"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Hoş'ça kalınız...

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Konu Araçları
Eski10-04-08, 13:55  #1
tuqu
Admin

tuqu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: istanbuL
Hoş'ça kalınız...

Sevgili yazıyaz üyeleri ve yaklaşık 2 yıldır birlikte çalıştığım eski-yeni yönetici arkadaşlarım...

Cumartesi gününden itibaren bir süre aranızda olamayacağım. 6 ay kadar. Yazıyaz'dan uzak kalmamı gerektirecek konu askerlik görevim.

Hepiniz bana çok şey kattınız, hani en yıldızımızın barışmadığı, kişisel sorunlarımızın olduğu kişilerden tutun da, bana "ben" olduğumu hissettiren bir kaç kişiye kadar hepiniz... Bu yüzden öncelikle bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum.

2 seneye yakın forum yöneticiliği, bir 20 sayı kadar da dergi sorumlulukları görevindeydim bu zamana kadar. Hani bana sorsalar en çok hangisini özleyeceksin, dergi benim için forumdan daha da önemli olsa da forum yöneticiliği kısmını isterdim... Nedeniyse yalnızca umut'tu... Bir şeyleri doğru yapabilme, yapmaya çalışma ve en önemlisi umut etmekti. Bir çok kez bir çok şey olduruldum burada. Yaptığım işlemler genelde hep bir -ad- 'a çekilmek istendi. Yazıyaz'da üyelik bir büyük alışkanlık ve aslında küçük bir Türkiye iken bunların yanında yönetici olmak gerçekten de büyük bir sorumluluk. Belki bu yüzden sık bir şekilde yönetim değişikliği görülmektedir, bunu yöneticilikten ayrılmış arkadaşlarımızı küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, böyle bir ortamda tüm inançlarından sıyrılırak "uyum" içinde olabilmek gerçekten çok zor bir iş. Bunda kimsenin suçu yok doğa kanunu... Ama hani giderayak yönetimin içinde olan bir "yazıyaz üyesi" olarak sizlere söyleyebileceğim tek şey burası gerçekten de hiç bir görüşe hizmet etmemektedir. Yazıyaz'ın en büyük düşü eşit ve özgür bir dünyadır. Ama şu da unutulmamalıdır ki günümüz şartlarında yazıyaz da kısıtlamaya "mahkum" bir platforumdur...

İyisiyle kötüsüyle ama -herhangi bir şekilde- ve büyük bir inatla 21 sayıdır yılmadan devam ettirilen Yazıyaz Dergi umuyorum ki çok daha iyi yerlere gelecektir. Bu zamana kadar bir şeyler ortaya koyma adına emek veren başta sayın Salah olmak üzere tüm yazar ve yönetimde bulunmuş arkadaşlarımıza kendi adıma teşekkür ediyorum. Dergi bir çoğumuzun çocuğu; o çocuk büyümeye devam edecektir...

Burayı gerçekten çok özleyeceğim. Hata ile kırdıklarım varsa affoluna.

Hakkınızı helal ediniz.

Utku MEREV

tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-04-08 14:00 .
tuqu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-04-08, 14:04  #2
trapezus

trapezus'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008

Sevgili Utku, çabuk gidip, çabuk geliniz.

kolay gelsin. selamlar.
Eski10-04-08, 14:14  #3
serzeniş
Kültür-Sanat & Edebiyat

serzeniş'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008
Ülke / Şehir: İstanbul

Alıntı:
Sayın tuqu şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sevgili yazıyaz üyeleri ve yaklaşık 2 yıldır birlikte çalıştığım eski-yeni yönetici arkadaşlarım...

Cumartesi gününden itibaren bir süre aranızda olamayacağım. 6 ay kadar. Yazıyaz'dan uzak kalmamı gerektirecek konu askerlik görevim.

Hepiniz bana çok şey kattınız, hani en yıldızımızın barışmadığı, kişisel sorunlarımızın olduğu kişilerden tutun da, bana "ben" olduğumu hissettiren bir kaç kişiye kadar hepiniz... Bu yüzden öncelikle bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum.

2 seneye yakın forum yöneticiliği, bir 20 sayı kadar da dergi sorumlulukları görevindeydim bu zamana kadar. Hani bana sorsalar en çok hangisini özleyeceksin, dergi benim için forumdan daha da önemli olsa da forum yöneticiliği kısmını isterdim... Nedeniyse yalnızca umut'tu... Bir şeyleri doğru yapabilme, yapmaya çalışma ve en önemlisi umut etmekti. Bir çok kez bir çok şey olduruldum burada. Yaptığım işlemler genelde hep bir -ad- 'a çekilmek istendi. Yazıyaz'da üyelik bir büyük alışkanlık ve aslında küçük bir Türkiye iken bunların yanında yönetici olmak gerçekten de büyük bir sorumluluk. Belki bu yüzden sık bir şekilde yönetim değişikliği görülmektedir, bunu yöneticilikten ayrılmış arkadaşlarımızı küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, böyle bir ortamda tüm inançlarından sıyrılırak "uyum" içinde olabilmek gerçekten çok zor bir iş. Bunda kimsenin suçu yok doğa kanunu... Ama hani giderayak yönetimin içinde olan bir "yazıyaz üyesi" olarak sizlere söyleyebileceğim tek şey burası gerçekten de hiç bir görüşe hizmet etmemektedir. Yazıyaz'ın en büyük düşü eşit ve özgür bir dünyadır. Ama şu da unutulmamalıdır ki günümüz şartlarında yazıyaz da kısıtlamaya "mahkum" bir platforumdur...

