Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Edebiyat > Öykü ve Denemeleriniz

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

hayallerim kaldı parmak uçlarında....

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız...

Konu Araçları
Eski08-04-08, 11:24  #1
mustafa061
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Apr 2008
hayallerim kaldı parmak uçlarında....

Özlem mi içimde sürekli kanayan yara.Ancak unutma ki her an aklımdasın.Ve girmişsin yüreğime büyük harflerle.İşte yürüyorum sonsuz bir yolculuğun kısacık bir yolunda.Şarkını söylüyor ayağımının altındaki çakıl taşları.Usulca fısıltıyor kulaklarıma senin sesini.Etrafımda utancından kızarmış fındık dalları ve çekilmişler köşelerine belki son kez gelirsin diye.

Bazen bir an düşlüyorum da, kırık küçük bir kiremit parçası olmak isterdim.Ve damına yerleşirdim sinsice.Kimi zaman haylazlık yapar ve akıtırdım üstüne evsiz, parksız, kimsesiz yağmur damlacıklarını.Ara sırada birden kızar dev bir kiremit olurdum.Korurdum seni, korurdum yüreğini karanlık, kötü, hırçın bulutlardan ölümden korkmazcasına.

Sonunda düşüyorum sevmelerin tuzağına.Senden uzaklarda kalmanın, yalnızlığın manasını anladım ilkin.Hayallerim kaldı parmak uçlarında.Hayallerim sende,yüreğinde.Artık gel deyişlerim kurudu.Bir kırık umut parçası yüreğimde.Gelmeyeceğini bile bile.İki damlacık gözyaşıyla kalan bir çift göz senden uzakta, yollarda duygusuzcasına...

Hayallerim kaldı parmak uçlarında....

Mustafa Ayar... Selamlarımla!
mustafa061 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı