"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sarayka'nın yazıları hakkında/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Demokrasinin diktatörlük olacağını bilecek kadar çalışır kafam. Forumda nedense bu işler hep bana çatar.Galiba kimliklerden sıyrılmayı becermek için oldukça fazla zorlaması gerekiyor kişinin kendisini. Forumda sarayka'nın dün açtığı konuya yazdım.Konuyu bugün bulamıyorum.Bugün açtığı konuya yazdım mesajı gönderecekken konu gene kayboldu. Şimdi konu burda dallara ayrılıyor.sarayka'yı tanıyıp tanımamak benim açımdan belirleyici değil,sarayka'nın şikayetçi olduğu konulardaki beklediği cevapları alıp almadığını da bilmiyorum. Forumda sarayka'nın ve yok edilen konuya yazanların düşüncelerini es geçen bir pervasızlıkla silip bu konuya yazan insanlara bir açıklama yapma gereği yapmayı bile külfet ya da literatürdeki adı her ne haltsa onu reva görenlerin benim kitabımdaki adı,kendinize yakışan adı seçin,altına ben imzamı atarım. Kardeşim neden yok oluyor mesajlar,ben size özelden ulaşmak zorunda değilim.Eğer demokrasiyi istiyorsanız bunu burda uygulamak zorundasınız.Yasalar ya da şunlar bunlar,açılan konuya yazan insanlara neden açıklamazsanız durumu,ya da tam yazdığı sırada konuyu yok edersiniz. Nedir sizin demokrasi anlayışınız?????Demokrasi ne kardeşim size göre,.... ÜRETEN YÖNETİR bana göre. Burda Kürtüm derken Türk olmayı becerebiliyorsanız,Ege mahallelesindeki Çingene'nin yaşadıklarını hissedebilip,kendinizi onun yerine kendinizi koyabiliyorsanız,...................... zor becerirsiniz zor. Kimse kusura bakmasın yazdıklarım için,kibarlıkla işim olmaz benim.Sokak dilinden başka bir dili de bilmem. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları |
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sn koçero dün aynı konuya bende yazı yazmıştım bugün bulamayınca açıkçası çok şaşırdım.Demokrasiyi biz fikir tartışması yaptığımız forumda bile sağlayamıyorsak vay halimize...Sn sarayka burada birşeylerden rahatsız oluyorsa bunuda açıkça dile getiriyorsa bunun irdelenmesi gerekir konunun silinmesi değil.Yönetimin bu konularda daha hassas davranması gerekiyor. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #3 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Forumun birtakım kuralları var. Sanıyorum 30'u geçti. Bugüne kadar forum alanında karşılaştığımız her olay bize bir deneyim katmış ve forumun daha sağlıklı işleyebilmesi adına kurala dönüşmüştür. Bu kurallara göre forumda yaptığı yorum için bir moderatör ya da genel moderatörden "ceza" alan bir kişi bu cezanın hatalı olduğu kanısındaysa itirazlar bölümünde buna itiraz edebilir. Bu bölüm sadece adminler tarafından görülebilmektedir. Adminler ( tuqu'nun askerliği nedeniyle Sn. Seha yalnızdır şu an) konuyu inceler ve bir sonuca varır. Ya yapılan uygulamanın doğru olduğunu söyler ya da, uygulamanın yanlış olduğu yorumunda bulunarak verilen cezayı kaldırır. Sistem budur. Bu sistem herkese, her görüşe karşı da işlemektedir. Adminlerin verdiği cezaya itiraz diye bir şey sözkonusu değil. Bu aşamadan sonra konuyu foruma taşımak kural dışıdır. Bu tür yazılar da silinir ve silinecektir. Doğrusu budur. Forumun sürdürülebilirliği açısından gerekli olan da budur. Onun için arkadaşlarımızdan ricamız bu tür konuların üzerine balıklama atlama eğilimi göstermemeleri. Hele konuyu demokrasi ile ilişkilendirmek, biraz garip kaçıyor. Demokrasi forum kurallarının bütününe uymaktır. Bu forumun demokrasi anlayışı budur. Herkes de bu kurallara uyarsa bu tür sıkıntı verici durumlar da oluşmayacaktır. Bundan emin olmalısınız... |
