"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kayıp İtalyan sanatçının cesedi bulundu

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski12-04-08, 02:22  #1
Yezit Kızı
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Jun 2007
Kayıp İtalyan sanatçının cesedi bulundu

Türkiye'ye seyahat için 4 Mart tarihinde, İtalya'nın Milano kentinden gelen 31 Mart'tan bugüne kadar tüm aramalara karşın kendisinden haber alınamayan İtalyan sanatçı Pippa Bacca'nın cesedi, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Tavşanlı Köyü yakınlarında toprağa gömülü bulundu.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/86...d=229&sz=68008

Uluslararası çalışan katillerimiz ile nice daha karanlık günlere doğru,
Durmak Yok Yola Devam Diyesi Geliyor İnsanın!
Durmadan yoluna Devam Edenlerin Anısına...Durdurulanlara!

ReMaT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-04-08 01:34 .
Yezit Kızı is offline  
Eski12-04-08, 02:47  #2
uye

Giriş Tarihi: Feb 2008

Yıllardan bu yana sağcı-dinci ideolojiler tarafından cehaletin dibine gömülen halktan ne beklenebilirdi ki ?

Otopsi sonucunda tecavüz olayı da çıkarsa hiç şaşırmam ...

Pippa Bacca 'ya Allah (c.c.) 'tan rahmet diliyorum.
uye is offline  
Eski12-04-08, 08:06  #3
BOIKOT

BOIKOT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008

Sayın Yezit Kızı Türk Halkı'na saldırmak için fırsat mı kolluyorsunuz?

Yapmayınız etmeyiniz.Bu olayın ''Bir Türk dünyaya bedel''sözüyle ne alakası var? Türk Halkı çok daha güzel nedenlerden dolayı çok yapıcı bir şekilde eleştirilebilir ama bu şekilde olmaz.Kadını öldürenlerin Kürt olmadıkları ne malum?

Olaya gelince açıkçası üzüldüm.Bu tip şeyler olmamalı Anadolu'da.
BOIKOT is offline  
Eski12-04-08, 10:18  #4
mağripli

mağripli'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2008

Alıntı:
Sayın BOIKOT şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sayın Yezit Kızı Türk Halkı'na saldırmak için fırsat mı kolluyorsunuz?

Yapmayınız etmeyiniz.Bu olayın ''Bir Türk dünyaya bedel''sözüyle ne alakası var? Türk Halkı çok daha güzel nedenlerden dolayı çok yapıcı bir şekilde eleştirilebilir ama bu şekilde olmaz.Kadını öldürenlerin Kürt olmadıkları ne malum?

Olaya gelince açıkçası üzüldüm.Bu tip şeyler olmamalı Anadolu'da.

Olay üzücü ama olaya karşı verilen tepkiler daha da üzücü. Yani türk yapamazda kürt yaparmı böle bir şeyi. o zaman söyle bir söz söylesek yıllardır ülkemizde kürtlerde türkleştirildi asiile edildi. Yani doğuya gittiğinizde artık kürtlerin çoğu türk olduğunu iddia ediyor. o zaman biz kürt desekte yine ülkemizde yetişen bir kişi yaptı bunu ne yazık ki çok acı.

R.Y.
mağripli is offline  
Eski12-04-08, 11:25  #5
vizyon

Giriş Tarihi: Oct 2007
Ülke / Şehir: İzmir

Vahşi bir cinayet olduğu belli. Kim yaptıysa öncelikle insan olmadığı ve başka bir yaratık olduğu belli. Bu tür yaratıklar dünyanın her yerinde var.Dolayısıyla bu olayı genelleştirmek çok yanlış ve önyargılı bir değerlendirme olur.
Buradan hareket ederek Atatürk'ün Türk Halkının bağımsızlığını kazanması ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması için motivasyon amaçlı söylediği ve asla ırkçılık amacı gütmeyen bu sözü alaycı bir üslupla gündeme getirmek haksızlıktır.
Eleştirilerin bilimsel olanı makbuldur ,alaycı ve kışkırtıcı olanı değil.
Eski12-04-08, 13:15  #6
Ernesto101

Gerçekten çok üzüldüm, hatta şok oldum. Nasıl insanlar olduk şaşırıyorum. Benim tahminim sapık birisi gerçekleştirmiştir bu olayı. Ya da para için gibime geliyor ama... Çok üzüldüm gerçekten insanlığımdan utandım.
Ernesto101 is offline  
Eski12-04-08, 13:30  #7
noperva

noperva'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2007

bunun türklükle ne alakası var sapığın dini dili olur mu?

böylesi bir vahşeti bile iç siyasi çekişmelere ideolojik ayrışmaların tartışmalarına malzeme yapanları ayıplıyorum

noperva Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-04-08 13:40 .
noperva is offline  
Eski12-04-08, 13:39  #8
Ernesto101

Olamaz elbette nasıl bazı Türk faşistleri, Kürtleri abaza, cahil, kıro gibi tanımlamalara gidiyorsa Türklerinde sapık olduğu da o kadar yanlış. Ama aydınlanmanın gerçekleşmediği toplumlarda da bunların daha çok olduğu kesin. Bu bakımdan bir Türkün dünyaya bedel olduğu bir hikaye oluyor.

Ernesto101 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-04-08 13:42 .
Ernesto101 is offline  
Eski12-04-08, 13:40  #9
MicroNorm

MicroNorm'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2007

alın asil türklük ! alın size bir türk dünya kadar gavur kadına eşittir yazıklar olsun.bu olaydan türkiye kadar türklük de sorumludur.türkiyede yaşayan tüm halklar sorumludur...
YAzık cok YAZIK !
MicroNorm is offline  
Eski12-04-08, 13:41  #10
BOIKOT

BOIKOT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2008

Alıntı:
Sayın mağripli şöyle demiş:

Mesajı Göster
Olay üzücü ama olaya karşı verilen tepkiler daha da üzücü. Yani türk yapamazda kürt yaparmı böle bir şeyi. o zaman söyle bir söz söylesek yıllardır ülkemizde kürtlerde türkleştirildi asiile edildi. Yani doğuya gittiğinizde artık kürtlerin çoğu türk olduğunu iddia ediyor. o zaman biz kürt desekte yine ülkemizde yetişen bir kişi yaptı bunu ne yazık ki çok acı.
Sorun herkesin Türk olarak gösterilmesi değil.Sorun birisinin tamamen münferit bir olayı bir halka mal etme çabasıdır.

Bu bana Türk Milliyetçiliğinin Kürt milliyetçiliğini tetiklediğini bir kez daha gösterdi.
BOIKOT is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı