"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Forum Kurucular Hakkında/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| - Forum 'un kuruluş hikayesi nedir ? - Forum kurucular kimlerdir ? - Forum kurucular 'ın şu an yönetime dair bir yetkileri var mıdır ? - Şayet herhangi bir yetkileri yoksa neden "Forum Kurucu Üyesi" yaftası ile arz-ı endam edilmektedirler. - Forum 'un kurucu üyeleri bu özelliklerini konu başlığı altında ara-ara yinelemekle ne tür bir mesaj vermeyi amaçlıyorlar ? - Şu an anımsamıyorum ama denk geldiğim konuların birinde "forum kurucu üyelerin" tekrar yönetimi ele almalarını isteyen bir takım kişiler vardı , bu bağlamda forum zorla gasp mı edildiki bu istekler ortaya çıkıverdi ? Aşağıda küçük bir örneği alıntıladım , beraber değerlendirlebilmesi adına. Alıntı:
| |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bir kaç kişi hadi forum yapalım demişler..Almışlar bir vbulettin forumunu sıradan bir hosting firmasına atmışlar bir de yaziyaz(önceden beyinfirtinasi imişi) diye domain almışlar..Hikaye budur başka ne olacak ki? Bir kişilik ve bir günlük iştir.. __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Alıntı:
![]() Ben size domain + host + kurulum 20 dk içerisinde gerçekleştiririm. ![]() __________________
Bir şey yapmalı. | |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Uye, Size kindarlık kötü bir şeydir dediğimde iftira attığımı söylüyorsunuz. Ama ardından güya forum kuruluş hikayesini merak etmiş gibi yaparak sözü bana çamur atmaya getiriyorsunuz. Sorularınıza ben cevap vereyim. (Gerçek sorularınıza. )Forumda hiç bir yetkim yok. Siz ne kadar yetkiliyseniz o kadar yetkiliyim. Forum Kurucu Üyesi yaftasıyla arz-ı endam etmiyorum. Bu benim isteğim doğrultusunda olmuş bir şey değildir. Sayın Melnur'un nezaketi ve inceliğinin bir sonucudur. Olayın nasıl geliştiğini buradan okuyabilirsiniz. http://www.yaziyaz.com/forum/thread26720.html Forum yönetimine talip olmadım. Olmayı da düşünmüyorum. Buna ne vaktim, ne sağlığım uygun değil. Forum yönetmek zannettiğinizden çok daha zor bir iştir. Forum yöneticilerine buradan sabır diliyorum. Verdiğiniz alıntı bana aittir. Bir adminin "insanlığınıza çizik atın" sözüne tepki olarak yazılmıştır. Bu sözü söylemek için kendini neye göre yetkili gördüğünün sorgulanmasıdır. Forum yönetiminde yetkili olmak haddini aşmayı gerektirir mi anlamındadır. Forumu kuranlardan biri olduğum halde böyle bir şeyi söylemek haddim bile olamaz demişim. Siz bu sözümü forum kurucu üyesi olmayla bir tutmuşsunuz. Oysa orada söylemeye çalıştığım şudur. Forumu kuranlardan biri olarak forumun ilk yöneticilerinden biriydim. Yönetimim sırasında böyle bir şeyi söylemeyi aklımdan bile geçirmedim. Admin olduğum dönemde böyle bir davranışta bulunmak haddim bile olamaz. Oysa siz adminsiniz diye böyle bir sözü söyleme yetkisini kendinize nasıl layık görebiliyorsunuz. Anlamındadır. Dikkat ederseniz forum kurucu üyesi olduğum halde demiyorum. Anladık. Yazdığınız "Babacan ispiyoncu mu" yazınıza verdiğim cevaptan beri elinize fırsat geçtikçe karalama yapmaya çalışıyorsunuz. Size burada son sözüm şudur. Kindarlık iyi bir şey değildir. __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sayin petricli ; Iyi de asıl sizin kindar olduğunuzu ben kanıtları ile ortaya koymuşken siz hangi kindarlıktan söz ediyorsunuz anlamak ne mümkün ? http://www.yaziyaz.com/forum/thread31757-3.html (Merak edenler bakabilir) Kendinizi savunmak veya bir kuru özür dilemek yerine pervasızca ve aymaz tutumlarla