"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: ankara
| Untitled (yorumda bulunursanız sevinirim) http://rapidshare.de/files/20428148/...itled.mp3.html yaklaşık 1,20'lik enstrumantel çalışmam.. dinleyip yorumda bulunursanız sevinirim.. (rapidsharede önce free yazıp sonra kodu girip 'start download' diyoruz) __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: :::İZMİR:::
| sayın orkhun, Gerçekten iyi bir çalışma fakat süre bakımından biraz fakir kalmış.Eğer bu çalışmanın devamı gelirse şiir dinletileri için güzel fon müzikleri olabilir. |
| #3 | |
| sayın uygar01, davulları bilgisayardan yazmak ve enstrumanları tek tek kaydetmek oldukça zamanımı aldığı için süreyi fazla uzun tutamadım.. ama elbette geliştirilebilir ki geliştirmek istiyorum.. özellikle bu tarzda enstrumantel ağırlık bir grup kurma düşüncem var.. ancak olur mu olmaz mı, yada ne zamana olur onu ben de bilmiyorum.. ![]() yorumunuz için teşekkürler.. __________________
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın Orkhun, başarılı bir çalışma olmuş bence de. Dinlerken bana bir Jazz ve Anadolu müzikal sentezi etkileri var gibi geldi hafiften. Yanılıyor muyum? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #5 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı | |
| #6 | ||
| Alıntı:
![]() Bu arada, müziğinizin içinde klasik müzikten de esintiler görmek inanılmaz güzel olurdu bence. Çünkü orası da inanılmaz bir derya. Örneğin Georges Bizet'nin Carmen'inin pek çok insana ilham kaynağı olabilecek zenginlikte olduğunu söyleyebilirim naçizane. Çalışmalarınızı burada sürekli görebilmek dileğiyle, Başarılar dilerim. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
| #7 | |
| teşekkürler sayın türker.. bu arada verdiğiniz örnek için de teşekkürler.. klasik müziğin yeri benim için ayrıdır, ancak pek dinlemem.. o yüzden klasik müzik kültürüm yeterli değil diye düşünüyorum.. o yüzden başka isimler de bekliyorum sizden, dinlemek isterim bir an önce.. __________________
| #8 | |
| bu arada carmen'i daha önce çok dinledim hatta bu opera oldukça popülerdir.. arşivime attım.. teşekkürler yeniden.. diğerlerini de bekliyorum.. __________________
| #9 | |
| Carmen'i dinlemiş olmanıza çok sevindim. Onu örnek vermemin nedeni aslında çok farklı tarzları aynı eserde bulabilmemiz ve genel anlayıştaki klasik müziklerden farklı yönleri oluşuydu. (20 kez gitsem de bıkmam, tabi idobale katletmedikçe )Yine Klasik Müzik olacak belki ama, duyguları yansıtmayı bu kadar ustaca başarabilmesinden ötürü Giacomo Puccini'nin kalbimizde ayrı bir yeri var. (Muhtemelen ondan da dinlemişsinizdir) Belki müziğinizde diğer Dünya ezgilerini sentezleyebilmek çok hoş olabilir. Örneğin Hint ezgileri... Şu online playlist'in belki bir faydası dokunabilir. (mp3'leri indirebiliyorsunuz da) http://www.magnatune.com/genres/m3u/indian.m3u Fazla isim öneremediğim için bağışlayın. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-05-06 22:05 . |
| #10 | ||
| Alıntı:
bu arada hint müzikleri için çok teşekkürler.. dinlemeye başladım bile, çok hoş.. ev arkadaşım hindoloji okuyor, o da çok beğenecek bunları.. ![]() __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|