İyisiyle kötüsüyle ama -herhangi bir şekilde- ve büyük bir inatla 21 sayıdır yılmadan devam ettirilen Yazıyaz Dergi umuyorum ki çok daha iyi yerlere gelecektir. Bu zamana kadar bir şeyler ortaya koyma adına emek veren başta sayın Salah olmak üzere tüm yazar ve yönetimde bulunmuş arkadaşlarımıza kendi adıma teşekkür ediyorum. Dergi bir çoğumuzun çocuğu; o çocuk büyümeye devam edecektir...

Burayı gerçekten çok özleyeceğim. Hata ile kırdıklarım varsa affoluna.

Hakkınızı helal ediniz.

Utku MEREV
Sn.Tuqu buraya yeni katıldım ve sizi tanıma fırsatı bulamadım.Umarım iyi bir askerlik dönemi geçirirsiniz ve tekrar burda olursunuz...
Selametle...

paii paii (:
serzeniş is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-04-08, 14:52  #4
harbey

harbey'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007

Alıntı:
Yazıyaz'da üyelik bir büyük alışkanlık ve aslında küçük bir Türkiye iken bunların yanında yönetici olmak gerçekten de büyük bir sorumluluk.
Sayın Tuqu,

Selametle gidiniz,sağlık ve sıhhatlerle dönünüz..

Gittiğiniz yer...

Bahsettiğiniz " küçük Türkiye'nin " gerçek sureti ,Anadolu'nun her köşesinden gelip de CEM olanların,görünüşleri birbirlerinden ayrı, ÖZLERİ bir memleket çocuklarının HARMAN yeri....

Gittiğiniz ocağın...

Yaşam tecrübelerinize...

Yenilerini katmasını...

Kıymet verilmişlerin..

Ayrıca..

Boş yere değer verilmişlerin..

Belki de her daim el altında oldukları için...

Hoyrat davranılıp,tam layığıyla hakkı teslim edilememişlerin..

Sorgulandıkları...

Sizin için kazanımların olduğu,bol bol düşüneceğiniz,üreteceğiniz bir yer olmasını temenni ediyorum...

Forumda pek fazla bir diyaloğumuz olmadıysa da...

Burada..

Biz sizi,siz de bizim var olduğumuzu biliyordunuz...

Şayet varsa bir hakkımız...

O da size helal olsun,değerli kardeşimiz....

Hep sağlık ve sıhhatle kalınız ...

Harbey................................

Not : Sayın Tuqu ileriki günlerde nerede askerlik yaptığınızı da bildirmeyi uygun görürseniz....Olur ya o memleket köşesi,biz veya forumda başka bir dostumuzun ,belki de sizi nizamiye de ziyaret edip,beraberce çay içeceğimiz kadar yakındır..

harbey Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-04-08 14:55 .
harbey is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-04-08, 15:20  #5
özedönüş

Giriş Tarihi: Oct 2006

Selametle gidiniz ve dönünüz sayın Tugu

Sayın Harbeyin de dedii gibi Askerlik çok tecrübe kazandırır.
özedönüş is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-04-08, 16:04  #6
redyellow

Giriş Tarihi: Sep 2006

Güle güle gidin... güle güle gelin.

Hayırlı tezkereler.

Yeniden aramızda görmek dileğiyle.
redyellow is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-04-08, 16:17  #7
ASYA
Yazıyaz Dergi Yazarı

Ülke / Şehir: Anadolu

ama gider ayak ağlatacaksın sen bizi olmaz ki böyle

utku adı zihnimde güler bir yüzle eşleşiyor hep zihnimde nedense güle güle git ve güle güle gel utku... fırsat bulursan ara, mail yaz, mektup at hatta =))

bizim buralarda askere gidenlere küçük hediyeler verilir. düşündüm ve şarkımı sana vermeye karar verdim ama ödünç 6 ay sonra geri geldiğinde teslim edeceksin bana olur mu =))

http://www.youtube.com/watch?v=-u5HU1c40yk

KENDİNE İYİ BAK...
Yoksa hayat mı aşmakta beni...
ASYA is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-04-08, 16:59  #8
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Demek o gün de gelip çattı. "Ne çabuk akıyor zaman."

Eminim tırnak içinde kullandığım cümleyi 6 ay sonrası için, dönüşünde de kullanabileceğimdir. Zaman hızla akıyor sevgili Utku, gelişin de gidişin kadar hızlı olacaktır.

Önemli olan o hızlı 6 ayın senin için nasıl geçeceği. Askerlik için herhangi eleştiri yapmayacağım Zira pek sevdiğim bir kurum değil. Umarım iyi bir dönem geçer senin için, geldiğinde burada buluşabilmek dileğiyle..

Hoşçakal.

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-04-08, 18:27  #9
seha
Admin

seha'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005

Askerlikten muaf olmanın dayanılmaz hafifliği içerisinde sana iyi eğlenceler diliyorum
6 ayın biran önce bitmesini ve aramıza geri dönmeni ne kadar çok istediğimi bilemezsin.
İyi bak kendine. Kolay gelsin..

seha Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-04-08 18:29 .
seha is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski10-04-08, 20:55  #10
LiberterKedi
Edebiyat

LiberterKedi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Ülke / Şehir: KaoS

6 ayin su gibi gecmesi dilegiyle sn tuqu. Bir an once yeniden aramizda olmaniz dilegiyle hayirli teskereler..

Ve unutmayın;

"Sanatçılar gerçekleri söylemek için yalanları kullanırken, politikacılar yalanlarla gerçekleri örter."
LiberterKedi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 10:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)