"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Sokaktan Siyaset !!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Apr 2008
| Ben kadınım ama koca istemiyorum, ben ateistim, ben erkeğim ama maço değilim, ben çingeneyim ve gururluyum... Ne olmuş?" Bu cümleler Taksim'de bir sokağın duvarından... 11 Mart 2008, Salı Öteki ve kimlik üzerine algı kırmayı amaçladığı her halinden belli olan bu soruları duvar boyunca okuduktan sonra insan "Gerçekten de ne olmuş yani, bütün bunlar bir arada yaşamaya engel mi?" diye sormadan edemiyor. Sokak bitip de köşeyi dönünce ezber bozuluyor mu bilinmez ama suratınızda beliren gülümsemeyi de engelleyemiyorsunuz. "Ne olmuş serisinin dışında kalan bir tanesi var ki çok komik: "Hataylıysam ara, 0312... İmza: Gen. Kur. Baş. Gen. Sek." (EZÖ) ![]() ![]() __________________
"Memleketimizde birçok milyonerin, hatta milyarderin yetişmesine çalışacağız" M.K Atatürk |
|
| #2 | |
| ![]() ![]() ![]() __________________
"Memleketimizde birçok milyonerin, hatta milyarderin yetişmesine çalışacağız" M.K Atatürk |
|
| #3 | |
|
| #4 | |
|
| #5 | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Çok güzel olmuş.Kimseye zararı dokunmayan doğal istekler.YAŞASIN ÖZGÜRLÜK. __________________
Z. |
|
| |
| #7 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Bunların kime ne zararı var! __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #8 | |
| Aslında bu ne olmuşta benim en çok hoşuma giden; içeriğinde hem baş kaldıran, isyancı bir tavrın hemde aynı zamanda vurdumduymazlığın olması. Sanki " Çokta tın abi " der gibi bir ses....Ne olmuş !!! ![]() __________________
|
| #9 | |||||||||||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| 1 ya da 2 kalemden çıkmış yazılara ilişkin yorumlarım: Alıntı:
Alıntı:
Bana darbuka çalmayı da (biraz) onlar öğretmişlerdi. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Her Türk olmayanın demokrat olacağı gibi bir kural da yok... Alıntı:
Alıntı:
Kürt olup da konuşması yasaklanan mı var artık ! Ülkede Kürtçüler'in açtığı enstitüler neredeyse 15 yıllık ... Kürtçe gazete ve dergiler 15 yıldır çıkıyor... v.s... Alıntı:
Alıntı:
Senin okulllarda anadilini öğrenme hakkına ben de sahip çıkarım. Ama senin kastettiğin de bu mu acaba ?!... Alıntı:
Neyse , sevseniz de sevmeseniz de başınızın üstünda o bayrak hep dalgalanacak. Burası TÜRKİYE ! __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! Gılgamış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-04-08 09:37 . | ||||||||||
|
| #10 | ||
| Alıntı:
![]() Tüm diktatörlükler ve burjuva demokrasileri yıkılmaya mahkumdur. Yaşasın komünizmin onurlu kızıl bayrağı. __________________
"Memleketimizde birçok milyonerin, hatta milyarderin yetişmesine çalışacağız" M.K Atatürk cühela Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-04-08 10:32 .Sebep: Yazım hatası | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|