| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Böbrek nakli oldu,emekliliği iptal edildi!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kültür-Sanat & Edebiyat ![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İstanbul
| Yıllarca diyalize girerek yaşamını sürdüren ve 2 yıl önce Bağ-kur’dan malulen emekli olan Konyalı bakkal Ramazan Hız’ın (40) emekliliği, 6 ay önce böbrek nakli olup diyalizden kurtulduğu gerekçesiyle iptal edildi. ‘Böbreğimi geri alsınlar’Hız, “500 YTL emekli maaşımla geçinmeye çalışıyordum. Şimdi bunu kestiler. 20 yıl Bağ-kur’a prim yapardım. Şimdi ayda 300 YTL yatırmaya devam etmemi istiyorlar. Hiçbir gelirim yok. Böbreğimi geri alsınlar” dedi. Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman Türk, aynı durumda olan birçok hastanın, malulen emekli aylıklarının kesilmemesi için böbrek nakli yaptırmadıklarını söyledi. http://www.milliyet.com.tr/default.a...04.2008&ver=98 __________________
Ellerin var mı, ya yüzün? |
|
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Tam bir paradoks doğrusu.. __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |