"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Gariplikler ülkesi Türkiye.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| İzmir’in Dikili ilçesinde ayda 10 tona kadar kullanılan su için ücret alınmıyor. İlçede belediye otobüsleri ücretsiz, sağlık merkezinde muayene ücreti 1 YTL, belediyenin fırınından da ucuz ekmek satılıyor... Ancak tüm bu uygulamalar, ilçenin SHP’li Belediye Başkanı Osman Özgüven’in başını ağrıtacak gibi görünüyor. Zira, Başkan Özgüven hakkında “görevi kötüye kullanmak” suçlamasıyla dava açıldı. Ne yapsak bu ülke için acaba!!! Yapılacak farklı şeyler bekliyorum haydi!!! Saygılar,, |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Hakikatende görevini kötüye kullanmış ama, ![]() Artık idamla yargılamaları gerek, bu adamı. ![]() __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
| yoksa bir suçu birşey olmaz zaten. __________________
Kimine Rusyada bedava Tatil..!!kimine Dinamit , kimine Fitil..!!! ÇATLI ya gelince Faşist bir Katil..!!! Uyan TÜRK Evladı Uyuma Uyan..!! Otuz Kupona Alınmadı bu VATAN..!!! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Sayın adaşım ben sizin ne dediğinizi anlayamadım... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| size katılıyorum sayın oğuzoğlu kesinlikle idam edilmeli... nasıl olsa bu ülke bir çok iyiyi, aydını, özgürlükçüyü, idam etmiştir sanırım bu kendini bilmez iyilik gibi en büyük hatayı!!! yapmış adamıda asar bu ülke... Yazık oldu benim Ülkeme çok yazık... Saygılar,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|