| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Lösemili çocuklara destek olalım... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| ![]() Lütfen linki tıklayalım ve lösemili çocuklara destek olalım... Ve mümkün olduğunca konuyu üstte tutalım... http://www.losev.org.tr/bagissorgu/bagis/sayac.aspx __________________
Yok! |
|
| #2 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kesinlikle destek olunmalı... __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| bunu mail olarak başlattım bile ![]() __________________
Kanadı ellerim bak, yolların çok uzak Gelemem ben, sen selam gönder Bülbülün çilesini sen nereden bileceksin Gülün dikenini sen bana gönder.... |
|
| #5 | |
| İlginiz için teşekkürler.. ![]() 7.509.786 Lösemeli çocuklar kenti ![]() http://www.losev.org.tr/bagissorgu/bagis/sayac.aspx __________________
Yok! |
|
| #6 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ayrıca sayın fenerbahçeli bu konuyu buraya taşıdığınız için teşekkürler... __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
| #7 | |
| Asıl ben ilginiz için teşekkür ederim. __________________
Yok! |
|
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Nov 2007
| Hepimiz destek olalım. Elden ne gelirse yapalım... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Msn iletime de yazdım... olabildiğince yayalım arkadaşlar __________________
Kanadı ellerim bak, yolların çok uzak Gelemem ben, sen selam gönder Bülbülün çilesini sen nereden bileceksin Gülün dikenini sen bana gönder.... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ve daha neler yapabiliriz diye de düsünebiliriz. Bu konunun buraya tasinmasi cok iyi oldu, yoksa böyle duyarli ve önemli konulari es gecip yasiyoruz. Biz yazi yaz ailesi olarak daha neler yapabiliriz gercekten? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|