| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Aykırı düşlerin izdüşümü.... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2008
| hadi gelin fettan kelimelerim, sizinle körebe oynayalım akıl labirentimde... içsel tınılarımızla kovalamaca oynayalım, hadi DURMAYIN! BAŞKA TÜRLÜ ONARILMAZ iç kanamalarımız... suskularımıza düş katalım az yanılsamalı... hadi sizde gelin adsız şiirlerim, panoramik öykülerim, gitarımın telleri arasında sıkışıp kalan ezgilerim... dünyamızın simyasını değiştirelim imgelerin alaşımında... birkaç dize,bir iki barok fısıltı yada anlık ürperişler serpelim suretimize... şu koca dünyayı cebimize sığdıralım yada kaydırağa bindirip kaydıralım... kuşlardan böcekleren, cıvıldayan kuşlardan dem vuralım... arada birde ıslık çalalım gecenin senfonik ritimleriyle... ![]() |
|
| #2 | |
Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: KaoS
| Su düşüncelerin yarattığı izdüşümler. Kambur dünyanın hasadını yapanlar ile kirlenmişler. Yıldızların At' ın kucağında yattığı bir vakit, yolunuzu kaybettiğinizde ne yapacaksınız? __________________
"Ben nehir kıyısındaki parmaklığım; tutunabilen tutunsun bana ama koltuk değneği değilim kimse yaslanmasın bana…" Ve unutmayın; "Sanatçılar gerçekleri söylemek için yalanları kullanırken, politikacılar yalanlarla gerçekleri örter." |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|