"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İtalyanlar da Türkmüş../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| bilim adamlarının yaptıgı arastırmalara göre italyanlarında kökeninin Türklere dayandıgı ortaya cıktı. "Türklerle İtalyanların gerek fiziksel, gerekse karakter özellikleriyle birbirlerine çok benzedikleri hep konuşulur. Hatta Akdenizli bu iki ülkenin insanları hiç tanışmasalar da 40 yıllık dost gibidir. İlginçtir ki, İtalyan bilim çevreleri de son yıllarda atalarının Türk olup olmadığı yolundaki tartışmalarla çalkalanıyor. Tartışmaların ortasında ise Ön Türkler sınıfında yer alan Etrüskler yer alıyor. İtalya'nın en eski kültürünü oluşturan Etrüskler'in, MÖ 1000 yıllarında Avusturya Alpleri'nden Siena, Napoli ve Roma'ya kadar indikleri biliniyor. Parlak bir uygarlık oluşturduktan sonra ise MÖ 3. yüzyılda tarih sahnesinden siliniyorlar. Floransa'dan Napoli'ye kadar olan bölgeye de Etrürya deniliyor. Bu bölgede yaşayanlar kendilerinin Etrüsk olduklarını söylerken, Etrüskler, tarihin en gizemli kavimlerinden biri olarak sayıldığından, kökenleri konusundaki tartışmaların sonu gelmek bilmiyordu. " kaynak : http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=76144 __________________
Aç kaldıkça Ankaradan yallanan Soysuzdan dokulen lafa bak lafa..Karısırım diyor diyerbakıra.. 30 milyon Kürt varmıs anadoluda..Katil var senin gibi soyu sopu..Al başına çal senindir topu.. |
|
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Otelde çalıştığım günlerde, İtalyan müşterilerin Türklere çok benzediğini farketmiştim. Bilimsel olarak ne yorum yapılır bilemem ama, karakterleri bize çok benziyor. Uzun burunlu ayakkabı jöleli saçlar vb. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Türkler'in de başka bir ırktan türediğini düşünürsek, bu tür bağlamalar biraz yarım kalıyor. Bir soyağacında herhangi bir dalın alt dalı üzerinde konuştuğumuza göre, bu dalın da alt dallarının sayısının ve kombinasyonlarının üretilmesi hiç zor olmayacaktır. Bambaşka bir bakışla, Fiat otomobillere gerçekten yerli malı olarak bakabiliriz artık... |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Yunanlılar da öğle, bunun nedeni; bizim gibi Akdeniz ırkından olmaları... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Sanırım uzaylılarda türkmüş son yapılan araştırmalara göre.Türklük uzaydan orta galaksi kuşağından bütüm uzaya ve nihayetinde dünyaya ulaşmış.. Başka bir araştırmada da bilinenein aksine meleklerin cinlern bir ırkı olduğu ve bunların türk lduğuda ıspatlanmış...Bakalam daha neler göreceğiz... __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Power FM'de sabahları Geveze'nin bir programı var; aynen böyle herkes Türk'müş iddiaları ve komedileri... ![]() __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Sayın oguzkaan; Bulgulara göre; İtalyanlar Türk'müş yerine kökenimiz birmiş demek, daha doğru gibi geldi bana ne dersiniz? Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Sayın oğuzoğlu Yunanları Türklerden çok rahat ayırabiliriz, ama gerçekten bir İtalyan gördüğümde ayırmakta zorlanmıştım. Tabi bununla ilgili araştırma yapmadım gözlemim sadece bu ![]() Ayrıca biz Akdeniz Irkından felan değiliz, yenimi çıkt bu Irk yoksa sizin imalatınızmı ? |
|
| #9 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Bütün dünya Türk'tür haksızlık etmeyin lütfen. ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Bilgilenmenizi öneririm... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |