"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | ||
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben başlıyorum.. 1)Taşlanarak Ölüm Cezası, Nijerya’nın Katsina eyaletin dini temyiz mahkemesi, zina suçundan taşlanarak ölüme mahkum edilen bir kadının temyiz başvurusunu reddetti. Mahkeme yargıcı, Emine Lawal’ın, bebeğini emzirmeyi tamamladıktan sonra gelecek yıl idam edileceğini açıkladı. http://voanews.com/turkish/archive/2...-08-20-3-1.cfm 2)Somali'de Şeriat mahkemesinin verdiği hüküm gereği 16 yaşında bir çocuk, babasının katilini halkın önünde bıçaklayarak idam etti http://www.milliyet.com.tr/2006/05/0...a/axdun01.html 3)Kubilay Olayı, http://tr.wikipedia.org/wiki/Kubilay_Olay%C4%B1 Sayın Canuğur'un Eklemesi Alıntı:
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-05-06 19:42 . | |
| #2 | ||
| ![]() Yine sayın Canuğur'dan Alıntı:
![]() __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. küçükkarabalık Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-05-06 20:37 . | |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Bunu savunacak biri yoktur herhalde... Bunu olmasa bile baklava çalan çocukların hapse konulmasını savunacak da yoktur umarım. Yada insanları mağaralara doldurup yakmayı? __________________
“İşçinin milliyeti ne Fransız, ne İngiliz ne de Alman’dır, onun milliyeti emektir, özgür köleliktir.” "İşçinin vatanı yoktur" (Karl Marx) |
| #4 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Bunu savunacak olmadığı gibi, buna inanacak da yoktur sayın adil. Sadece artniyetliler buna inanır. | |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Türkiye`de olmaz demeyin!! Tehlikenin farkında mısınız? ![]() __________________
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)." Mustafa Kemal ATATÜRK |
| #6 | |
| Bu konunun açılış amacı böyle bir vahşeti uygulan İran Devletini ve Sistemini ve tabi şeriatın gerçek yüzünü ortaya koymaktır. Saldırı olup olmamasının pek de bir önemi yoktur. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sayin Artena, Cok damardan baslamissiniz...Kanim dondu |
| #8 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış
| Alıntı:
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Sayin Artena, http://www.pressturk.com/detay.php?d=10009 Buyrun buradan da yakalim..Biraz supheci olmak gerekebilir bu gibi fotolarda. Ama bu, gercegi ne kadar degistirir o da ayri bir tartisma konusu |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
| Ayrıca böyle bir başlık açılması Danıştay saldırısının etkisini çok çabuk gösterdiğinin kanıtı.:67 |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|