| #4 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Melnur, Alıntı:
Size bu açıdan teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Sayın Sarayka'nın astsubaylar hakkında yazdığı yazı için ceza almasını şaşkınlıkla karşılıyorum. Forumda ordu hakkında demediğini bırakmayanlar ceza almazlarken ve yazıları silinmezken Sayın Saraykanın yazılarının silinmesi ve ceza alması çok ilginç. Sanırım forumun demokrasi anlayışından olsa gerek... Saygılar, __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein | |
| #5 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Demokrasinin , diktatörlüğün ayrımında olanlara ; canı sıkılınca karşısındakine etiket yapıştıranlara cevaben yazıyorum. Hastayım , yorgunum ve umursamıyorum. Kimseyi kırmam umarım. Yer yer sokağın dilini de kullanabilirim. Kimse bana bu mesaj niye silindi diye özel mesaj atmayabilir , mümkünse atmasın da. Ama ben Sn.Sarayka'ya neden mesajının silindiğini ve ceza aldığını en 5 mesajla anlatmak zorundayım ve ertesi gün foruma girdiğimde bir kez de forumda anlatmak zorundayım. Hatta bir gün sonra da bu mesajı yazmak zorundayım. Bu zorunluğumun sebebi ise diktatörlük , anti-demokratiklik ha bir de İşçi Partili olmuşum. Eyvellah. Ben almayayım onu etiketi sahibine yapıştırayım. Üzgünüm ama sanırım Sn.Koçero'ya yapışacak bu İP'li olma etiketi. İP'lilerin de önüne geleni bir şeylerle etiketleme merakı göz önünde bulundurulursa yakışır bile. Sn.Sarayka, yargıya intikal etmiş ve suçlu bulunmamış kişilere yönelik terörist ifadesi kullanmasından ötürü forum genel moderatörlerimizden Sn.Remat tarafından kendisine verilen yasa dışı içerik cezasına itiraz etmiştir. İtirazı üzerine konuyu bir başka genel moderatör arkadaşımıza sn.Elenorin'e iletmiş ve onun da görüşünü almışımdır. Kendisi de Sn.Remat ile aynı görüşü beyan etmiş ve ben de ilgili arkadaşların gerekçelerine katıldığımdan itirazını olumsuz yanıtlamışdır. Mesele esasında bundan ibaret. Gelin görün ki Sn.Sarayka'nın itirazı aslında cezaya değil kendisine gönderilen metindeki (Metin standart metindir ve Yasa dışı içerikten ceza alan her kullanıcıya aynı mesaj gönderilir:Yasalarımızda suç niteliği taşıyan faaliyetlerde bulunan ve aynı zamanda dünyada terörist örgüt nitelemesiyle anılan yasadışı hiç bir kişi, kurum, kuruluş, örgüt ve dernek...vb. oluşumların propagandasını yapmak, övmek, üyeleri katılıma davet etmek, bu anlama gelebilecek yorumlarda bulunmak yasaktır.) terör örgütü propagandası yapmak ifadesidir. Kendisine itirazlar bölümünde yazdığım mesajlar da sıra ile şu şekildedir. 1)İtirazınızı inceleyeceğim.. Konuyla ilgili diğer moderatör arkadaşların da fikrini alacağımdan itirazın sonuca bağlanması 6 ile 12 saat arasında değişebilir. Bilginize.. 2)Yasa dışı içerik cezası almışsınız. İlgili uyarı cezasının standat metini size gönderilmiştir. Bu metinde sizin cezanızı aşağıdaki yazıda kalınlaştırdığım bölümler ilgilendirmektedir. madde 3-ek: Yasalarımızda suç niteliği taşıyan faaliyetlerde bulunan ve aynı zamanda dünyada terörist örgüt nitelemesiyle anılan yasadışı hiç bir kişi, kurum, kuruluş, örgüt ve dernek...vb. oluşumların propagandasını yapmak, övmek, üyeleri katılıma davet etmek, bu anlama gelebilecek yorumlarda bulunmak yasaktır. İlgili mesajınızda yer alan ifadeleriniz yargıya intikal etmiş ve ilgili kişilerin mahkum olmadığı bir konu üzerinden TSK mensuplarını ''terörist'' olarak adlandırmanızdan ötürü ceza almışsınız. Forum kurallarınca da terörist olarak resmi makamlarca adlandırılmayan hiç kimse terörist olarak adledilemez. Dolayısıyla yasadışı içerikten ceza uygulamasında hata bulunmamaktadır. Söz konusu genel moderatörün kasıtlı davranışlara sergilediği kanaatindeyseniz, yapmanız gereken ilk şey raporladığınız ancak sonuç alamadığınız raporlamalarının linkini paylaşmaktır. Bilginize.. 3)''Her ne kadar yazılan yazı ve yorumlar kişisel bir sorumluluk getirse de, yasalara aykırı olabilecek yazı, tutum ve davranışların sitemizde yer almasına izin verilemez.'' Meselenin özü budur. Bunun dışındaki tüm yorumlarınız öznel görüşlerinizdir ve ne forum kurallarıyla ne de gerçeklerle bağdaşmaktadır. 4) Kimse sizi terörü desteklemekle suçlamadı. Size gönderilenin standart metin olduğunu ve sizin cezanızı ilgilendiren kısmın Yasalarımızda suç niteliği taşıyan anlama gelebilecek yorumlarda bulunmak yasaktır. olduğunu ifade ettim. Mahkemeye intikal etmiş ve davalıların aleyhine sonuçlanmamış bir konu üzerinden suç isnadında bulunmak forum kurallarına ve yasalara aykırı olmasından ötürü ceza almış bulunmaktasınız. Burada kimse size ne söylemeniz gerektiğini dayatmıyor ve herhangi bir şey olmakla itham etmiyor. Tam aksine siz, bizi itham ediyorsunuz. Bir önceki mesajınızı bir kez daha okuyun isterseniz. İPlilerin çete suçuyla tutuklanan liderlerini desteklemesi, aklamaya çalışmas,ı yasalarca suç sayılan eylemleri yaptığı için tutuklanan birini övmesi normal, diyorsunuz. Bu konuda yapmanız gereken şey raporlamaktır. Daha ilk mesajımda bu konuda bir şikayetiniz varsa raporladığınız ancak sonuç alamadığınız rapor örneklerini buraya taşımanızı talep etmiştim. Dergideki yazınızın durumuna ilişkin herhangi bir söz söylemem mümkün değildir. Bu dergi yönetiminin meselesidir. Şayet bir rahatsızlığınız varsa bunu kendilerine iletmeniz gerekmektedir. ---------------------- Sn.Sarayka tüm sorularına cezayı aldığı gün yanıt bulmuştur. Ama bununla yetinmemiş ve konuyu foruma taşımış ve sorularına tekrar yanıt istemiştir. İlgili başlıkta forum kuralları m.8 kapsamında silinmiştir. Konudan bihaber ancak demokrasinin tanımından haberdar üyelerimiz ise buradan yola çıkarak diktatör avına ve ahanda İşçi Partili bunlar partisine çıkmış. Kolay gelsin ne diyeyim. Herkes demokrasinin ayrı bir telinden çalıyor maşallah. Bu forumda bulunma amacımı adaleti mümkün olduğunca sağlamak , bütün seslere imkan tanımak olarak gördüm hep. Benim demokrasi anlayışım da buna yakın bir şeydi. Kimseyi etiketlemedim. Yargılamadım.Herkesi dinledim. Ama Açık söyleyim sizden ve etiketlerinizden sıkıldım. Nereye imzanızı atarsanız atın ama önce kendi insanlığınıza bir çizik atın. |
| #6 | ||
| Alıntı:
Dileyen dilediği demokrasi tanımıyla yola çıkabilir ve hayatını sürdürebilir. Yazımın hiç bir köşesinde bundan duyduğum bir kızgınlığa ilişkin ifade yoktur. Ama siz bugün bunu böyle anlamak istemişsiniz. Şaşırmadım. Ancak mesele , hakim olmadığınız konulardan yola çıkarak ahkam kesmeye ve beni etiketlemeye gelirse orada yanıtınızı alırsınız. Çünkü orada iş demokrasi anlayışınızdan çıkmış insanlığınıza gelmiştir. Hiç kimseden özür dileyecek değilim. Sizler dilediğiniz gibi beni bir şey olmakla ihtam etme hakkınız var ama benim bundan şikayet etme hakkım yok öyle mi? Kim kimden özür dilemeli bir daha düşünün. | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Bir mesaj daha yazmayacağımı söylemiştim ama, başlık benim adımla ilgili açılmış. Görüyorum ki yönetimin benim itiraz noktamı görme konusunda bir çabası yok. Bir uyarı yollanmış, burada beni terörü desteklemekle itham ediyorlar. İtirazıma, "Kimse sizi terörü desteklemekle suçlamadı." Biçiminde cevap geliyor. Amaç ne olursa olsun bana yollanan uyarı, bazı yerleri siyahla çizilmiş olsa bile onur kırıcıdır. Buna ısrar etmem ise yönetim bakımından bir anlam ifade etmedi. Kasıt başka bile olsa yollanan mesaj içeriğiyle birlikte durmaya devam ediyor. Bunu yönetime anlatmam mümkün olmadı. Basit bir mesajla, ifademin site bakımından yasal bir sorun yaratma durumu olabildeği söylenebilirdi. Oysa açıkça yasal sorun yaratacak başka başlıklara rapor edin bakalım biçiminde geçiştirme yapılabiliyor. Sonun benim değil sitenin sorunu olacakken, bana şov yapıyorsun diyen yönetici olabiliyor. Onur kırıcı bir uyarıya itiraz etmekde bir şov görmüyorum. Bütün bunun dışında, kime ne sıfatla hitap edeceğimi yasalar belirieyemez. Kişileri ilk mahkemelerinde 36 yıl aldılar ikincisi de bitmedi. Yasalar onları aklasa bile, eylem ortada, insan öldüğü bir eylem. Yeşil hiç bir zaman mahkum olmadı diye onun hakkında, yasalar bir ceza vermedi diye, fikir yürütülemiyor mu? evert, yasalara rağmen herkes kendi fikrine sahip olabilir. Yasalar bir sosyalizme kapalı ama, bu fikir savunulabiliyor. Deniz gezmiş yasalar gereği idam edildi ve terörist olarak asıldı. Bu onun hakkında konuşulmasına ve onunn savunulmasına engel oluyor mu? Başkasının fikrine, kendi siyasi fikrine uymadı diye tahammül edemeyip terörü desteklediniz diye uyarı veriliyor, sonra sizi bununla itham etmedik deniyor. Bu davranış her bakımdan onur kırcıdır. Benim ısrarla işaret ettiğim yer burasıdır. Evet, bütün terör eylemi yapanlar mesleği her ne olursa olsun terör yapmakla itham edilebilir, bunu yasalar bile sınırlayamaz. Yasalar bundan başka pek çok fikri de sınırlıyor ama bizim o fikirleri savunmaya devam etmemize engel olamaz bu durum. Böyle mantık yürüterek 12 eyül anayasasını savunmaya kadar geri gideriz. Bırakın tek bir kişiyi, ordunun tümü hakkında eleştiriler, başbakann hakında eleştiriler var. Hatta bazıları açıkça hakaret. Yasalar onu irticadan mı mahkum etti de, hakkında böyle konuşulabiliyor. |
| #8 | |||||
| Alıntı:
Şayet sizin amacınız bu standart metine yönelik bir itiraz olsaydı itirazınız şu şekilde olurdu: Bu standart metin , benim cezama karşılık gelmemektedir bu metnin yanlış anlaşılmaya açık olduğunu düşünüyorum,değiştirilmesi gerekir. Ama bakalım siz ne demişsiniz. Sarayka:Siz bu kişilere sempati duyuyorsanız ve bu nedenle bana uyarı veriyorsanız, suç işlemiş kişileri övmek yasalarımıza göre serbest sayıldı. O bakımdan rahat olabilirsiniz. Sarayka:Sadece İP terör eylem iyapan bu kişiler hakkında başka fikre sahip olduğu için, yönetim bana onur kırıcı bir ceza vermekte sorun görmez. Uyarıya itiraz etmiyorum bana gönderilen metine itiraz ediyorum diyorsunuz ama ona da itiraz etmiyor , itham edildiğinizi iddia edip bizi itham ediyorsunuz. Daha sonra da sorularıma yanıt alamadım diyip forumda başlık açıyorsunuz. Tüm sorularınızın