Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Dünya Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Dünyadaki yasaklar hakkında

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği

Konu Araçları
Eski10-04-08, 21:22  #1
erkan1796
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Apr 2008
Dünyadaki yasaklar hakkında

Bu aralar Türkiyedeki yasaklar gündem de coğu kişi tarafından sert eleştiriliyor. Bense coğunu yerinde buluyorum. İnsanlar mı farkında değil ya da herşeye remen mi eleştiriyolar bu yasaklarımı anlamıyorum.
Ben Amereki da kısa bir dönem de olsa yaşadım. Gözlemledğim kadarıyla orada hemen hemen herşey yasak öyle ki konulacak yasak kalmamış gibi. Mesela bir kacı 21 yaş altında her yerde herşekilde içki içmek yada taşımak satın almak yasak (barlar dahil). Hatta başıma gelen bir olay karşı yoldaki arkadaşıma akşam saatleriydi bağırdım bizim tarafa gelsin diye yanımda ki amerkan olan arkadaş bu saatlerinde bağırmanın yasak olduğunu polisin tutuklama hakkı olduğunu söyledi. Yine Londrada hava alanın da sigara içmek yasak ama bu yasak tüm londra havalanı içinde ki her yer için, acık alanlar dahil.

Benim en merak ettiğim şey ise sizin bakış acınız nedir bu durum da. Yani acaba bu yasaklar Türkiye için uygunlanırsa kimler bu yasaklara kimler sadık kalır ve de ne derler ?
erkan1796 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı