"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
küfür=hür kültür/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| "küfür =hür kültür "boyle der sagopa kajmer bir liriğinde. gercekten küfür hür kültür müdür ? küfür bir kültür müdür ya da ? insanlar küfür ettıklerınde bızı özünde rahatsız eden şey nedir ? küfürle saygı arasındaki ince cizginin adı ve varolus nedeni nedir ? siz herkesın küfründen rahatsız olur musunuz ? küfür etmekte bir insanın kendini ifade ediş biçimi degil midir ? küfür bazılarına yakışıyor, bazılarında ise egreti duruyor, mu ? |
|
| #2 | ||
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
![]() Sagopa Kajmer'in ettiği küfürlerde ise bir mesaj var bence ve mesajlar doğru nokatalara ulaştığı zaman bu durum hür kültür diye tanımlanıyor ya da kendisi öyle kabul ediyor.Herkesin bir doğrusu var.Bizi özünde rahatsız eden şey ise bize direkt küfür edilmesi biz başkasına küfür ederken hiç rahatsız oluyormuyuz??Öyle olağan bir durum ki bazıları için yemek yemek su içmek gibi bir ihtiyaç... ![]() __________________
istanbul unut beni ,göm yedi tepeden birine ,istanbul uyut beni ,ellerinle... paii paii (: | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Küfür kimseye yakışmaz, özellikle de sunturlu olanı... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #4 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ist
| Alıntı:
![]() Alıntı:
Kesinlikle öyle küfür etmeninde bir adabı usulü vardır.Söyleyiş tarzı bazı insanlarda eğreti duruyor doğrudur. ![]() __________________
Özgürlüğün geldiği gün O gün ölmek yasak! | ||
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Ahanda burda küfür etmezsen olmaz dedirtecek anlar vardır.Hele ağzına yakışan biri varsa bazen küfürü yemeye bile razı olur insan. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları |
|
| #6 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| "küfür=hür kültür" ise eşitliğin her iki tarafına "-lı/-li" eklerini getirdiğimizde ortaya mantıklı bir sonucun çıkması gerekir. O halde "küfürlü (küfür eden)=kültürlü" ifadesi ortaya çıkabilmelidir. Küfür eden kişinin ya da küfürlü konuşmaların küültürlü olmakla uzaktan yakından alakası yoktur. bence eşitlik, sagopa'nın kendini farklı/aykırı biriymiş gibi tanıtma sevdasından geliyor olabilir ![]() __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Aşırı olanı hiç çekilmemekte... Adam küfür edebiyatında, doktora yapmış gibi düşündürtmekte... ![]() __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ixion civarı
| Neyzen tevfik gibi şairler çıkarmış bir toplum olarak küfür bizde kültürdür evet... __________________
http://img374.imageshack.us/img374/2365/hungry20child1gs7.gif Bu resme iyi bakın,Bu resmi size kapitalizm ulaştırdı! |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008
| küfürü bilhassa bayanlara olmak üzere kimseye yakıştıramıyorum.Kendim de kimi zaman küfrediyorum ve bu durumu kontrol altına almaya çalışıyorum yani şu refleks olmuş olan sinir anında edilen küfürden çok bir zamir gibi hayatımıza oturmuş kelimeyi çok kullanıyorum malesef ismini vermek istemeyen bir okuyucu ![]() __________________
Ağlayalım beraber ne güzelmiş mutluluktan ağlamak |
|
| #10 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Bayanlar insan değilmi,sinirlenemez mi gerektiği yerde gerektiği cevabı verirken küfredemez mi,yahu burada bile bazen canımıza tak ettiren şeylerde açıktan yazmasak bile gizli gizli etmediğimizi mi sanıyorsun.Küfür genel itibariyle kötü derseniz anlarım ama sadece bayanlara yakışmıyor derseniz tamam bizde yapmayız! ![]() Herşey yerinde zamanında ve doğru uslüple güzeldir emin olun ki. ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|