yanıtını cezayı aldığınız gün almış olmanıza rağmen. Neye yanıt alamadınız. Size uyarıyı alma gerekçelerini söyledim , size hiç bir şeyle itham edilmediğinizi gönderilen metinin standart metin olduğunu söyledim , size dergi ile düzenlemeyi benim yapamayacağımı dergi ile görevli arkadaşların bunu gerçekleştirebileceğinizi söyledim. Siz kalkmış soruların yanıtı alamadığınızı söylüyor ve hiç sıkılmadan da şahsımı İP destekçisi olarak niteliyorsunuz. Bu başlık içerisinde yazdığım ilk mesajdaki ifadelerimi sizin için de yineliyor , etiketinizi de iade ediyorum. Alıntı:
' ...sözler asla ceza almayacak sadece eylemlere dair dava açılabilecektir'' Ne yazık ki dünyada Spinoza'nın nitelediği gibi bir özgürlük ve demokrasi anlayışı hakim değil. Hakim olan egemenlerin yasaları ve yaşadığımız bu ülkeninde yasaları mevcut. Alıntı:
Alıntı:
Son kez söylüyorum. Hatta kalın harflarle. Hiç kimse sizi herhangi bir terör örgütünü desteklemekle itham etmemiştir. seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-04-08 12:40 . | ||||
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Seha, İtiraz noktama en ufak bir değinmede bulunmadan konuyu tartışmaya çevirdiniz. ReMat'da özel mesajlarıyla başlamıştı buna.. Şov yapıyorsuna çevirmişti üslubunu. Kendisine hangi terör örgütünü desteklediğimi özel mesajla sorduktan sonra, bana cezayı savunan ama, biz, size terörü destekledin demedik, diyen cevapları aldım. Defalarca ve ısrarla bu mesajın kastı her ne olurdsa olsun, içindeki hangi kelimeler koyulaştırılırsa koyulaştırılsın, yazının yerinde durduğunu bunun da benim bakımımdan onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledim. Siz bu mesajın onur kırıcı bir davranış olduğunu atlayıp, cevaplar veriyorsunuz. Yasalar başka suçlulara sayın dendiği halde, yargılanamayanlar konusunda farklı oluyor. Ağca'ya sempati beslemek söz gelimi yasalarca normal kabul ediliyor. katillerle kolkola fotoğraf çektirmek sözgelimi, milliyetçi duygularla yaşanan sempati kabul ediliyor. Bunlar yasalar öyle diye normal mi oluyor? Milliyetçi olup da şiddet eylemine katılanlar terör suçundan yargılanmıyor. Bana bu yasaları mı işaret ediyorsunuz. Benim sözkonusu ettiğim kişiler yaptıkları saldırıdan sonra suç üstü yakalandılar. Ölüme neden oldular. Peki siz bu kişilerin ne yaptığınız düşünüyorsunuz? Eylemi hangi yasaya uygun olarak tanımlıyorsunuz. beraat ettiklerinde, ölen kişi ne olacak, onun hukuku ne olacak? Devlet terörü yasalarda geçmiyor diye ben bunu yok mu sayacağım. Bu mu forum kuralına uygun olan. Yasalar işkencecileri mahkum etmiyor diye, haa demek işkence yapmamışlar mı diyeceğim? Cevaplanmayan sorumu ve bunu foruma taşıma nedenimi yukarıda da belirttim tekrarlayayım. Bu uyarı onur kırıcıdır. içeriğinden kelimeleri seçmek, aslında size öyle demedik, bu standart Metin demek de, bu onur kırcı uyarıyı kaldırmıyor, hafifletmiyor, değiştirmiyor. Bunu cevaplamadığınız için foruma taşıdım konuyu, daha da bu konuda bir cevabınızı göremiyorum.. İP çizgisinde bir ttavır görürsem birinde, onun iP'li olduğunu düşünürüm. Bu konuyu ilk konuşan İPlilerdi. Suç üstü yakallananlar için, ordunun şerefli subayı demişlerdi. Siz de aynı gerekçeyi gösteriyorsanız, aynı fikirde olduğunuzu düşünmekten daha normal başka bir şeymi olmalı. Bende size son kez söylüyorum. Sonradan biz size öyle demedik bu standart bir metin demeniz, bana yollanan metinin yerinde durduğu gerçeğini, bunun da onur kırıcı olduğunu değiştirmiyor. Bu konuda itham ettiğim kişilerin yaptıkları eylemi yasalar rağmen bile nasıl tanımlayacağım kimsenin fikrine göre belirlenmiyor. Demokratlık yasalar öyle değil diyerek başkalarının hangi fikre sahip olacağına dair uyarlılar değildir Demokrratlık tamammen karşı olduğunuz fikre tahammül edebilmektir. Bana bu yazınız forumayasal sorunoluşturabilir denseydi, fikrmi yerinde kalsa bile mesajlarımı silme yoluna giderdim. Öte yandan hakkında yayın yasağı olduğu halde, bu sitenin kapanmasına neden olabileceği halde, herhangi bir işgüzar ergeneokn hakkında yazılar yazılı diye, savcılığa bir e mektup atsa, forumun kapanmasına neden olabileceği halde, İPlilerin liderleni aklamaya çabaladıkları başlıkları neden silme gereği duymadığnızı sorardım. işte neden İP'lli olduğunuzu düşündiğümün nedeni. Yukarıda bir cümleye sonradan cevap verme gereği duydum. Bana ilk uyarıyı veren arkadaşınıza sorabilirsiniz siyasi fikrine uymadığı için bu uyarıyı vermiş olman mümkün mü diye? Türkçem konusunda bana pekdee gerçekçi olmayan uyarıyı yaptıktan sonra( Türkçe değil, yazım hatası olsa makul kabul edebilirdim, yazım hataları yaptığımı bazen sonradan görüp düzeltiyorum) Remat' üst üste aynı başlığı düzeştmedeği için rapor yolladım. Başkaca, Türkçe'yi düpedüz katleden bir dizi mesajı raporladım, tabi sonuçlarını takip etmem mümkün değil. Hade hade ikileee diye mesaj yazan birini, her mesajında raporlamakla mı uğraşmalıyım. Remat benim mesajıma uyarı verirken, hemen altındakini hatalı yazım değil de, berbat Türkçe'sine rağmen atlamışken. |
| #10 | ||||
| Alıntı:
Aldığınız ceza ''yasa dışı içerik'' cezasıdır. Gönderilen metinin ise standart metin olduğunu , ceza sebebinizin yasal sorun teşkil edecek ifade kullanımı olduğunu ben size ifade ettim. Hala diyorsunuz ki bana cevap vermediniz. Daha nasıl bir cevap bekliyorsunuz. Bir taraftan yasal sorun teşkil ettiğinden verilmiş olsa bir itirazım olmazdı diyorsunuz , size yanıt olarak bu verildiğinde de cevap alamadım diyorsunuz. Bana cezayı sn.Remat verdi taraf tutuyor diye dert yanıyorsunuz. Ama size verilen cezayı Sn. Elenorin'in de onayladığını söylediğimi göz ardı ediyorsunuz. Size yasa dışı hareketleri öven , kural dışı mesajları raporlayın işlem yapalım diyorum. Siz raporlamam , bir şey yapmazsınız diyorsunuz. Sonra da hiç sıkılmadan , forumun kapanmasına neden olabileceği halde, İPlilerin liderleni aklamaya çabaladıkları başlıkları neden silme gereği duymadığnızı sorardım. diyebiliyorsunuz. Ben tüm bu mesajlarınızdan bir cevap aramadığınız anlamını çıkartıyorum kusura bakmayın. Tüm bunların dışında Alıntı:
Alıntı:
Lafı daha uzatmayacağım. Çünkü son mesajınızdan sonra samimiyetinize inanmıyorum. Forum kuralları madde 10 kapsamında uyarı aldınız mesele bundan ibaret. Kimse sizi terörü desteklemekle suçlamadı. Yasa dışı içerikten ceza aldınız. Bunu gayet basit anlaşılabilir kelimlerle size anlatmaya çalıştım. Siz tercihinizi anlamamaktan yana yaptınız. Tüm sorularınıza uyarıyı aldığınız gün yanıt almanıza rağmen , foruma sorularımı yanıtsız bıraktılar diye konuyu yansıttınız. Bununla da yetinmeyip onurunuzun kırıldığından bahsederken şahısımı İP'li olarak göstermeye çalışarak hiç bir onur anlayışına sığmayacak bir tavır takındınız. Size söyleyecek başka sözüm yok. | |||
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|