçları
Eski05-04-08, 10:50  #1
Emirganli

Giriş Tarihi: Mar 2008
"Beykoz"ların en iyisi

Beykoz, bu sene, takımın Türkiye Deplasmanlı Birinci Futbol Ligi'nden düşmesinden itibaren başlayıp da günümüze kadar devam eden süreç içinde gördüğüm ekiplerinin en iyisini kurmuş. Ayağa toplarla son derece teknik bir futbol oynuyorlar.

Ben, bu sene kendilerini iki kez seyrettim (Allah izin verirse gelecek Pazar üçüncü kez seyretmek için Beykoz Stadı'nın yolunu tutacağım) ve edindiğim intibayı da "Beykoz bu sene kesin şampiyon olur" şeklindeki sözlerimle ifadelendirdim.

Gerçekten de takım şu anda en yakın rakibine 3 puan fark atmış bir vaziyette olmak üzere lider durumda bulunurken bir maç eksikliğinin de varlığından söz etmek gerekiyor.

Gerçi hava muhalefeti nedeniyle oynanmamış vaziyetteki o eksik maçı deplasmanda ve de grubun en az gol yiyen takımı konumundaki dişli Darıca Gençlerbirliği'ne karşı yapacak Beykoz yani bu müsabakada puan alması hayli zor ama olsun, Sarı-Siyahlıların yenilgi halinde bile bu durumdan edinecekleri menfi etkinin pek fazlalık taşıyacağını sanmıyorum.

Haydi Beykoz, 100. yılında sana şampiyonluk yakışır.

Burada biraz durup, "2008'in, Beykoz'la birlikte Vefa ile Anadolu'nun da 100. kuruluş yıldönümleri olduğu ve yukarıda adları belirtilen takımlardan Anadolu'nun ise Beykoz'la aynı grupta bulunması hasebiyle, 'Beykoz için şampiyonluk istenmesinin Anadolu'ya ait bir başarısızlığın arzulanması' anlamına gelecekliği hususu gözönüne getirildiğinde, konumuz açısından özel bir pozisyonda yer aldığı" hususlarını düşünmek gerekir belki ama ne demişler, "Önce can, sonra canan"

Evet, tabii ki İstanbul'umun köklü takımlarından Anadolu'nun da 100. kuruluş yıldönümünde şampiyon olmasını isterim ama "Ben, önce Beykozlu sonra Fenerliyim" diyecek denli taraftarlığını yaptığım, kendisi de 100. kuruluş yıldönümünü kutlamakta bulunan Beykoz dururken, "Beykoz, sen değil de Anadolu şampiyon olsun" dememi de kimse beklememelidir herhalde öyle değil mi dostlar...

Bu nedenle yazımı, yukarıdaki sloganı tekrarlayarak noktalamak istiyorum: HAYDİ BEYKOZ, 100. KURULUŞ YILINDA SANA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR!...

Emirganli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 05-04-08 19:52 .
Emirganli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı