| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yeni yollar ve Trafik./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Merhaba arkadaşlar. İstanbul'da yaşayan dostlara bir sorum olacak trafik durumu ile. AKP hükümeti sırf istanbula yol masrafı olarak devasa bir rakam harcamış. Harcanan rakam 2.000.000.000 Dolar.. Yeni yollar, kavşaklar vb.. iyileştirmeler yapılmış trafiğin düzelmesi için. Size yansıyan trafikte olumlu gelişme varmı ? Harcanan bu miktarın haklı/haksız olduğu konusunda ne düşünüyorsunuz ? İstanbul trafiği için öneriniz nedir? Paramız asfalta gitmesin başka bir çözüm yolu biliyorum diyormusunuz ? Yoksa yapılan düzeltmeleri destekliyormusunuz ? __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. kemenCHE Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-04-08 17:39 .Sebep: Rakam hatası. |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
"istanbula yol masrafı olarak devasa bir rakam harcamış. Harcanan rakam 200.000 dolar" Sayın kemenche; 200.000 Dolar sizce devasa bir rakam mıdır? Yoksa bir yanlışlık mı var? __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... | |
|
| |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| 200.000 dolara ev bile alınmaz ![]() Sırf Köydes projesiyle köy ve beldelere trilyonlar harcanacağına göre İstanbul için 200.000 dolar hiç bir şey ifade etmez. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| 200 milyon demek stediniz heralde neyse.. istanbulda rahatlama felan olmaz, daha kötüye gidiş yavaşlar o kadar __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
200.000 dolar gerçi bana çok para ayrı mesele Ama tabii ki yollar için değil. Ama 2 milyar dolar büyük para. Helede bunların geri dönüşümü bize hiç bir rahatlatma olarak yansımıyorsa işte bu gerçekten üzücüdür.Saygılarımla... __________________
Hamsi balık değildir. KemenCHE. kemenCHE Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-04-08 18:11 . | |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
2 Milyon mu? 2 milyar mı? Düzelttim derken gene yanlış yapmışsınız ![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... | |
|
| |
| #7 | |
| arkadaşalr aslında herkes rakamı anlamışta sanırm olayın içine bakmamak için uğraşıyor. Bakın istanbul için ne olacak bu rakam dimi. Ben 2007 aralık ayında bir süre kalmaz zorunda idim istanbulda ve 15 gün benim için geçmek bilmedi günümün sadece 7 saati yollarda geçti ve ben serbet iken böyle idim. Birde işten döneneleri düşününce acaba diyorum birileri için daha mı gemicik alınacakta yollar düzeltiyor. nedersiniz? __________________
Bu bir sevdadır--Demire tırnakla--duvara kanla yazılar-- Ya sosyalizm ya ölüm. R.Y. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| 15 milyonluk kentin trafik sorunu kolay kolay çözülmez. Daha hala 3 çocuk diyorlar... __________________
Yok! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|