| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Rock'n Coke 2008 İPTAL!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Kültür ve sanat hakkında tartışmalar,haberler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat Dergi Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Bu sene 6.sının düzenlenesini umduğumuz Rock'n Coke Festivali İptal kararı aldıklarını bekleyenlerini üzücü bir mail aracılığı ile duyurdu. Yazın İstanbul'da konser vereceği öğrenilen birçok ünlü isimden sonra feztivalin sönük geçeceği tartışılmaya başlanmıştı fakat bir yandan da sürpriz yapıp sağlam isimlerle yine zirve yapacaklarına inananlar vardı. Açıklamalarında sebep olarak 2007'den sonra bu sene düşünülen sanatçıların tur takvimleri uymadığı için geçen yıldan daha iyi bir kadro oluşturamadıklarını gösterip, iptal kararı aldıklarını belirttiler. asıl metin - kaynak : http://www.rockncoke.com/tr/default.asp not: utku'nun ahı tuttu ![]() antropolog Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-04-08 16:05 . |
|
| #2 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben bu sene gidecektim ya niye iptal, vazgeçemezler mi acaba... ![]() __________________
Başka sularda o şimdi Başka rüzgarlar arıyor, Başka yollarda yürüyor Başka başka... |
|
| #3 | |
Kültür-Sanat Dergi Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| |
|
| #4 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| ama nedennn neyse napalım bir daha ki seneye o zaman..arkadaşlara söyleyeyimde hevesleri kursaklarında kalsın..heveslenmesinler..![]() __________________
Başka sularda o şimdi Başka rüzgarlar arıyor, Başka yollarda yürüyor Başka başka... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| İyi heyecan oluyordu, gundem renklenıyordu falan. Şarkıcı grup neyin tanıyorduk başka başka.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Çadırı boşuna mı aldık. Çölde kutup ayısı durumu bizimkisi. 5 yıldır hep bir sonraki için gitme planları yaptığımız ama bir türlü gidemediğimiz Rock'n Coke Festivaline ciddi ciddi plan yapıp da yine gidemediğimiz 6. senenin anısına ışıkları södürme eylemi yapıyorum arkadaşlar. Desteklerinizi bekliyorum ![]() __________________
Allah Onları Kahretsin!!! Sözün Sahibi:Allah |
|
| #7 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Tüm umutlar metallica için ![]() Ahmet bidahakine kardeş napalım kısmet değilmiş.......:P__________________
"Bütün kadınlar lezbiyendir, bazılarının bundan haberi yoktur yalnızca" Anja Meulenbelt giz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-04-08 01:42 . |
|
| #8 | ||
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Alıntı:
Barışarock var zeytinli var.... Biz bir şekilde buluruz kendimize eğlenecek festival ![]() Hepimiz genciz hepimiz rockçıyız ![]() Rockçı hareket engellenemez ![]() __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
o kadar büyük ve iyi bir organizasyon kurulan festival yokki, güya radar var rock istanbul var ama onlar da yalan oldu hep. nasip kısmet vallahi, göze geldi festival ![]() artık konserlerden çıkarıcaz hevesimizi. ama katılıyorum hepimiz genciz hepimiz rockçıyız biraz da punkçıyız :p engelleyemezler bizi ehue ![]() | |
|
| #10 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| rock'n coke'un iptal edilmiş olmasına sevindim valla gençleri kapitalist eğlencelere entegre etmeye çalışan bu gibi etkinliklerin sayısı ne kadar azalırsa ve karşıt festivaller ne kadar artarsa gençlerin eğlence anlayışları o derece değişecektir.__________________
"Gazi'nin yoksul kondularından aktık öfkeyle sokaklara Kurtuluşumuzun bayrakları dalgalandı barikatlarda..." |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|