| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
AKP neden iddiaları reddetmiyor?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Dava açılalı haftalar oldu ancak AKP iddianamedeki tek bir kelimeye bile itiraz etmedi. Gerek emperyalistler, gerek Amerikancılar gerek neoliberal faşistler gerek Türkiye' yi sömürgeleştirmeye çalışan AB' ciler, gerek Sorosçular gerekse Rusya' dan naziler parti kapatmaya karşı bir bir mesajlar yolluyor. (Kendilerine ne?) AKP içinden hemen hemen herkeste açılan davaya karşı yorumlar yapıyor... Gayet doğal.. Dava açılan parti AKP. Savunmasını tabii ki yapacak. Ancak pek fazla dikkat çekmeyen bir ayrıntı var. Evet AKP ya savunma hazırlıyor ya da hazırlayacak. Ancak AKP iddianamedeki suçlamalar konusunda yorum yapmamayı tercih ediyor. Çok ciddi suçlamalar karşısında AKP neden susuyor peki? Mesela neden BOP eşbaşkanı değiliz demiyor?... İddianamede BOP' ta var. "Kırmızı çizgiler", içki yasakları vb şeyler konusunda da savunmalarını göremedik... "Değişen AKP' lilerin" (Bir parti üyelerinin hepsi birden nasıl değişebilirse.. Hem de hepsi birden muhafazakar liberal demokrat olmuş.. ) değişmeden önceki sözleri, resimleri vs.. medyada yer alıyor... Mesela AKP neden bunlar yalan, fotomontaj filan demiyor?Bazıları iddianameyi yetersiz bile bulduğunu söylüyor. AKP iddianamedeki tek bir kelimeyi reddetti de mi yetersiz deniliyor, bilmiyorum... __________________
Yok! fenerbahçeli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-04-08 20:16 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Ben olsam ben de reddetmen sayın fenerbahçeli. Erdoğan doğru olanı yapıyor. 1959' da, durum sarpa sarmaya başlayınca, bazı DP' liler yönetimi bir askeri darbeyle devretmeyi düşünüyordu. Böylece sorumluluk onların değil, darbe yönetiminin üzerine kalacaktı... Onlarsa, olaylar durulduktan sonra, kaldıkları yerden devam edeceklerdi. Erdoğan belki de bunu yapmaya çalışıyor, kim bilir... __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Erdoğan'ın takdir edilesi özelliği budur bence. İstikrarlı ve kararlı. Evet ben de olsam reddetmem. Suların durulmasını bekliyordur belki de. Belki de reddedip yargıtaya muhaletef çizdiği görünütüyle, beyin gıcıklayan Baykal görüntüsünden çizmek istemiyordur. Ve yine belki de, o büyük beyninin içinde tilkiler seğirtiyordur.. |
|
| #4 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2007
| Erdoğan ve adamları sessiz kalarak masum rolü oynuyorlar. Halkın karşına yine ezilen rolüyle çıkıp bizde sizdeniz diyecekler. Anayasa Mahkemesi'de dosyayı inceledi ve dava açılabilir diye karar verdi. İddanamedeki hiçbir suçlamayada Akp'liler itiraz etmediler. Zaten incelenen dosya kabul görmüşse suç teşkil edilmiş demektir, yani cezası bellirdir. Anayasa Mahkemesi'nin dava açılabilir demesi zaten Akp'nin kapatılması demek olmuyo mu? O zaman neden bu kadar senoryo ? Kapalı kapılar ardından kim için, neyin pazarlığı yapılacak? |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008 Ülke / Şehir: konya
| itiraz etse ne değişir...bu davanın AKP seçmeninin kafasını karıştırdığını açıklama beklediklerini mi düşünüyorsunuz?? ben öyle olmadığından eminim..AKPnin seçmenine bir açıklama borcu olmuyor bu durumda...muhalefete gelince...onlar zaten fikrisabit.Erdoğan açıklayacak onlarda inanacak öyle mi?? müslüman olanları bile Erdoğan Allah bir diyor diye dinden çıkmaya hazır ![]() __________________
Sen bir devsin,yükü ağırdır devin! Kalk ayağa,dimdik doğrul ve sevin! |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
Yok! | |
|
| #7 | |
| güven diyorum...bugün Baykal petrol varili dağıtsa da aynı desteği göremeyeceğini düşünüyorum. __________________
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Çünkü ABD, AB ve patronlar CHP' yi çok fazla desteklemedi, desteklemez. Basit bir tahminle, halkın en az %50' sinin oy oranını medya belirlemektedir. __________________
Yok! | |
|
| #9 | |
| halk ne ABD yi ne AB yi ne da patronları sallar...CHP nin eksiklerini çok kez konuştuk..hepsini yinelemeyeceğim..ama en büyük hatası dindar olarak lanse edilmiş partilere muhalefet edeyim derken dine muhalefet etmek..hem de bu muhalefete laikliği, Atatürk'ü ve Cumhuriyet değerlerini alet etmek.hem bu değerleri yozlaştırdı hem de dini...artık ağzıyla kuş tutsa bu imajını değiştiremez. __________________
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Okuma yazma öğrenmesin, sanatla, bilimle, edebiyatla, sinemayla ilgilenmesin diye Halkevleri ve Köy Enstitüleri kapatılan halk mı? Cumhuriyet ilan edileli 85 yıl olmuş olmasına rağmen eğitimli nüfusun bu derece az olduğu ülkemiz mi? (Bu konuda DP' ye teşekkür etmek gerek )Siz de çok iyi biliyorsunuz, halkın tercihlerini genel anlamda medya belirler. Sadece AKP' yi demiyorum, hemen hemen bütün partiler dahil. __________________
Yok! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|