| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Tepemizde çöplük dolaşıyor / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| İnsanoğlu 57 yıl önce başladığı uzay macerasında, dünyanın etrafını teknolojik çöplüye çevirmeyi başardı. Uzmanlara göre dünyanın çevresinde halen çalışır durumda 600 uydu var, uzay istasyonu uzay teloskopu bir uzay aracı çok sayıda roket dolaşıyor. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Izmir
| Sn göktürk tepemizde ki Teknolojik çöplük olsun!!! Siz esas içerideki çöplüklere bakın!! Hiç önemli değil 600 değil 6 milyon uydu olsun sorun yok..Daha büyüğü bizim içimizde ki bitmeyen çöplükler... Saygılar,, __________________
''Aklımdan geçenleri kalbimde demlemişim.'' |
|
| #3 | |
| Senin dediyin başka olay baka beyin. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Dünyamız yetmiyormuş gibi, uzayıda kirletmekteyiz demektesiniz, sayın göktürk... Öyle mi? __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #5 | |
| Bıravo anlamışınız. |
|
| #6 | |
| Şükür Kavuşturana sevgili göktürk; Bunların temizlenmesine yönelik, A.B.D'nin çalışmaları vardı yalnız... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #7 | |
| Öyle bir pıroje var ama başlamadı daha gün geçtikçe ilave var. |
|
| #8 | |
| Amerikanın bu işi ciddiye aldığını ve buna yönelik çalıştığını bilmekteyim, siz rahat olunuz, kendi yarattıkları çöplüğü kendileri temizleyecektir... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #9 | |
| İşte çğplüyün resmi atom raketleride vardır yüzde yüz. http://www.uslanmam.com/uzayin-derin...i-buyurun.html |
|
| #10 | |
| Teşekkürler, sevgili göktürk... saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|