saldırganlık eğilimi içeren ve sürekli kindarlığa gönderme yapıp aslında bilinç altınızda hazırlanan zemine çekme çabalarınız nafiledir , ben böylesi ucuz girişimlere papuç bırakmam akla ve mantığa aykırı olmayan söylemler ve gerçekler karşısında sizden daha dürüst bir tavır alacağımı da bilmenizi isterim. Kindarlık yaptığımı iddia ettiğiniz konuların linkini bile sizden öğrenecek kadar herşeyden bihaber olan bana atmaya çalıştığınız çamurun yüzünüze gözünüze bulaştığına yaşarken şahit olmak kadar sevindirici bir durum daha var mıdır şu sanal dünyada ? Dedikten sonra ; benim için fazlaca önemi olmayan hezeyanlarınıza konuyu kurban etmek istemiyorum. Konuyu açmamdaki maksat sizinde itiraf buyurduğunuz üzere , size karşı gösterilen saygı gereği olarak rumuzlarının altına iliştiriliverilen yaftayı bir küçük söz karşısında forum yönetimine karşı silah olarak kullanabilecek erdem de olmanızın son derece şaşırtıcı ve esefle karşılacak bir durum olduğunun tüm forum ahalisine ilan edilmesinden başkaca birşey değildir. Ne sizin , ne yönetimin , ne de bizlerin taşıdığı yaftalar demokratik tartışma ortamlarında karşılıklı münakaşaların oyuncağı edilemez. Anladığım kadarı ile forum kurucu üyelerinin tamamı sağcı-dinci ideolojiden gelmektedir bu paralelde ara-ara aynı ideolojiden olduğunu tahmin ettiğim başkaca kullanıciların "forumu kuşatın" tarzındaki mesajlarına tepki vermeyip , sessiz kalmanızın ardında ziyadesiyle art niyet aradığımı bilmenizi isterim. Bana kalırsa ; rumuzlarınızın altına iliştiriverilen bu anlamsız yafta derhal kaldırılmalı bunun yerine "forumun tarihçesi" (kronolojik) üst başlığı altında bir makale kaleme alınmalıdır. Bu niyetimi ancak sizin üzerinizden dillendirebilirdim sizi basamak olarak kullandıysam afola. Saygılarımla . |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Gidişat kötü mü ne ? Artık kişileri konuşmaya, sen böyle dedin, ben böyle dedim, gibi kişiselleşmeye varan, konular ve mesajlara ulaştık. Düşüneceğimiz, konuşacağımız, tartışacağımız daha ulu konu ve meseleleri bitirdik mi ? Yoksa içimizdeki egolar mı kabardı ? __________________
Saygılarımla |
|
| #7 | |
Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: KaoS
| Sanal egolarimiz!Uzucu bir durum sn abat surekli didisme durumllari. __________________
"Ben nehir kıyısındaki parmaklığım; tutunabilen tutunsun bana ama koltuk değneği değilim kimse yaslanmasın bana…" Ve unutmayın; "Sanatçılar gerçekleri söylemek için yalanları kullanırken, politikacılar yalanlarla gerçekleri örter." |
|
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Arkadaşlar, Kimseyle didişmem. Yanlış anlaşılma olduğunu ve bu sebeple kin beslendiğini düşündüğüm için açıklamaya çalışmıştım. Oysa durum çok farklıymış. Niyetini anlamadığım için oyuna gelerek yazdığım yazılar sebebiyle tüm üyelerden kendi adıma özür dilerim. Sayın Üye, Kimseyle polemiğe girmeye ve didişmeye niyetim yok. Hiç bir zaman olmadı zaten. Amacınız belli oldu nihayet. Beni küçük düşürmek ve karalamak. Ne deyim. Kolay gelsin size!.. Forumda tartışma harici yazmak istemiyorum. Fakat yanlış anlaşılmalar olduğunu düşündüğümde veya atılan iftiraları cevaplamak zorunda kaldığımda olmuyor değil. Buradaki örnekte olduğu gibi. Sizinle artık hiç bir konuda ve yerde muhatap olmayacağım. Çamur atmaya devam etseniz bile. __________________
Bilimsiz din kör, dinsiz bilim topaldır. Albert Einstein petricli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-04-08 17:20 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|