"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Kendinizi kötü hissettiğinizde neler yaparsınız?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kendinizi kötü hissettiğinizde neler yaparsınız ya da neler yapılsa daha iyi hissedebilir kendini insan? __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Sayın serzeniş; Nasıl kötü hissetiğimiz kısmını biraz açarsanız daha iyi olacak sanki. Yani üzgün olduğumuzda da, utandığımız bir anda mı ... yoksa fiziksel olarak mı kötü hissettiğimizde. Yanlış anlamayın ben konuya cevap yazmak istedim ama hangisinden başlıyacağıma karar veremedim ![]() __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| tek bir şey... yalnız kalmak isterim o anda. yada beni saatlerce dinleyebilecek birisini bulurum..genelde bu ikisini yaparım.. Fakat bir keresinde öylesine kötüydüm ki sadece bağırmak geliyordu içimden delicesine bağırmak ve sırf bu yüzden ormana gitmiştim ve sesim kısılana kadar bağırmıstım.. işte bu iyi gelmişti.. tavsiye ederim.. Saygılar,, |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Cevap veriyorum sn.ursulamel,hepsi çünkü bende karar veremedim ve bir sıralama yapamadım genel oldu biraz.Siz en çok ne durumda kötü hissediyorsanız onu dile getirin...![]() __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Dışarı çıkar tek başıma yürürüm...kendimi dinlerim özellikle bir olaya çok sinirlenmişsem... |
|
| #6 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Yalnız kalmak istiyorum canım çok yanıyorsa birkaç bardak kırmak istiyorum,kendimi artık iyice tükenmiş hissediyorsam yürüyüş yapmak ve kafamdakileri dağıtmak istiyorum. Bunların hepsini yaptığım halde kendimi iyi hissetmiyorsam bir duble rakı içmek istiyorum. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #7 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Sessiz kalırım. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Tabii ki deşarj olmak isterim, ancak bu duruma göre değişir, sakin kalmayıda tercih edebilirim, mücadele etmeyide... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #9 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Yazı yazarım. Yürüyüş yaparım. Müzik dinlerim. __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #10 | |
| Ben yazı yazarım yazarım yazarım içimden ne geçiyorsa sonrada hepsini yırtar atarım...Son ses müzük dinlerim bir de..gerçi onu kendimi iyi hissettiğimde de yaparım aslında o zaman daha çok yaparım... ![]() __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|