"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Biraz Gülelim./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Osmanlı Zamanında Internet Olsaydı Nelere Ne Denirdi ? Görev Çubuğu: Değnek-ul Vazife Çift Tıklama: Tıkırt-ul Tekerrür Flash Disk: Edevat-ul Yumuşak Hard Disk: Edevatu-ul Civanmert Mouse: Zındık Faresi Klavye: Taht-ul Hurufat My Documents: Sanduka-i Evrak İnternet: Allame-i Ulul Arz Google: Kaşif-ul Ali Google Earth: Seyr-ul Arz Denetim Masası: Sehpa-i Saltanat CD-Rom: Pervane-ul Hafıza Ekran: Perde-ul Temaşa Enter: Duhul Antivirus: Akıncı Hata Raporu: Malumat-ul Kabahat Mail Server: Divan-ul Mektubat Messenger: Havadisci Chat: Muhabbet-ul Zabiy saygı ve sevgi ile... __________________
Cep telefonum Nokia , Manita'm Sarışın olsun... Vatanım ,Bayrağım, Ülkem olmasa da olur! SOROS sağolsun! |
|
| #2 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| ![]() __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
| #3 | |
| Çok hoş gerçekten... ![]() __________________
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sayın Eğitmen; Sayın serzeniş'e ben de katılıyorum, bence de çok güzel espriler ve çok da hoş olmuş doğrusu... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| sayın eğitmen eğer osmanlıda olsa idi bu internet msn için ne terimi kullanılırdı. __________________
Bu bir sevdadır--Demire tırnakla--duvara kanla yazılar-- Ya sosyalizm ya ölüm. R.Y. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| [quote=Eğitmen;386519]Osmanlı Zamanında Internet Olsaydı Nelere Ne Denirdi ? Messenger: Havadisci __________________
sevginin en güzeli paylaşılan emektir... |
|
| #7 | ||
| [quote=pi__el;387382] Alıntı:
Doğaçlama galiba... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Sohbet-i Nebeviye demişler işte mesene'nin adına. Tam anlamı nedir bilmiyorum yalnız. |
|
| #9 | |
| Namım unutulmaya Parola haturlana Sohbet-i İhsan Arz ola... Süpermiş... ![]() __________________
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Bence de öğle... ![]() __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|