| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Öğrenim ve Katkı Kredisini Ödemeyenler/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Merhaba arkadaşlar!Aranızda öğrenim ve katkı kredisi alıp da ödemeyen varmı!Ödemeyip icarlık olnlar varmı!Ödemeyip icralık olan arkadaşlar size sorun oldumu! Merak ediyorum bu konu hakkında söylemek istediğiniz neler var! __________________
Her zaman keşfetmek için bak... zezze Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-04-08 23:54 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Sayın zezze hatırlatmanız güzel 2000 yılında ünv hayatımda bana da bir kredi çıkmıştı fakat zaman aşımına uğramıştı yanı netice olumsuz yönde idi iyki de öyle olmus şimdi onların geri ödemesi prosedürü uğraşmak zor... Saygılar,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' kısgünesi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-04-08 00:26 . |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Ben öğrenim kredisi almış ve ödemekte olan bir hocamın çok zorluk yaratmıyor dediğini hatırlıyorum. Ama bilmiyorum bu konu hakında seneye fikir sahibi olucam sanırım ![]() __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #4 | |
| Sn ursulamel eğer şehir dışında okuyorsanız işinize yarar.Fakat tam tersi ise tavsiye etmem..çünkü o paralar sigortanızdan prim gün sayınızı etkileyecek bu da sizin zararınıza olur.. Saygılar,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
| #5 | |
| Bu konuda hiç bir bilgim yok biraz açıklar mısınız? __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #6 | |
| sn ursulamel,, çok basit devlet verdiği parayı sizin iş hayatınızda işverenin yatırdığı sigorta priminden kesiyor.. bu da sizin prim gün ödeme sayınızı düşürüyor az da olsa...ama siz bunun farkına bile varmıyorsunuz ta ki emekli olunca ya kadar ![]() __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| ben 99da mezun oldum, sadece harç kredisi almıştım. işe girdikten bir yıl sonra gayet makul bir ödeme planı geldi. ödemeye başladım aydan aya ama sonra ödeme yaptığım numarayı kaybettim bu sıralarda da sigortalı çalışma hayatım sona erdi yani işsiz konumuna girdim devletin nazarında. senelerdir ne ses çıkıyor ne seda aslında ben de merak ediyorum ödemek de istiyorum ama şimdi kendi kendimi ihbar edip mantıksız bir rakamı önüme koymalarına sebep olmaktan da korkuyorum açıkçası __________________
Allah halkı en çok onu kendisinden bile daha fazla düşünenlerden korusun1 |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
başa gelen çekilir ![]() __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Ben de almıştım kredi. Çalışıyorum ama kımse önüme ne bir ödeme planı koydu, ne de ödüyorsun haberin yok dendi. Unutmuştum bile ben. Primden kesiliyor mu acaba ? Böyle internet şeysi falan yok mudur ki bir bakalım ? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|