"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İnterneti nasıl kapatacağım?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| hiçbir şey yapmasam da saatlerce bilgisayar karşısında oturuyorum.. artık yazıyaz bile uyarı veriyor 10 snden önce yeni msj aramasız yapamazsınız diyor.. oysa ki yanımda canım kitaplarım okunmayı bekliyor.. ben şu bilgisayarın başından nasıl kalkacağım bilemiyorum... yardım ederseniz çok mutşlu olacağım... __________________
Kanadı ellerim bak, yolların çok uzak Gelemem ben, sen selam gönder Bülbülün çilesini sen nereden bileceksin Gülün dikenini sen bana gönder.... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Sayın sestod. Aynı sorun eskiden bende de vardı. Şuan da yine yazıyaz nedeniyle birazda olsa bu sorunla boğuşmaktayım. Size tavsiyem bilgisayarınızın yanına bir kağıt yapıstırmanız ve bilgisayarın basına ne zaman oturup ne zman kalkacağınızı yazmanız. İçiniz el vermesede kapatma saatiniz geldiğinde kapatınız. İnanın daha huzurlu olucaksınız. __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| evet bu şekilde daha mantıklı. bir kere kaç saat internete girdiğimi hesaplamıştım.. vize haftasında 11 saat... ![]() önerinizi dikkate alacağım ursulamel.. teşekkürler.. __________________
Kanadı ellerim bak, yolların çok uzak Gelemem ben, sen selam gönder Bülbülün çilesini sen nereden bileceksin Gülün dikenini sen bana gönder.... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Rica ederim deneyip sonuç verip vermediğini benimle de paylaşın lütfen.__________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Sayın Ursulamel'in yaptığını ben de yapmaktayım, belirli saaatlerin dışında, bilgisayarımı kapatmaktayım, yoksa iş rayından çıkar ve insanın yaşamı aksamaya başlar... Ben de açıkçası; gerçek bir yaşamı sanal dünyaya tercih edenlerdenim... Saygılarımla... ![]() __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Bilgisayar başında geçireceğiniz saatleri planlarsanız , daha da zevkli zaman geçirirsiniz. ör: Ben sabahları 1 saat günlük haberler ve e-maillerimezaman ayırıyorum , geceleride 4 saat forumlara takılıyorum. |
|
| #7 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Arkadaşlarınızla zaman geçirin. Daha çok zaman geçirin. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Her şeyin fazlası olduğu gibi; internetinde fazlası zarar... Daha önce de belirttiğim gibi planlama ve bu plana uyma disiplini; "İRADE" ![]() __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Yazıyaz benide çok meşgul ediyor. Yanlış anlaşılmasın, bu hoşuma gidiyor. Ancak insan bazen kendisine "dur" diyemediğinden ötürü zaman zaman bağımlılık haline geliyor. __________________
Yok! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| çok güzel bir konuya değinmişssiniz sayın Sestod.. Fakat şöyle bir durum uygulamak daha mantıklı bence kağıtla yada planla olacak bir şey değil bu benim kanımca sizlere bu konuda katılmıyorum ee tabii denemekte fayda var kişiden kişiye değişir siz yinede deneyin..uygulayacağınız şey çok basit aslında sadece kendinizi biraz düşünün ben mesela öğrencilik hayatım da daha pc ile yeni yeni tanışıyordum ve günün her saati başındaydım ne arkadaşlarıma ne kitaplarıma ne de vizelerime zaman ayırıyordum varsa yoksa o..Ama anladım ki daha önemli şeyler var.benim sağlığım mesela ben bunun başında 1 saatte otursam 100 saatte otursam sonuçta aynı şeyleri yapıyorum forumlara gir müzik dinle photoshopla uğras vs vs sonuçta ben bir işadamı değilim yada ne bileyim pc de insanlara bir hizmet sunmuyorum yada bir şey pazarlamıyorum..haa öteki türlü olsa tam tersi o zaman tabiki de benim işim bu derim köşeme çekilirim bir şikayette bulunmam. Ama işin gerçeği şu kapatamıyorum yada kalkamıyorum diye bir şey yok kalkın yürüyüş yapın koşun tv seyredin kitap okuyun yemek yapın vs vs vs..sonuçta bundan 10 yıl önce benım bilgisayarım yoktu buda bir gerçek.. Sağlınızı düşünün en azından pc yi kapatmanıza gerek yok monitörü kapatın yeter sizi kendine çeken bir görüntü kalmayınca daha verimli olacaktır... Saygılar,,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|