Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Edebiyat > Öykü ve Denemeleriniz

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Yollar... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız...

Konu Araçları
Eski09-04-08, 19:25  #1
Pug
Yazar Adayı

Pug'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2008
Yollar...

Yolları seyrediyorum.Nedenini bilmiyorum ama gözlerimi, o karanlık yollardan alamıyorum.Kalbimdeki soğukluğu sanki orada hissediyorum.O asfalt yolların içinde biyerde...Yağmur yağmaya başlıyor.Tüm izler yok oluyor,hafızamdaki mutlu düşler gibi.Nedenini bilmiyorum ama yolları seyrediyorum.Yağmur yağmaya devam ediyor ve camların,herbir su zerresi tarafından kapandığını görüyorum.Görüş alanım daralıyor.Bunu hazmedemiyor, gittiğin günkü gibi garip bir hisse kapılıyorum.Pencereyi açıyorum.O soğuğu şimdi daha iyi hissediyorum.Yüzüme çarpan su damlaları gözlerimi kısmama neden oluyor.Yine net göremiyorum yolları.Biraz geri çekiliyor ve manzarayı tekrar seyre dalıyorum.Gökyüzünün şavkı, şimdi daha iyi vuruyor yollara.Yağmur gerçeği göstermiyor bana,görmek istediğim yollara ayna seriyor.Yolları büyük bir ayna ile çevrelenmiş görüyorum.Bulunduğu mekanı yansıtıyor sadece,kendini gizliyor bir bahaneyle.Tıpkı kişiliğim gibi sahte ve bukalemun haliyle...Her türlü duyguya sahne olmuş yolları seyrediyorum.Her türlü kötülüğü ve iyiliği içinde barındıran yolları...Arabaların ve insanların, üzerinden gelip geçmesini seyrediyorum.Onurunu çiğner gibi...Neden izin veriyor buna,benimde başkalarına verdiğim gibi. Şimdi daha iyi anlıyorum,neden beni terk ederken o yolları seçmediğini.Gökyüzüne çıkarak matem dolu bir yol izlediğini.

LiberterKedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-04-08 20:31 .Sebep: Uygun font ve yazi tipi
Pug is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı