"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

AKP reklamında şok eden hata

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski08-04-08, 18:13  #1
uye

Giriş Tarihi: Feb 2008

Alıntı:

AKP Kadın Kolları,Türk kadınının yaşadığı acıları anlatırken Ermeni tehcirinde çekilmiş fotoğraf kullandı.

AKP Ankara İl Kadın Kolları'nın Türk kadınının çektiği sıkıntıları anlatmak için hazırladığı sinevizyonda kullandığı bir karenin Ermeni tehciri sırasında çekilen ve 'soykırım' propagandasında kullanılan fotoğraf olması şaşkınlıkla karşılandı.
AKP Ankara İl Kadın Kolu 2. Olağan Kongresi önceki gün Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda düzenlendi. Kongreye Başbakan Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra bazı bakanlar da katıldı. Erdoğan salona gelmeden bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Sinevizyonda, Cumhuriyet'in ilan edilmesinin öncesinde Türk kadınının çektiği sıkıntılar ve Cumhuriyet'in ilan edilmesinin ardından elde ettiği kazanımlar anlatıldı. AKP'nin iktidara gelmesinin ardından siyasette kadının etkisinin belirgin şekilde arttığı vurgulandı. Bu sırada Armin Wegner'in Suriye çöllerinde çektiği bir fotoğraf ekrana yansıdı. Fotoğrafta kucağında bebeği ile yürüyen bir Ermeni kadın ve arkasında yürüyen başkaları görülüyor.

Alıntı : http://w9.gazetevatan.com/haberdetay...2&Categoryid=1
Ne kadar acıdır ki ; cehaletin ve cahillerin kol gezdiği parti ülkeyi yönetiyor ve 84 yıllık cumhuriyet tarihinde ilk defa cehalet bu kadar prim yapıyor bu iktidar döneminde.

Sırf kafada başörtüsü , altta şalvar var diye diye Ermeni kadınlarımızın Türk kadını zannedilip resmini sinevizyona yansıtmanın iler-tutar bir yanı yoktur olsa olsa bu tarih bilmemezlik ve aymazlıktır.

Yaradan 'a binlerce defa şükürler olsun ki AKP 'li değilim.

Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >>
uye is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-04-08, 20:08  #2
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Bu fotoğrafı bilmeden kullanmış olmalarına olanak yok. Bunlar duygu sömürücüsü ve sahtekar.
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-04-08, 21:45  #3
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Alıntı:
Bunlar duygu sömürücüsü ve sahtekar.
Sonuna kadar size katılıyorum,sanırım sıra Ermenilerin gönlünü almakta, malum bu aralar herkesin gönlünü alıyor bu sahtekarlar!
Eski08-04-08, 21:55  #4
uye

Alıntı:
Sayın yorum2006 şöyle demiş:

Mesajı Göster
Bu fotoğrafı bilmeden kullanmış olmalarına olanak yok. Bunlar duygu sömürücüsü ve sahtekar.
Bir de işin bu tarafı vardı , değil mi ?

Eski08-04-08, 22:05  #5
MK DEVRİM

MK DEVRİM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006

Sayı Üye 3 gün önce buna benzer bir haber görmüş ve pek üzerine durmamıştım.
Ama yine aynı hatanın yapılması insanın aklına başka sorular getiriyor.
Bunların bilinçli olarak yapıldığı olasılığı artıyor.işte diğer benzeri olay

Haber Yayın Tarihi: 05 Nisan 2008 Cumartesi Saat 13:25

Coğrafya Kitabında Ağrı Dağı'na "Ararat" Hatası

Türk Eğitim-sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Yayımlanan 11. Sınıf Coğrafya Kitabında Ağrı Dağı'nın "Ararat" Olarak İsimlendirilmesini Sert Bir Dille Eleştirdi ve "Bugüne Kadar Ders Kitaplarında Pek Çok Yanlışlığa İmza Atan Bakanlık, Anlaşılan O Ki, Hatalarından Ders Çıkarmamıştır" Dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 11. sınıf Coğrafya kitabında Ağrı Dağı'nın "Ararat" olarak isimlendirildiğini sert bir dille eleştirerek, "Bugüne kadar ders kitaplarında pek çok yanlışlığa imza atan Bakanlık, anlaşılan o ki, hatalarından ders çıkarmamıştır"http://www.haberler.com/cografya-kitabinda-agri-dagi-na-ararat-hatasi-haberi/
MK DEVRİM is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-04-08, 22:13  #6
emintürk

emintürk'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007

İşte Balkanların ve Ortadoğunun en büyük gafı diye buna derler!.. Bu gaftan sonra artık AKP ye af yok. Derhal bu cürmü meşhut sayılacak gafı başsavcıya yollayalım, o da iddianameye bu haberi de eklesin bu sayede sözkonusu partinin kapatılmasını kolaylaştırmış olabiliriz ha ne dersiniz?.. başka türlü bu partiden nasıl kurtulabiliriz ki?..
emintürk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-04-08, 22:20  #7
uye

Sayın MK DEVRİM ;

Aslında haklısınız bugünkü hürriyet'in haberi bu olaylar ile birlikte irdelendiğinde parçalar birer-birer yerine oturuyor.

Alıntı:
İki site arasındaki farkı bulun
Milli Eğitim Bakanlığı’nın bir süre önce yayına soktuğu internet sitesinin, ABD Başkanlarının resmi ikametgâhı olan Beyaz Saray’ın internet sitesi ile neredeyse aynı olması eğitimcileri şaşırttı.

İKİ SİTE ARASINDAKİ FARKI BULUN
ürk Eğitim-Sen, Milli Eğitim Bakanlığı ile ABD'nin kalbi olan Beyaz Saray'ın internet sitelerindeki şaşırtıcı benzerliği, kendi sitesinden alaycı bir dille üyelerine duyurdu. Türk Eğitim-Sen, iki site arasındaki bu benzerliğe dikkat çekti ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinin açılış sayfasıyla görenleri şaşırttığını vurguladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın “www.meb.gov.tr” internet adresi, Beyaz Saray’ın “http://www.whitehouse.gov” internet adresi ile aynı format, renk ve şekilde bulunuyor.

Alıntı : http://www.hurriyet.com.tr/egitim/an...d=171&sz=92896
Emperyalizm 'in yerli uşakları görülmemiş bir hızla ülkeyi uçurumun kenarına doğru itiyorlar.

Eski09-04-08, 03:26  #8
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Alıntı:
Alıntı:
Sayın Serda şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sonuna kadar size katılıyorum,sanırım sıra Ermenilerin gönlünü almakta, malum bu aralar herkesin gönlünü alıyor bu sahtekarlar!
Bu fotoğrafın ne zaman çekildiğini, fotoğraftakilerin Ermeniler olduğunu bilen Ermenilerin gönlünü alabilirler tabii. Ancak esas hedef duygu sömürüsü. İnsanların yoksulluğu ve çaresizliği var fotoğrafta. Zaten kadınlar örtülü ya. Müslüman kadın bunlar der herkes. Milletin beynini durmadan türbanla, tesettürle yıkıyorlar, dinimizin emri filan diyorlar ya, sokaktaki vatandaş ne bilecek Müslüman olmayan Anadolu kadınlarının da başörtüsü taktığını? Ne bilecek, başörtüsünün bir korunma aracı olduğunu, herkesin takabileceğini ve gerekmediği zaman takılmayacağını?

yorum2006 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-04-08 03:43 .
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı