"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Kadere inananlara soruyorum. Hakan Şükür diyorki " Allahıma çok şükür..çok dua ettim..Bize şampiyonluğu nasip eyledi." Eğer buna inanıyorsanız..Herşeyin allahtan geldiğine inanmanız lazım..Eğer böyle değilse kadere inanmamanız lazım..Gayet net..Yok efendim..Allah cüzi irade vermiş falan feşmeksan safsatasını da uydurmayın |
| #2 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
| |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sayın kaan, Net olarak yazdım. Gerçekten allahı her işe alet edenler için yazmıştım. Siz alınmışsınız. Allahın bu konuda etkisi varmı yokmu. Kısa olarak nasıl değerlendiriyorsunuz. |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Türkiye'de dolaşan meleklerin GS'lı ,şeytan ve cinlerin FB'li olduğunu söylüyorlar. Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-05-06 14:04 . |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Saygılar, __________________
beni -af- sız hapset, o soğuk ve karanlık gözlerine. sonsuza kadar, kalmak olsun cezam… | |
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
| Alıntı:
Bu konuda da -her konuda olduğu gibi- Allah'ın bir etkisi vardır, bana göre. Ve bu beni ilgilendirir. Sizi hiç ilgilendirmez. Hem inanmıyorsunuz, hem böyle konularda fikir beyan ediyorsunuz. Amacınızın öğrenmek olmadığı kesin. Sağlıcakla kalın | |
| #7 | ||
Kayıtlı Okur
| Alıntı:
Allah insanlara cüzii değil O'nu bulmaları için çok geniş bir irade ve düşünce yeteneği vermiştir, ama bakıyorum siz bu iradenin cüzii'sinden bile faydalanamadığınız için büyük bir hırs ve acizlikle O'na saldırıyorsunuz.... | |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Allah'ın izni olmadan yaprak bile kımıldamayacağına göre,elbette şampiyonlukta da Allah'ın izninin olması gerekir.Anelka,Nobre vs.hepsi fasa fiso.:-) Kader yazılmıştır.Beşiktaş'a atılan son saniyedeki gol de bunun deliliydi.Bu golün atılmasında hangi meleğim ayağı deydiyse ona şükranlarımı sunarım.:-) Sayın Adnan Polat'a da haftalar önce Allah söyletti ,20.45 yerine biraz rötarla da olsa kader ağlarını ördü.Aziz yıldırım ve Daum ne yapsın. |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Senin bu başlığı açmanda kimin etkisi var??? |
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2006
| sayın goodfather; Yazmak için yazmayın..artık..Herkes kendini nasıl mutlu hissedıyorsa öyle yaşamalı..insanların inancını eleştirmek ve hakaret etmek sizin işiniz değil.. kendi deyiminizle safsatalık yapmaktan vazgeçin..saygılar.. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|