| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Köşeyi Dönen Adam ve Bir Mayıs !!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| http://www.youtube.com/watch?v=LdEmy...eature=related Arkadaşlar, bu video Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı Köşeyi Dönen Adam adlı filmin son sahnesi... Bir soru: Siz bu sahneyi televizyonda gördünüz mü ? Ben hiç görmedim, bu sahne malum nedenlerle filmin televizyon gösterimlerinde makaslanıyor, ilginç bir konu... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Alıntı:
![]() __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. | |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Bu ve buna benzer o kadar çok sahne var ki makaslanan, filmin orjinalini gördüğünüzde anlıyorsunuz... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #4 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Arkadaşlar, aklıma bir çok soru geliyor sanat ortamımız için, edebiyatımız için; Türkiye'nin en popüler sanatçıları bile bir zamanlar ucundan da olsa siyasi göndermelerde, çalışmalarda bulunmuşken bugün neden böyle suskun sinemamız, edebiyatımız, müziğimiz ??? Siyasi bir anafikir barındıran, göndermede bulunan en son Türk filmi hangisi acaba ??? __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: Denizli-Ankara
| Alıntı:
Sn. Aristo Göndermede bulunan ve siyasi bir fikir barındıran en son Türk filmi,hala gösterimde olan Girdap.. SAYGILAR.. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|