"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ve Google Kapandı!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Youtube, Geocities derken, Google da yasaklandı! Beklenen ceza sonunda geldi ve Google da mahkeme kararı ile kapandı. Kullanıcılar şokta. ShiftDelete.net editörü Hakkı Alkan'ın haberine göre, Google'ın en çok kullanılan servislerinden biri olan Google Grupları'na, mahkeme kararı ile Türkiye içerisinden erişim engellendi. Üye olan herkesin mesaj yazabileceği bu platforma erişimin engellenmesi ile birlikte, Türkiye'de ilk kez Google da yasaklanmış oldu. Yasaklama, Google'ın tüm alan adına değil, sadece http://groups.google.com subdomain'ine yapıldı. Not: Erişimin engellenmesi, Türk Telekom altyapısı üzerinden internete bağlanan (ADSL kullanıcıları gibi) ve Türk Telekom DNS'lerini kullananlar için geçerli. Yasak, Kolayca Delinebiliyor Daha önce YouTube'a da uygulanan erişim engelleme yöntemi, çok basit metotlarla aşılabiliyordu. Google Grupları'na erişmek isteyen kişiler, YouTube'daki yöntemi kullanarak arşivlere ulaşabiliyorlar Yasaklama Nedeni Siteye erişilmeye çalışıldığında alınan hata mesajı şöyle; "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. T.C. Silivri 2. Asliye Hukuk Mahkemesi 14.03.2008 tarih ve 2008/15 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir. Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2008/15 of T.C. Silivri 2.Civil Court of First Instance." http://www.milliyet.com.tr/default.a...04.2008&ver=62 __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Yasaklasınlar onlara herşey yakışır! __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Sevgili Kemal Sunal, bir filminde güzel bir söz söylemisti. Sanirim bu söz bu duruma kisa ve net bir cevap olacaktir. Ne demisti Kemal Sunal... "Biz bu kafayla CAG degil, IP bile atlayamayiz" __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| esitlik Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 19-05-08 12:09 . |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sadece burası kapandı ben yanılabilirim 8 ci birayı içiyorum da içmiyenler daha iyi görüyordur belki. http://groups.google.com |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
Evet kapanan yer http://groups.google.com/ | |
|
| #8 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Valla ilk başlık google'ın kapandığını anlatıyor. Google grupları kapandı deseniz "DAHA NET" olmaz mıydı? Tıpkı Hülya Avşar'ın evlendim deyip de "aa ne mnasebet ben evlendim dedim ama ev aldım demek istedim" demesine benzemiş. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Ülke olarak; bir kez daha tarihe geçmekteyiz, Youtube ardından da, Google(Kısmen), haydi hayırlısı... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Bu da açık. Şu an tıklıyorum ve açılıyor. Biri bizi kekliyor herhalde ![]() __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... redyellow Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-04-08 11:15 . | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|