| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| III.Dünya Savaşı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Fizik, Kimya, Biyoloji, Astronomi, Jeoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| "Üçüncü dünya savaşı'nın kimler arasında ve hangi silahlarla yapılacağını bilemem ama dördüncü dünya savaşının taş ve sopalarla yapılacağını söyleyebilirim" Albert Einstein Bir kaç gündür bu zattan basedince aklıma geldi bu söz.Kendisinin gerçek bir savaş karşıtı olduğunu biliyoruz değil mi? Ama yine bu kişinin atom bombasının yapımında pasif olarak rol aldığı ve bombanın yapımı için dönemin Birleşik Devletler Başkanını ikna etmek üzere kendi elilye bir mektubu kaleme aldığını da biliyorsunuzdur sanırım. Şimdi bu ne demek??? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Amerikalıların görünmezlik teknolojisi üzerinde çalıştıklarını duymuştum hatta daha sonra haberlerde izledim. Gelecekte ne tür silahlar icat edeilebileceğini hayal dahi etmek istemiyorum. Ya da MTHEL in videosunu youtube da izleyebilirsiniz gelecekteki bir savaş ne tür silahların kullanılabileceğine dair bazı ipuçlarını içeriyor sanırım. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|