| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Ve Metalica Türkiye' de.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Kültür ve sanat hakkında tartışmalar,haberler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Uzun amandır beklediğimiz beklediğimize de değeceğini ümit ettiğimiz haberi şu an itibariyle okumuş bulunuyorum ve büyük bir sevinçle sizinle paylaşmak istiyorum. Metalica Türkiye' ye geliyor.. Buradan duyurunun asıl metnine ulaşabilirsiniz. Şimdiden bol keyif diliyorum, 27 Temmuz da görüşmek üzere! ![]() ![]() ![]() __________________
Korkma ve Kaçma Öfke ve Dövüşme Şaşırtmaca Donup Kalma |
|
| #2 | |
Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: KaoS
| Kesinlikle gitmek isterdim fakat biletlerin 750 milyon oldugunu soyluyorlar. __________________
"Ben nehir kıyısındaki parmaklığım; tutunabilen tutunsun bana ama koltuk değneği değilim kimse yaslanmasın bana…" Ve unutmayın; "Sanatçılar gerçekleri söylemek için yalanları kullanırken, politikacılar yalanlarla gerçekleri örter." |
|
| #3 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
![]() __________________
Her Mayis´ta vurdular bizi Yinede yaşattık kendimizi.. 18 Mayıs'ı UNUTMADIK!!! | |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007
| Biriktirmek gerekecek. Gideceğiz sanırım. __________________
"Hepimiz Hrant Dink'iz.. Hepimiz Ermeniyiz!" http://www.izedebiyat.com/yazar.asp?id=7169 |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: İstanbul.
| Biletlerin o kadar olucağını sanmıyorum,nitekim organizatörler bir yerlerde konser düzenlerken o ülkenin ekonomik durumunu göz önünde bulundururlar. Ayrıca konser inönü stadında olucak,750 milyon olursa biletler stadın çeyreği bile dolmaz.. __________________
''önce seni yok sayarlar. sonra sana gülerler. ardindan savaşirlar seninle. ve sonunda sen kazanirsin..'' |
|
| #6 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Örneğin sevgili serda benim gidecek ( evlere temizliğe diye başlama gene :D ) __________________
"Bütün kadınlar lezbiyendir, bazılarının bundan haberi yoktur yalnızca" Anja Meulenbelt |
|
| #7 | |
| bu soyledigim fiyatin duyum oldugunu belirttim ama bu fiyatlarda olmasi gayet dogal karsilarim. bir ornek gecen yil turkiye'ye konsere gelen pink floyd kurucusu roger waters'in konser biletleri 2 milyara kadar cikmisti kara borsa. Boyle iyi muzik yapan gruplarin gelmesi cok iyi fakat maalesef boyle fahis oluyor. __________________
"Ben nehir kıyısındaki parmaklığım; tutunabilen tutunsun bana ama koltuk değneği değilim kimse yaslanmasın bana…" Ve unutmayın; "Sanatçılar gerçekleri söylemek için yalanları kullanırken, politikacılar yalanlarla gerçekleri örter." |
|
| #8 | |
| Bircok kisi gidemeyecek sn serda... __________________
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Hemen fiyatlar konusunda paniğe kapılmışsınız ![]() Resmi olarak böyle bir açıklama yok. Kulaktan dolma anlayacağınız. Türkiyenin ekonomik gelir dağılımı ay gibi ortada. Bu işi Organize edenler böyle astronomik bir ücretle zaten bu grubu çağırmazlar. Sürümden kazanamak daha karlı iş. Hele ki konser verecekler metallica gibi grup ise ![]() __________________
Allah Onları Kahretsin!!! Sözün Sahibi:Allah |
|
| #10 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Biletler hiçte beklenilen gibi çıkmadı, evet yine de tuzlu biraz ama olsun değer bitme ihtimaline karşı biletix noktaları şimdiden kuyruk![]() Sn charon ve sn dağlı çay ısmarlıycanız ona göre ![]() __________________
"Bütün kadınlar lezbiyendir, bazılarının bundan haberi yoktur yalnızca" Anja Meulenbelt |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|