"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > İnançlar ve Dinler > Kitaplı Dinler - Tarikatlar > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Araçları
Eski16-05-06, 16:20  #1
goodfather
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Mar 2006
Galatasaray'ın şampiyon olmasında Allah'ın etkisi varmı ?

Kadere inananlara soruyorum. Hakan Şükür diyorki " Allahıma çok şükür..çok dua ettim..Bize şampiyonluğu nasip eyledi." Eğer buna inanıyorsanız..Herşeyin allahtan geldiğine inanmanız lazım..Eğer böyle değilse kadere inanmamanız lazım..Gayet net..Yok efendim..Allah cüzi irade vermiş falan feşmeksan safsatasını da uydurmayın
goodfather is offline  
Eski16-05-06, 19:00  #2
kaan
Forumdan Uzaklaştırılmış

kaan'nın Avatarı

Alıntı:
Kadere inananlara soruyorum. Hakan Şükür diyorki " Allahıma çok şükür..çok dua ettim..Bize şampiyonluğu nasip eyledi." Eğer buna inanıyorsanız..Herşeyin allahtan geldiğine inanmanız lazım..Eğer böyle değilse kadere inanmamanız lazım..Gayet net..Yok efendim..Allah cüzi irade vermiş falan feşmeksan safsatasını da uydurmayın
Seviyesiz uslubunuzu ve müslümanların inandığı bir kavrama safsata demek suretiyle hakaret etmenizi kınıyorum.
kaan is offline  
Eski16-05-06, 20:21  #3
goodfather
Forumdan Uzaklaştırılmış

mantıklı uslup seviyesiz olarak addedilmemeli

Sayın kaan,

Net olarak yazdım. Gerçekten allahı her işe alet edenler için yazmıştım. Siz alınmışsınız. Allahın bu konuda etkisi varmı yokmu. Kısa olarak nasıl değerlendiriyorsunuz.
goodfather is offline  
Eski16-05-06, 20:42  #4
Türesin
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2005

Türkiye'de dolaşan meleklerin GS'lı ,şeytan ve cinlerin FB'li olduğunu söylüyorlar.

Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-05-06 14:04 .
Türesin is offline  
Eski16-05-06, 23:16  #5
kadri

kadri'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın goodfather şöyle demiş:

Sayın kaan,

Net olarak yazdım. Gerçekten allahı her işe alet edenler için yazmıştım. Siz alınmışsınız. Allahın bu konuda etkisi varmı yokmu. Kısa olarak nasıl değerlendiriyorsunuz.
Allah'ın bu konuda etkisi var mı yok mu bilemem ama senin yazdıklarında Şeytan'ın büyük bir etkisi olduğu apaçık gözüküyor...:-)

Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Saygılar,
kalmak olsun cezam…
kadri is offline  
Eski16-05-06, 23:48  #6
kaan
Forumdan Uzaklaştırılmış

kaan'nın Avatarı

Alıntı:

Sayın kaan,

Cevap vermeyecektim ama neyse.

Bu konuda da -her konuda olduğu gibi- Allah'ın bir etkisi vardır, bana göre. Ve bu beni ilgilendirir. Sizi hiç ilgilendirmez. Hem inanmıyorsunuz, hem böyle konularda fikir beyan ediyorsunuz.

Amacınızın öğrenmek olmadığı kesin.

Sağlıcakla kalın
kaan is offline  
Eski17-05-06, 14:08  #7
ceZzZa
Kayıtlı Okur

ceZzZa'nın Avatarı

Alıntı:

Godfather'
Allah insanlara cüzii değil O'nu bulmaları için çok geniş bir irade ve düşünce yeteneği vermiştir, ama bakıyorum siz bu iradenin cüzii'sinden bile faydalanamadığınız için büyük bir hırs ve acizlikle O'na saldırıyorsunuz....
ceZzZa is offline  
Eski17-05-06, 14:14  #8
Türesin
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2005

Allah'ın izni olmadan yaprak bile kımıldamayacağına göre,elbette şampiyonlukta da Allah'ın izninin olması gerekir.Anelka,Nobre vs.hepsi fasa fiso.:-)

Kader yazılmıştır.Beşiktaş'a atılan son saniyedeki gol de bunun deliliydi.Bu golün atılmasında hangi meleğim ayağı deydiyse ona şükranlarımı sunarım.:-)

Sayın Adnan Polat'a da haftalar önce Allah söyletti ,20.45 yerine biraz rötarla da olsa kader ağlarını ördü.Aziz yıldırım ve Daum ne yapsın.
Türesin is offline  
Eski19-05-06, 12:06  #9
ali0_1
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Aug 2005

Senin bu başlığı açmanda kimin etkisi var???
ali0_1 is offline  
Eski21-05-06, 17:12  #10
lenisa12
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: May 2006

sayın goodfather;

Yazmak için yazmayın..artık..Herkes kendini nasıl mutlu hissedıyorsa öyle yaşamalı..insanların inancını eleştirmek ve hakaret etmek sizin işiniz değil.. kendi deyiminizle safsatalık yapmaktan vazgeçin..saygılar..
lenisa12 is offline  

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 05:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)