| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Siyasi kullanıcı grupları oluşturulsa?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| İnternet üzerinden yayın yapan tek başarılı siyasi forum burası. Her fraksiyondan isim var. Benim talebim: forumun bir özelliği olan kullanıcı gruplarının kullanılması. Örneğin 'komunist grubu' 'liberal grubu' gibi grupların kurulması. Bu geyik forumlarında geyik tandanslı olarak yapılıyor. Bu forumda olmasının getirecekleri neler? - Aynı görüşteki insanlar kaynaşabilirler, -Gruplar arasında güncel konularla ilgili düzenli münazaralar yapılabilir -Gruplar; kendi konuları ile ilgili manifestolar yayımlayabilir Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar. __________________
En "adil", "saf", en ince ve en uygarı olsa bile, Marksizm milliyetçilikle bağdaşamaz. Onun yerine, Marksizm, enternasyonalizmi ileri sürer... Lenin |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben böyle birşeye karşıyım. Zaten insanları belli başlı gruplara girmeye zorlayan imkanların var olduğu bir ülkedeyiz.Şimdi boşuna "sen zaten bilmem ne grubundansın,bak senin grubundakinin yaptığına" tarzı gereksiz polemiklere girilmemesi gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar mesajlarından birbirlerini zaten tanıyabiliyorlar diye düşünüyorum.Herhangi bir gruplaşmanın ve insanları buna zorlamanın mânasız olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden böyle birşeyin olmaması gerektiğini düşünmekteyim. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
İşte bu aynı görüşte olanların eş güdümlü çalışmalar yapması açısından faydalı olur diye düşünüyorum. __________________
En "adil", "saf", en ince ve en uygarı olsa bile, Marksizm milliyetçilikle bağdaşamaz. Onun yerine, Marksizm, enternasyonalizmi ileri sürer... Lenin | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sayın Arkadaşlarım; Bu forumda; gruplaşmayı arttıracaktır, bence forum mantığına da aykırı, bir çok katılımcı katagorize olmak istemeyecektir... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sayın Arkadaşlarım; Yazılarında; benim gibi, "objektif kalma" gayretinde olan bir çok katılımcı var, ayrıca "kategorizasyon düşünce alış, verişini ve gelişimi etkiler" kanaatindeyim, bilginize... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. oguzoglu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-04-08 17:51 . |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| İnsanları kamplaştırmak niye! İnsanları tek düşünce üzerinden tartıştırmak niye! İnsanları bırakında farklı düşünceler üzerinden tartışsın kaynaşsın,yeri gelir kavga edersin,yeri gelir barışırsın ama olması gereken birlikte tartışma zemininin olmasıdır. Sn oğuzoğlu güzel cevap vermiş bu konuda, bende karşıyım. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #7 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Bu konu daha önce de gündeme gelmişti. Sn.drm ve sn. 9mm Parabellum gündeme getirmişti. O zaman da olumsuz görüş bildirmiştik konu hakkında. Bugün de bu geçerli. Sn.oğuzoğlu'nun ve Sn.Serda'nın belirttiği nedenler ve geçmiş tecrübelerimiz böyle bir düzenlemenin forumdaki tartışma ortamına yarar sağlamayacağı kanaatini yaratmaktadır bizde. |
|
| #8 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Apr 2008
| Alıntı:
Bu madde reele ilişkilendirelebilir dedim şöyle ki; zaten siyasi hareketlerin neredeyse tümünün manifestosu mevcut tekrar kalema almaya gerek yok ancak belirli toplumsal olaylar karşısında altında ortak imzaların bulunacağı deklarasyonlar yayımlanabilir, örneğin yakın geçmişte yaşadığımız sınır ötesi operasyon...Anti-militaristler, komünistler, anarşistler karşıyız şeklinde deklarasyonlarda ortak hareket ederken...Kemalistler, ülkücüler, islamcılar destekliyoruz bildirimlerinde bulunabilirler. Bu hem safların netleşmesi adına faydalı olacaktır hemde tepkinin toplumsallaşması yönünde önümüzü açacaktır. Ancak uyarmakta fayda var bu uygulama ancak forumda mevcut olan yöneten yönetilen anlayışıyla değil doğrudan demokrasi uygulamasıyla mümkün olur, vücut bulabilir, tepeden inen bir demokrasi yine söyleyecek sözü olanların sözlerini kursaklarında bırakacaktır... Saygılarımla... cühela Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-04-08 10:55 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|