"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Kayıp İtalyan sanatçının cesedi bulundu/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Türkiye'ye seyahat için 4 Mart tarihinde, İtalya'nın Milano kentinden gelen 31 Mart'tan bugüne kadar tüm aramalara karşın kendisinden haber alınamayan İtalyan sanatçı Pippa Bacca'nın cesedi, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Tavşanlı Köyü yakınlarında toprağa gömülü bulundu. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/86...d=229&sz=68008 Uluslararası çalışan katillerimiz ile nice daha karanlık günlere doğru, Durmak Yok Yola Devam Diyesi Geliyor İnsanın! Durmadan yoluna Devam Edenlerin Anısına...Durdurulanlara! ReMaT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-04-08 01:34 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Yıllardan bu yana sağcı-dinci ideolojiler tarafından cehaletin dibine gömülen halktan ne beklenebilirdi ki ? Otopsi sonucunda tecavüz olayı da çıkarsa hiç şaşırmam ... Pippa Bacca 'ya Allah (c.c.) 'tan rahmet diliyorum. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Sayın Yezit Kızı Türk Halkı'na saldırmak için fırsat mı kolluyorsunuz? Yapmayınız etmeyiniz.Bu olayın ''Bir Türk dünyaya bedel''sözüyle ne alakası var? Türk Halkı çok daha güzel nedenlerden dolayı çok yapıcı bir şekilde eleştirilebilir ama bu şekilde olmaz.Kadını öldürenlerin Kürt olmadıkları ne malum? Olaya gelince açıkçası üzüldüm.Bu tip şeyler olmamalı Anadolu'da. |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| Alıntı:
Olay üzücü ama olaya karşı verilen tepkiler daha da üzücü. Yani türk yapamazda kürt yaparmı böle bir şeyi. o zaman söyle bir söz söylesek yıllardır ülkemizde kürtlerde türkleştirildi asiile edildi. Yani doğuya gittiğinizde artık kürtlerin çoğu türk olduğunu iddia ediyor. o zaman biz kürt desekte yine ülkemizde yetişen bir kişi yaptı bunu ne yazık ki çok acı. __________________
Bu bir sevdadır--Demire tırnakla--duvara kanla yazılar-- Ya sosyalizm ya ölüm. R.Y. | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: İzmir
| Vahşi bir cinayet olduğu belli. Kim yaptıysa öncelikle insan olmadığı ve başka bir yaratık olduğu belli. Bu tür yaratıklar dünyanın her yerinde var.Dolayısıyla bu olayı genelleştirmek çok yanlış ve önyargılı bir değerlendirme olur. Buradan hareket ederek Atatürk'ün Türk Halkının bağımsızlığını kazanması ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için motivasyon amaçlı söylediği ve asla ırkçılık amacı gütmeyen bu sözü alaycı bir üslupla gündeme getirmek haksızlıktır. Eleştirilerin bilimsel olanı makbuldur ,alaycı ve kışkırtıcı olanı değil. __________________
Yarına umutla bakabilmek için ... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Gerçekten çok üzüldüm, hatta şok oldum. Nasıl insanlar olduk şaşırıyorum. Benim tahminim sapık birisi gerçekleştirmiştir bu olayı. Ya da para için gibime geliyor ama... Çok üzüldüm gerçekten insanlığımdan utandım. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| bunun türklükle ne alakası var sapığın dini dili olur mu? böylesi bir vahşeti bile iç siyasi çekişmelere ideolojik ayrışmaların tartışmalarına malzeme yapanları ayıplıyorum __________________
Bırakınız geçsinler, bırakınız yapsınlar! noperva Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-04-08 13:40 . |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Olamaz elbette nasıl bazı Türk faşistleri, Kürtleri abaza, cahil, kıro gibi tanımlamalara gidiyorsa Türklerinde sapık olduğu da o kadar yanlış. Ama aydınlanmanın gerçekleşmediği toplumlarda da bunların daha çok olduğu kesin. Bu bakımdan bir Türkün dünyaya bedel olduğu bir hikaye oluyor. Ernesto101 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-04-08 13:42 . |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| alın asil türklük ! alın size bir türk dünya kadar gavur kadına eşittir yazıklar olsun.bu olaydan türkiye kadar türklük de sorumludur.türkiyede yaşayan tüm halklar sorumludur... YAzık cok YAZIK ! |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
| Alıntı:
Bu bana Türk Milliyetçiliğinin Kürt milliyetçiliğini tetiklediğini bir kez daha gösterdi. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|