"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İsim Değiştirme Hakkında/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Sayın yönetimden kullanıcı isimlerini değitirirken,kullanıcıların önceki isimleri bazan yazılmıyor bu konuya ilgi gösterirseniz memnun olurum. |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Hem sayın mk devrim'in yazdıklarına katılıyoru hem de şunu söylemek istiyorum: Lütfen isim değişikliği konusunda foruma bir uygulama getirilsin... İsmi değiştirilen arkadaşlarımızın eski nicklerinin bir şekilde yazılarının altında olabilir, isimlerinin yanında olabilir ama mutlaka bi şekilde forumda görünmesinin uygun olacağını düşünüyorum. Bazen öyle oluyor ki dün kendisine hitaben yazı yazdığımızı birisi ertesi gün değişik bir isimle size cevap veriyor... Allah allah... diyorsunuz yahu ben bu arkadaşa karşı yazmamıştım diyorsunuz ama o bana cevap veriyor. Bu gibi karışıklıkları gidermek için kişilerin tüm nicklerinin forumda görünmesi için bir yol bulunmasını talep ediyorum. Saygılarımla.. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Takma adını değiştirenlerin eski adları onların kontrol paneline tıklanınca ilgili bir satırda görülebilir aslında.. Kimileri güvenlik nedeniyle adını değiştirdiğini iddia edebilir. Bir de teknik işlerle uğraşan yönetici şimdilik burada değil.. Bir de konu dışı diye silinebilir bu görüşler Sayın MK Devrim ve Sayın Redyellow.Bilginize. Bu öneri başk bir bahara sanırım! doğançay __________________
Ezberciliğin raconu Batı'ya öykünmektir! |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Uzun bir süredir, isim değişikliklerinde eski isim de yöneticiler tarafından, üyelerin takibi daha kolay olsun diye vurgulanıyor. Bir kullanıcının en çok 3 kere isim değiştirme hakkı vardır. Zaten çok sık isim değiştirme talebi olmuyor. Üyeler yapacağı bu konuya yeni mesaj geldiğinde kimin ismini değiştirdiğini kontrol etmektir.. __________________
Kendi kalbini arıt bana ilişme, bende ki küfür sende ki imana neyler Korkusunu sürdüğün sırat köprüsü, yolu doğru süren insana neyler Keje Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-04-08 14:36 . |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| İsmine alıştığımız ve az çok dünya görüşünü bildiğimiz,çok zaman da tartıştığımız kimi kıdemli ve görece birikimli üyelerin, isimlerini değiştirmelerini,hele bazılarının bunu birkaç kez yapmalarını çok yadırgadığımı söylemeliyim. Bu değerli arkadaşların bu davranışlarının altında yatan psiko/sosyo nedenleri de, isim değiştirme taleplerinin gerekçesi olarak açıklamaları gerekmez mi? Önemli konularda tartışmalar yaptığım karşıt görüşlü bir arkadaşın, aniden adını değiştirerek ortadan kaybolmasının ve bunu bilmediğimiz için de yeni ismiyle nevzuhur etmesinin...İsmini değiştirmeyen üyelere karşı bir sorumsuzluk olduğunu söylemek yanlış olabilir mi? ''İsim değiştirme talepleri'' başlıklı bölümü izlemeye ve not tutmaya mecburmuyum? ''Sana ne arkadaş,ben istediğim isimleri istediğim kadar değiştirir alırım'' demeyi demokrasinin gereği sayanlar varsa bilmelidirler ki,hangi düzeyde kavramış olurlarsa olsunlar kendilerinin demokrasisi benim demokrasimin başladığı yerde bitmek zorunda kalır bu anlamda... Oysa gerçek demokratlar,''kgurleyen arkadaş bu konuda minumum düzeyde de bir rahatsızlık duyuyorsa, demek ki bir sorun ve eşitsizlik algılaması yaşamaktadır'' diye düşünürler. İsim değiştiren arkadaşların imza bölümünde eski isimlerini de zikretmelerini talep ediyorum. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Yeni bir yapılanmaya giriş bağlamında nicklerin değiştirilmesini normal görüyorum.Fakat bazıları için nickleri değiştirme bir adet halini almış durumda..Bu da kiminle tartıştığımız konuaunda bizi zorladığından forumdaki tartışma ve dayanışma imkanını ortadan kaldırıyor.Sayın keje bir kullanıcının en çok 3 defa isim değiştirme hakkı olduğunu söylediği halde değiştirme sayısı dokuz ve onu bulanlar var.Yani yeterli derecede bir kontrol yoktur.Bu açıdan sayınk kgürleyen'in bu konuda daha etkili bir kontrol mekanızmasının olması telebine katılıyorum. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Ben de sn özedönüş'e katılıyorum. Üyeleri takip etmekte zorlanıyorum çoğu zaman. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|