| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Da Vinci'nin müthiş sırrı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Rönesans döneminin ünlü sanatçılarından Leonardo da Vinci'nin Arap kökenli olduğuna dair iddialar, bir İtalyan araştırmacının yeni bulgularıyla güçlendi. Da Vinci'nin annesinin Caterina adındaki bir köle olduğunu ve muhtemelen Doğu Avrupa'dan veya Orta Doğu'dan getirildiğini iddia eden araştırma, babasının 30 yıllık birikimini deşifre eden Francesco Cianchi tarafından yayımlandı. http://www.sabah.com.tr/haber,75EEBE...78E667D61.html |
|
| #2 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| "müthiş sır" denilen şey, da Vinci'nin arap kökenli olabileceği mi yani? bence bunun müthişlikle ilgisi yok, son derece sıradan bir konu. kaldı ki arap kökenli olsa bile aldığı kültür arap kültürü değil ise bunun ne araplar lehine bir sonucu olur, ne de onu avrupalı olmaktan uzaklaştırır. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| Alıntı:
ben sadece okudugum bir haberi siz degerli arkadaslarla paylasmak istedim o kadar. | |
|
| #4 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| tamam canım kızmayın, ben de size hitaben yazmadım zaten. ben haberin "müthiş sır" olarak lanse edilmesini eleştirdim. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| ilginç doğrusu, İtalya'nın ünlü mucidi'nin kökünü araştırmaktalar, Arap çıkmakta o da... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #6 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Nesi müthiş? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|