"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Yazı yazmayı bırakıyorum/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Bu gün yani 07.04.2008'de gönderdiğim "Hepsi de geri gidiyorlar" başlıklı yazımın yönetimce yayından kaldırılmışlığı nedeniyle bu foruma artık yazı gönderme işine son veriyorum. İlgilenenlerin bilgilerine sunulur. __________________
Emirganlı |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Bazen bana da oluyor. Mesela kaynak eklemeyince, önceden benzer bir konu açılmışsa ya da farklı konulardan. Benzer bir durum olamaz mı? Açtığınız konuya rastlamadım, belki farklı bir başlığa alınmıştır. Bence sebebini öğrenmeden önyargılı olmayın. Tabi sizin tercihiniz... __________________
Yok! | |
|
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın Emirganlı "Konu dışı" bölümünde sürekli aktifsiniz. Ancak merak ediyorum konu dışı bölümüyle ilgili kuralları ve konu dışı bölümünün amacını okudunuz mu? Açtığınız bir çok konu bölüm için yönetimce istenen düzeyde değildir. Konu dışı bölümünde özellikle "Futbol" ya da herhangi sporun tartışılmasına yönetimce pek de taraf değiliz. Oysa sizin açtığınız futbol topiklerine hoşgörü gösterilip silinmemiştir. Ancak konu dışı bölümü "Futbol" bölümü değildir. Futbol tartışma istiyorsanız bunu tek bir topik altında yapabilir ve konu dışı bölümünün seviyesini böylelikle korumuş olursunuz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz ve şuraya da bir göz atınız: Konu Dışı Bölümü Hakkında Hala yazmamakta ısrar ederseniz de, o sizin bileceğiniz iş. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Bence; sayın Elenorin'in tavsiyesine uyun derim, yazılarınızı okumaktayım çünkü... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|