| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Savcı: Uğur Kaymaz PKK’lı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı beş üniversite öğrencisi hakkında “örgüt propagandası yapmak” suçundan açtığı davada babası Ahmet Kaymaz ile birlikte 21 Kasım 2004’te öldürülen Kızıltepe Dicle İlköğretim Okulu 5-C sınıfı öğrencisi 12 yaşındaki Uğur Kaymaz’ı ‘ölü ele geçirilen örgüt mensubu’ olarak gösterdi. http://www.taraf.com.tr/haberv.asp?HaberNo=5011 |
|
| #2 | ||
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
Umur TALU'NUN 26/11/2004'te yazılmıştır. | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| İnsanalara neyi ıspatlayacagız..Kolu kırılan üzerine onlarca kursun sıkılan bebeklerimi anlatalım..Bu ülkenin gündemi gercekleri kürtler için doğuda işkence katliamdan geçen insanlar için değil zaten.. Br kürt ölmesi haksılık yapılması.işkenceler altında ölmesi yurdum insanın umurunda değil.Bu ülke bir kürdün ölmesi işkence edilmesi önemsiz zaten.. __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| anca bu kadar demekten kendmi alamıyorum11 yaşındaki çocuğu da terör örgütü mensubu olduğunu söyleyebiliyorlar ve ceza verebiliyorlarsa artık bu ülkede kasapların katillerin ve rüşvetçilerin ülkesi olduğnunu düşünmemek elde değil.... __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #5 | |
| __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... |
|
| #6 | |
| __________________
Doğrudur ,biz hayatı severiz ama yaşamaya değil sevmeye alıştığımızdan.... Meyman Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-04-08 18:39 . |
|
| #7 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Apr 2008 Ülke / Şehir: Devrimden
| Bu ülkede bir tek 12 yaşında öldürülen Uğur Kaymaz terörist olmamıştı, o da oldu! Bunların mantığına göre bazıları terörist doğuyor sanırım... __________________
Vermeyin insana izin kanması ve susması için Hakkını alması için kitleyi bilinçlendirin Bizlerin ellerindedir gelen ışıklı günler |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: Eskişehir
| Bu kadar olur demekten kendimi alamıyorum.Bu nasıl bir adalettir. Hani sosyal hukuk devletiydik.Hani adalet mülkün temeliydi.Böyle adalete lanet olsun. Bu karar ile insanların adalete ve devlete olan güveni sarsılmaz mı??? Önce şemdinli sonra da Uğur Kaymaz davası Türk adaleti daha ne kadar işkencecilerin katillerin hortumcuların yaptıklarını görmezden gelip sırtını sıvazlayacak. Sorarım sizlere Eğer Uğur sizin kardeşiniz olsa ne hissederdiniz??? Kime giderdiniz??? Devlete mi askere mi yargıya mı??? Eğer UĞUR benim kardeşim olsa ben bu devleti bu ülkeyi bu yargıyı asla ve asla affetmez ve ona asla güvenmezdim ki zaten ne bu devlete ne de bu yargıya güvenim kalmadı. Uğur'u kalleşçe öldüren o polis ve o polisi aklayan savcı vicdansızlıkları ile her gün yaşamaya mahkum olacaklardır. Ama Uğur Kaymaz asla ölmeyecektir. hasansabah Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-04-08 18:49 . |
|
| #9 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Bu karara neden şaşırdığınızı anlamak imkansız doğrusu ne bekliyordunuz,pardon biz yanlış yaptık demelerini mi.Faşizm başka türlü kendisini göstermez, bu karar faşizm mantığına göre doğru bir karardır. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Yakında taş toprak soluduğumuz hava bile pkklı ilan edilir herhalde. 12 yaşında bir çocuk nasıl terörist olabiliyor aklım almıyor.Birisi açıklayabilirse çok memnun olurum. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|