| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Milli Hayvanlaşma Çağı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
<< Bir insanın gerçek zenginliği , onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >> uye Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-04-08 17:35 . | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Bu hayvan, savunmasınıda aynı bu karikatürdeki gibi yapacaktır. Pippa bacca nın gelinliğinin kendisini tahrik ettiğini dile getircektir. Çünkü ceza kanununa göre tahrik,cezayı hafifletici unsur olarak sayılır. Maldan mülkten önce,insan hayatına değer veren adam gibi yasalar çıkartılmadığı sürece, bu tür hayvanlar her geçen gün artacaktır. Gerçi burada hiç bir suçu olmıyan hayvanlarada hakaret etmiş oluyoruz. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Bu konunun tartışıldığı bir TV proğramında bu kişinin kesinlikle bazı ceza indirimlerinden yaralanacağı geçmişteki bir kaç örnek olarak verildi. Aklımda kaldığı kadar bu örneklerin birinde, bir kadın kendisine yatakta tecavüz eden adamı tecavüz sırasında yataktan yere düşürdüğü için ceza indirimi uygulanmış, Diğer bir örnekte arabasıyla çiğnediği yayayı birde niye önüne çıkıp çarpmasına neden oldu diye sinirlenip silahını çıkarıp üstüne kurşun yağdıran kişi mahkemedeki iyi hali nedeniyle yine ceza indirimi almış vs. vs. gibi anlatılan örnekler uzayıp gidiyordu. __________________
Veni, Vidi, Vici. - Sanala Geldim, Sanalı Gördüm, Sanalı Yendim.(OCAK 1997 den beri sanalın 'muhtar'ı) |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Fethullah hoca cemaati ile, AKP iktidarı ile veya bir başka partiyle tecavüz edilerek öldürülen İtalyan sanatçı olayı arasında ilişki kurmak için insanın akıl sağlığını kaybetmiş olması gerekir. Bu iğrenç olayı dahi kendi siyasi emellerinize alet ediyorsunuz ya yazıklar olsun sizin insanlığınıza. __________________
De korkma Müslümanım, göğsün imanla dolsun, İrtica İslam ise, başımın tacı olsun. Davamızın özü berrak, sonu toprak, dönen alçak olsun... |
|
| #5 | |
| Kendi insanlığından utanmayan insanların (-ki bunu da tartışabiliriz) düşüncelerini ifşa eden insanlara akıl almaz sitem göndermeleri ne kadar akıl ve insanlık ile bağdaşır bir durumdur ayrıca düşünülmesi gereken bir vakadır. Tüm kurum ve kuruluşları parselleyen tarikat ve cemaatlerin 5 yıllık iktidarında yazarında ifade ettiği üzere ayyuka çıkan "suç oranı , pezevenklik oranı , hırsızlık sayısı , uyuşturucu trafiğinde dönen para miktarı ..." mı ? Yalan olan , yoksa biz hayal aleminde mi yaşıyoruz. Mürteciler tarih boyunca kendi gerçekleri ile yüzleşmekten imtina ettiler , inkar ettiler . Tarihini inkar eden mürtecilerin tarihin her döneminde bir öncekinden daha katmerli şamarı yedikleri düşünülürse , karşımızda ki patolojik vakanın vahameti hakkında sadece yorum yapmak yeterli gelir mi ? diye düşünmekten ötesini de yapmamız gerek (Hurafe değil , eğitim şart) Eh , boşuna dememişler ; "Şeyh uçmaz , müridleri uçurur" diye. __________________
<< Bir insanın gerçek zenginliği , onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >> |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Maksat dine ve müslümanlara saldirmak oldugundan, böyle igrenc bir olayin kulanilmasi beni sasirtmadi. Dergiyi hazirlayanlarin kabiliyetine hayran kaldim. Bravo! __________________
Cözümde görev almayanlar problemin bir parcasi olurlar. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| yuh artık ya...SAnki bu tür vakalar Avrupa olmuyor...Olayın dinle ne ilgisi var?? Ama maksat belli...Dine çamur atmak! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Cehennemin dibinden.
| Az gelişmiş, faşist, sınıflar arası farkın uçurumlar yarattığı ülkelerde bu ve buna benzer insan hakları ihlalaleri aslında çok sıradan olaylardandır. Kemalist ideoloji kökenli ülkenizle gurur duyun. Hakimleriniz ,savcılarınız, mühendisleriniz, askerleriniz, bürokratlarınız yüzde yetmişbeş oranında kemalist ideolojiyi benimsemiş özümsemiş durumda. Eserlerinizle gurur duyun. Mussolini, hitler bu ülkenin ideologlarının eline su bile dökemez. Onların iktidarı üç-beş yıl sürdü, oysa sizin sinsi, darbeci, antidemokrat yöntemlerle iktidarınız 80 senedir sürüyor. İşte bu kemalistlerin eseridir. Bütün günahlar kemalistlerindir.. Bütünb günahlar ittihatçı geleneğin beslemesi, kemalistlere aittir. Kimseyle paylaşmaya, üstüne yıkmaya uğraşmayın. __________________
Sivil ve askeri bürokrasinin (oligarşi) dikta rejiminden ,onların kurumlarını özelleştirerek kurtulabiliriz. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Cehennemin dibinden.
| Ülkesini yönetmekten, insanlar arası ekonomik, sosyal uçurumları ortadan kaldırmaktan aciz, ülke halkları yani bizim gibi ülkelerde, yaşanan tecavüz, gasp, insan hakları ihlallleri çok sıradan olaylardandır sn ursulamel. Bu tip saldırganlıklarda bulunan insanların ana sorunu topluma entegre olabilecekleri olanakların, bir takım elit, yiyici, gaspçı, silah erkini elinde bulunduran oligarşik bir gücün sülük gibi o insanlara ait yaşam alanının daraltılmış olmasındandır. Ayrıca kişiselime yönelik tahminleriniz de sadece sizi bağlar. Ben oraya cennet-i aladan deseydim bu sefer ne sakin biri diye mi düşünecektiniz. Basit görüntülerle kişiyi tahayyül edebilen mistik güçleriniz mi var. Bu güçlerinizi kendinizi anlamak için harcarsanız kendiniz için daha iyi bir şey yapmış olursunuz. Ayrıca ben de şöyle bir tahminde bulunsam, desem ki, melek görüntüsünde, bilinçaltındaki şeytanı gizlemeye çalışan müthiş derecede kötü bir insansınız desem ne derdiniz? __________________
Sivil ve askeri bürokrasinin (oligarşi) dikta rejiminden ,onların kurumlarını özelleştirerek kurtulabiliriz. |
|
| #10 | |||
| Alıntı:
Herhalde AKP iktidarına verilecek en güzel sloganvari mesaj budur dedikten sonra ... Görüldüğü üzere din üzerinden nemalanan sözde müslüman güruhlar keselerini doldurabilmenin , bilmem kaç yıldızlı Kâbe manzaralı otellerde cirit atabilmenin en zahmetsiz yolunun saf ve temiz insanlarımızın dini duygularını istismar etmekten geçtiğini çok iyi analiz etmişler. Bu konuyu Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün sözleri ile özetlemek en doğrusu olur galiba ; Alıntı:
Yazının devamını ara-ara aktarmaya gayret edeceğim. __________________
<< Bir insanın gerçek zenginliği , onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir. Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) >> | ||
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|