"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Forumda sorun mu var?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Dün gece Yazıyaz' a giremedim. Şu anda da büyük oranda bir yavaşlık var, zaman zaman sayfalar açılmıyor bile. Benim bağlantımda mı bir sorun var, yoksa Forumdan mı? Sorun forumla ilgiliyse ne zaman çözülecek? __________________
Yok! |
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| bende de oluyor.Bazen sayfalara giremiyorum.Tekrar denemem gerekiyor.Sanırım sunucudan kaynaklanıyor.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Evet dün gece başladı. Ben dün gece hiç açamadım. Şimdi de tam cevap yazıyorum. Sayfa gidiyor. ![]() __________________
aslında yalnız değilim, ama kalabalıklar içinde kaybolalı da çok oldu." Tut ki elimden bir tutan var, ne o tuttuğunu bilyor ne ben farkındayım..." |
|
| #4 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| bu sorun uzun bir süreden beri zaman zaman ortaya çıkıyor. Bu sabah ben de ısrarla tekrar tekrar denemem rağmen sayfaları anca açabildim. Sorun bildiğim kadarıyla sunucudan kaynaklanıyor. Bazen insanın foruma girme isteğini bile baltalıyor bu problem. Sabretmemizde yarar var sanırım. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008 Ülke / Şehir: İzmir
| Sorun sanırım dün akşam saat 23 gibi en üst noktasına çıktı. Bir konuya yazdığım tam 17 satırlık cevabı 3 kez yazmak zorunda kaldım ama hiç biri foruma kaydolmadı silindi gitti.Bu saate kadar da hala o konuya cevabımı yazabilmiş değilim.Bu sayfaya bunları yazabilmek için bile dakikalardır uğraşıyorum. Forum teknik yetkililerinin dikkatine sunarım. __________________
Veni, Vidi, Vici. - Sanala Geldim, Sanalı Gördüm, Sanalı Yendim.(OCAK 1997 den beri sanalın 'muhtar'ı) |
|
| #6 | |
Yazıyaz Sunucu ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Foruma dün gece yurtdışından gelen büyük ataklar oldu bu nedenle dün gece 1 saatliğine sunucuyu kapatıp firewall sistemini kurduk. Normalde 1 gün firewall açık kalması lazımdı ama sunucuda aşırı güvenlik olunca foruma girişlerde yavaşlık oluyordu bu nedenle şuanda itibaren firewall devre dışıdır... |
|
| #7 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bir iki haftadır foruma girmek biraz zor oluyordu. Kopmalar, sayfaların geç açılması, foruma bağlanamama gibi. En son Cumartesi günü sınucunun data center'daki makinesine çok yoğun bir saldırı olduğu için iki buçuk gün yazıyaz foruma girebilme şansımız olmadı. Saldırı yurt dışı kaynaklı. Ama nedenini anlayabilmek mümkün de değil. Yedekler alındığı için bunu atlatabildik. Umarım bir daha böyle bir olayla da karşılaşmayız. Sadece "geçmiş olsun" diyebiliyoruz. |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Sayın melnur; Nedenini anlayabildiğiniz zaman, bizlerle de paylaşacağınızı umuyorum... Saygılarımla... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #9 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Forumsuz geçen günler işkence gibiydi,geçmiş olsun hepimize. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #10 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Geçmiş olsun... __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|