| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Sizce Türk halkinin %99'u gercekten müslüman mi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Viyana
| Görüslerinizi aciklarsaniz sevinirim .. bana pek inandirici gelmiyor .. __________________
Liberté - Egalité - Fraternité |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| bunu kimse bilemez ![]() Bakmak gerek ki; inancliyim diyenlerin icinde milyonlar kuskuda, bir arayis icinde. Bilgilendikce de yollarini bulanlarin sayisini veren bir anket henüz yapilmadi, saniyorum yapilamaz da. Iste önüne gelen inaniyorum deyip, isine bakiyor, birileri de kalkmis % 99 türküleri ile kendini kandiriyor. __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Biz bilemeyiz. Allah bilir. Münafık diye bir kavram var islamda. İnanışları çözümlemede yanıltıcı olabileceğine bir örnektir. İnsan müslüman gibi görünür ama değildir. Ateist gibi görünür bizden daha iyi müslümandır. Bizim diyebileceğimiz, kimliklerinde "islam" yazdığıdır. Vecibelerini yerine getirip getirmemesi kişiseldir. Ama kişisel tahminim, yüzdeliğe vurulduğunda 99 çıkan müslümanların bir çoğu cehennemliktir. (bende dahil )Saygılarımla... __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Takas var mi acaba diye merak ta ediyor insan. Yani bizim buradan yanlislikla oraya düsenlerle, oradan sahtekarlikla buraya düsmüslerin degisimi yani.. Eminim vardir. Milyarlarca insanin hesabini tutmak kolay olmasa gerek, mutlaka sasiranlar, basi dönenler olacaktir. demek ki % 99 bir safsataymis. saygiyla __________________
Sevda deyince, insanlarin ödlerinin patladigi bir cagda yasiyoruz.... | |
|
| |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| herkes dinini istedigi gibi yaşayıp ALLAH a hesap verir.. herkes müslümanlıgı tam uygulamıyor diye müslüman degiller diyemeyiz. __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| heaplanması imkansız. müslüman aileen gelenler %99 olabilir ama gerçek müslüman kimbilir kaç tanedir __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Sırf Aleviler, en az 15 milyon olarak tahmin ediliyor. Dolayısıyla %99 , abartı duruyor. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Alıntı:
aleviler üslüman mı değil mi tartışmasını açıyorsunuz. bu pilav çok su kaldırır ![]() __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Neye göre müslüman maalesef %99 diye bir ortalama vermek yanlıs olur.. Siz inanıyormusunuz cinayetlerin-soygunların-hortumların-yalanların-yapılmayanların-tecavüzlerin-cahilliğin-cehaletin-provokasyonun bol olduğu bir ülkede ne müslümanlığı Sanırım yanlıs hemde bir hayli yanlıs bir rakan.. Saygılar,, |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007 Ülke / Şehir: Ankara-İstanbul
| Alıntı:
![]() Yalnız bildiğim birşey var ; Alevilerin bir bölümü İslamiyet' e uygun yaşarken, diğer bölümü bambaşka bir dini sitem benimsemiş durumdadır. AKP etrafında toplanan Alevilerin sayısıyla diğerlerini gözönüne aldığımızda, ikinci grubun çoğunluğu teşkil ettiğini söyleyebilrim. __________________
Dünyada 3 şey vardır ; Tanrı, vergi ve bu ikisine duyulan saygı - Woody Allen Sen benim güldüğüme bakma Nefret ediyorum senden hala | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|